Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Kroon je medewerkers en je klant wordt koning

In Kroon je medewerkers en je klant wordt koning neemt Maria Boelens je mee in een praktische vorm van leiderschap, die je in iedere winkel kunt toepassen. In haar preview vertelt ze hoe (en waarom!) ze haar boek schreef, en wat je ervan mag verwachten.

Maria Boelens Zweep | 9 maart 2023 | 3-4 minuten leestijd

In 2013 schreef ik het boek Klanten komen altijd van rechts! Het idee voor dit boek ontstond toen ik samen met mijn man zelf een winkel had in kampeerartikelen. In dit boek beschreef en analyseerde ik de klantgerichtheid in Nederland. Klanten komen altijd van rechts! werd een praktisch boek vol voorbeelden en opdrachten die je, samen met je team en gekoppeld aan een doel, kunt doorlopen.

Het vervolg

Na Klanten komen altijd van rechts! kreeg ik regelmatig de vraag of ik een vervolg wilde schrijven. Zo’n vervolg zag ik wel voor me, maar vanuit een ander perspectief; die van de medewerker. Je krijgt immers geen blije klanten als je geen blije medewerkers hebt.

Triple Blended heeft de laatste jaren honderden winkels een stap vooruit mogen helpen. Ik heb voor dit boek dan ook kunnen putten uit jarenlange ervaring. Ik heb de cases en uitdagingen waarmee ik andere ondernemers en leidinggevenden in de retail weer vooruit heb kunnen helpen, gebruikt als uitgangspunt.

Gezanik

Dat gezanik van die medewerkers ben ik toch wel zo zat!... De trigger voor dit boek kwam voort uit juist deze veelgehoorde opmerking van ondernemers en leidinggevenden in de retail. Dit boek zal je laten inzien dat het ‘gezanik’ van medewerkers niet zo veel met die medewerker te maken heeft, maar veel meer gaat over jouw manier van leidinggeven. Ik bied je handvatten om een betere leider te worden. Kroon je medewerkers en je klant wordt koning is een doe-, lees- en leerboek; de kennis kun je direct toepassen in de praktijk. Op een praktische manier die direct morgen toepasbaar is middels dit doe-, lees en leerboek. De bijbehorende video’s van mijn compagnon Gerrit Jan Bargeman ondersteunen de theorie en voorzien je van handige tips en ‘zo-zit-dat-dus-momenten’.

Interviews

Voor Kroon je medewerkers en je klant wordt koning ben ik op zoek gegaan naar bedrijven die hun sporen verdiend hebben als het gaat om medewerkerstevredenheid. Zij kennen de uitdagingen waar jij nu ook voor staat. In mijn boek lees je hoe je die uitdagingen aan kunt gaan. En natuurlijk vertaal ik de ervaringen van succesvolle bedrijf naar handige tips voor jouw winkel.

Praktisch leiderschap in de retail

Ik help je door middel van theorie, video’s, opdrachten en reflectie met het stellen van een doel. Ik leg je uit hoe je dit deelt met je team en hoe je draagvlak creëert. Ontdek hoe je jouw medewerkers naar een hoger plan brengt door coaching, een juiste manier van communicatie en leiderschap. Ik laat je zien hoe je een motiverende werkomgeving creëert of een lastig personeelsgesprek voert.

Vertrouwen

De sleutel tot succes gaat over dat ene ding: vertrouwen. Ik neem je mee in wat vertrouwen doet met medewerkers en bedrijfsresultaten. Je krijgt inzicht in hoe je dat vertrouwen opbouwt. Ik licht de vijf niveaus van vertrouwen toe, ga in op de huidige problematiek op de arbeidsmarkt en hoe je dat ondervangt door de juist wijze van employer branding.

Kortom: wil jij meer tevreden medewerkers, plezier, rendement en energie halen uit je werk? Zie je potentieel in je medewerkers, maar weet je niet hoe je ze de kans kunt geven zich verder te ontwikkelen? Lees dan Kroon je medewerkers en je klant wordt koning. Ik weet zeker dat het je in alle opzichten wat gaat opleveren!

Over Maria Boelens Zweep

Maria Boelens is een ondernemer met absolute passie voor retail en de ontwikkeling van mensen die er werken. Ze heeft jarenlange ervaring in de retail en financiële wereld als adviseur, leidinggevende en coach. Met haar bedrijf Triple Blended verzorgt ze trainingen en coaching voor retailers die vooruit willen op het gebied van ondernemerschaps-, leiderschaps- en verkoopvaardigheden. 

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden