Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Uitreiking Managementboek van het Jaar 2021 op 22 april

Het is bijna het zover! Op donderdag 22 april maakt de jury bekend welk boek bekroond wordt met de titel ‘Managementboek van het Jaar 2021'. Net als vorig jaar kunnen we ons jaarlijkse galafeest nog niet fysiek vieren. Maar een uitreiking is er altijd, er worden elk jaar weer goede managementboeken geschreven.

Karin de Zwaan | 20 april 2021

Nu de uitreiking online plaatsvindt kunnen we iedereen de kans geven om mee te kijken. Daarom geven we je graag de mogelijkheid om digitaal aanwezig te zijn bij de feestelijke uitreiking en live te ontdekken welk boek de jury als winnaar uitroept!

Live meekijken

Zet deze Zoomlink in je agenda en kijk mee op donderdag 22 april, om 16:00: https://us02web.zoom.us/j/85430224406?pwd=a1BQTzFKdUlwaXI4aEF3WWl3c29qdz09
Het wachtwoord is 400077
Dit is geen aanmeldingsformulier, maar de directe meekijklink - er wordt dus ook geen herinnering uitgestuurd. We verwachten voor 17:00 af te ronden.

Wat kun je verwachten?

Gastheer Ronnie Overgoor gaat na een kort interview met een van de directeuren van Managementboek in gesprek met de auteurs van de 5 boeken die op de shortlist staan. Elk boek wordt apart in de schijnwerpers gezet. Even na 16.30 neemt juryvoorzitter Maaike Vrenken het woord. Zij ontlaadt de opgebouwde spanning door bekend te maken welk boek heeft gewonnen!

Nog even weten welke boeken er ook alweer op de Shortlist stonden?
Deze bekijk je hier: managementboek.nl/shortlist

Over Karin de Zwaan

Karin werkt als marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden