Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De lerende winnaar

Succes - presteren - winnen - inspiratie

Gebonden Nederlands 2010 9789079399079
Voormalig top 100Totaal 117 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

De lerende winnaar is een nieuw menstype. Hij is altijd onderweg en voortdurend op zoek naar het betere. Vol met twijfels en daardoor kwetsbaar, maar met de instelling van iemand die ten koste van alles wil slagen, door zich te ontwikkelen. De weg er naar toe levert de beste leermomenten op, door open te staan voor invloeden van buitenaf. De lerende winnaar zal door deze benadering persoonlijk blijven groeien in een werkomgeving zonder zekerheden. Daar ligt zijn kracht.

Toon Gerbrands beschrijft in dit boek twaalf inspirerende ontmoetingen. Tezamen vormen zij de onderbouwing van de kenmerken van het nieuwe menstype. Het lezen van dit boek is de eerste stap op weg naar succes en leiderschap als lerende winnaar. 'De Lerende Winnaar' brengt u dichter bij een effectieve omgang met een steeds complexer wordende wereld en biedt u (inspiratie)lessen voor een succesvolle en bewezen managementaanpak.

Specificaties

ISBN13:9789079399079
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:126
Druk:3
Verschijningsdatum:9-5-2017
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

De lerende winnaar
Sandra Barendrecht | 24 september 2008
'Echte toppers hebben zowel talent als karakter'. Dit citaat uit het boek 'De lerende winnaar' van Toon Gerbrands dekt redelijk de lading van zijn lyrische betoog over een nieuw menstype: 'Altijd onderweg en altijd op zoek naar het betere. Vol met twijfels en daardoor kwetsbaar, maar met de instelling van iemand die ten koste van alles wil slagen.' De auteur beschrijft twaalf ontmoetingen waarin hij zichzelf twijfelend, kwetsbaar en vooral lerend opstelt.
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
12 stemmen
6
3
2
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Toon Gerbrands: ‘Succes heeft alles te maken met het opdoen van ervaringen en daar van te leren’
Pierre Spaninks 6 januari 2009 Naast zijn loopbaan als overheidsmanager coachte Toon Gerbrands (1957) het Nederlands volleybalteam en de DSB schaatsploeg. Tegenwoordig is hij fulltime directeur algemene zaken bij voetbalclub AZ. Zijn boek De lerende winnaar laat zich lezen als een speurtocht naar het geheim van persoonlijke groei en succes.

Over Toon Gerbrands

Toon Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach. Onder zijn leiding haalden volleybalbalteams vier landstitels. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste. Hij was naast sportcoach ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. Tussen 2002 en 2014 was hij algemeen directeur van de voetbalclub AZ. Sinds april 2014 is hij algemeen directeur van PSV.

Andere boeken door Toon Gerbrands

Inhoudsopgave

Een nieuw menstype
De uitsmijterbijeenkomsten

Deel 1 Presteren als een manier van denken
1. Enkele reis ambitie
2. Let op: hoogspanning
3. De halfwaardetijd van de waarheid
4. De succeslineaal

Deel 2 Ken jezelf
5. Iedereen deugt, alleen waarvoor?
6. Je ziet wat je wilt zien
7. De relatietheorie
8. De balancerende meeropbrengst

Deel 3 Actie-intelligentie
9. De positieve intentie van weerstand
10. De dag heeft 24 uur, daarna begint de nacht.
11. De kwaliteit van een kleine wereld
12. Keer de vraag om

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De lerende winnaar