Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Pakket Management Topics

10 audio-cd's uit de serie Management Topics

Audio-cd Nederlands 9787090001490
Niet leverbaar.

Samenvatting

De audio-cd reeks Management Topics biedt inspiratie bij het ontwikkelen van toporganisaties, ook wel high performing organisaties genoemd. Telkens selecteert Managementboek een topauteur die over een actueel onderwerp vertelt. U kunt de bijdrage van deze auteur vervolgens in een uur beluisteren.

Management Topics is inmiddels uitgegroeid tot een reeks voor managers die net even die extra ambitie hebben om van hun organisatie een toporganisatie te maken. Diverse topauteurs hebben inmiddels bijgedragen aan de reeks Management Topics en dat zal ook zo blijven. Want wij vinden dat in een reeks over toporganisaties uitsluitend topauteurs thuishoren.

Managementboek heeft 10 audio-cd's uit deze serie voor u geselecteerd. Het pakket bevat de volgende afleveringen:

1. Revitaliseer uw organisatie - Leen Zevenbergen
2. Een organisatie van vlees en steen - Mark Mobach
3. Iedereen ondernemer - Arko van Bakel
4. Van kloteklant naar knuffelklant - Egbert Jan van Bel
5. Soul management - Hans van der Loo
6. Van unitmanagement naar multidimensionale organisaties - Hans Strikwerda
7. Vitaal veranderen - Steven ten Have
8. Sturing die werkt - Coert Visser
9. Maak van je organisatie een crisiskampioen - Hans van der Loo
10. Toptalent - Ralf Knegtmans

Let op: Er is een beperkt aantal pakketten beschikbaar en bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Specificaties

ISBN13:9787090001490
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-cd
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Leen Zevenbergen

Leen Zevenbergen was oorspronkelijk accountant, maar werd met de oprichting van Bolesian ondernemer. Hij leidde verschillende bedrijven en was president van RCC (Roccade) en directievoorzitter van Origin. In 2000 richtte hij Escador op, dat zich ontwikkelde van internetpowerhouse tot groeiontwikkelaar. Voor Raden van Bestuur van grote ondernemingen is hij met zijn team een denktank, klankbord, coach en initiator geworden.

Andere boeken door Leen Zevenbergen

Over Mark Mobach

Mark Mobach is bedrijfskundige, leading lector aan de Hanzehogeschool Groningen en lector aan De Haagse Hogeschool. Hij is gespecialiseerd in facility management en gebruikt daarbij een interdisciplinair veranderkundig perspectief. Alhoewel Mark belangstelling heeft voor alle deelgebieden van facility management, is zijn onderzoekexpertise vooral gericht op de samenhang tussen ruimte en organisaties, zoals (nieuw)bouw en organisatieverandering, en de gevolgen daarvan voor de prestaties van mensen in en om organisaties. Hij is als onafhankelijk onderzoeker vaak nauw betrokken bij bedrijfskundige vernieuwingsprocessen rondom (nieuw)bouw en herbestemming. Met zijn onderzoeksgroep richt Mark zich op de wijze waarop de ruimtelijke omgeving mensen in en om organisaties positief kan beïnvloeden. In het onderzoek wordt kennis uit (interieur)architectuur, bedrijfskunde, bouwkunde, facility management en vastgoedmanagement samengebracht. Die aanpak borgt de aansluiting bij de interdisciplinaire realiteit van gebruikers, beslissers, ontwerpers en andere belanghebbenden bij ruimtelijke praktijkvraagstukken. De groep heeft veel ervaring met onderzoek naar gebouwen en organisaties die gezondheid en welzijn van de gebruikers bevorderen. De uitkomsten van het onderzoek zijn gericht op het verbeteren van de prestaties van organisaties. Met dit alles levert zijn team een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van het praktijkgericht onderzoek naar de gebouwde omgeving in Nederland.

Andere boeken door Mark Mobach

Over Arko van Brakel

Als ondernemer pur sang, inspirator en ondernemers influencer zet Arko van Brakel aan tot actie. Hij leert zijn publiek om talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten en hierdoor adequaat te reageren op innovatie, disruptie en verandering. Zo wordt zijn publiek weerbaar en wendbaar en wordt hun rol in de toekomst gegarandeerd. De wereld is niet maakbaar – keuzes, gedrag en reacties van individuen, teams en organisaties wel. Never a dull moment met Arko op het podium. Hij gaat energiek, professioneel en authentiek te werk. Empathie en betrokkenheid bij zijn publiek spelen bij Arko een grote rol, want hij wil écht verschil maken. Zijn energie werkt aanstekelijk en creëert een dynamische omgeving met actie en interactie. Meer dan dertig jaar ondernemerschap als internet ondernemer, investeerder en opleider met hoge pieken maar ook dalen en het geven van inmiddels duizenden lezingen, maakt Arko een ervaren professional en spreker met kennis en expertise. Hij koppelt wetenschappelijke inzichten aan talloze praktijkervaringen die hij opdeed als ondernemer, algemeen directeur van leiderschapsinstituut de Baak en als mede-oprichter van het internationale Semco Style Institute, samen met onder anderen Ricardo Semler. Arko richt zich op de ontwikkeling van impact-ondernemerschap bij mens en organisatie. Hij is een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Zijn boek 'Iedereen ondernemer' was genomineerd voor 'Managementboek van het Jaar 2011’. Zijn nieuwste boek heet “Ondernemen met impact”. “

Andere boeken door Arko van Brakel

Inhoudsopgave

Het pakket bevat de volgende afleveringen:

1. Revitaliseer uw organisatie - Leen Zevenbergen
2. Een organisatie van vlees en steen - Mark Mobach
3. Iedereen ondernemer - Arko van Bakel
4. Van kloteklant naar knuffelklant - Egbert Jan van Bel
5. Soul management - Hans van der Loo
6. Van unitmanagement naar multidimensionale organisaties - Hans Strikwerda
7. Vitaal veranderen - Steven ten Have
8. Sturing die werkt - Coert Visser
9. Maak van je organisatie een crisiskampioen - Hans van der Loo
10. Toptalent - Ralf Knegtmans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pakket Management Topics