Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Achtergrond

MEER Moois - De keuze van Fred, Karin en Marjan

Oude boeken, nieuwe boeken... er is zo veel moois om te lezen. Elke week vertellen Managementboekcollega's Fred, Karin en Marjan welk boek hen pakte.

Marjan Maandag | 10 april 2020

Freds keuze:
De vrijheid voelen in je kop, dat is wat er gebeurt bij het lezen van het boek Wandellust van Twan Huys. Schitterende wandelroutes en mooie gesprekken met bekenden en onbekenden. Terwijl je in je achtertuin zit, neemt Twan Huys je mee naar de mooiste natuurgebieden in Nederland.

Karins keuze:
Voorlezen is een zegen, bij ons het rustmoment van de dag. De Gorgels en het geheim van de gletsjer is de favoriet van dit moment. Cabaretier Jochem Myjer zette zijn onmetelijke fantasie op briljante wijze in voor dit kinderboek. En de kleine gorgels die ziekmakende brutelaars vangen zodat de kinderen niet ziek worden, zijn nog troostend ook.

Marjans keuze:
Het feest van Elizabeth Day heeft me de afgelopen dagen volledig meegesleurd uit de werkelijkheid. Wat een boek, wat een verhaal... Over jaloezie en verbittering, maar ook over vriendschap en liefde, alles tegen de achtergrond van de Britse standenmaatschappij. Meesterlijk!

Blijf thuis als dat kan, werk thuis als dat kan. En lees. Want een boek biedt rust, verdieping en kennis. Bij Managementboek, Jongbloed en Comcol vind je naast management-, juridische en computerboeken ook alle overige boeken. Bekijk ons totale aanbod hier: https://www.managementboek.nl/boeken/overig.

Over Marjan Maandag

Marjan Maandag is redacteur bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden