Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365 voor gevorderden
21 januari 2021 | Christel Deckers

In coronatijd is thuiswerken heel gewoon geworden. En het is onwaarschijnlijk dat we in het post-corona tijdperk weer teruggaan naar onze 5-daagse werkweek op kantoor. Tijd om wat broodnodige kennis bij te spijkeren.

Dat geeft ons flexibiliteit, je kunt tussendoor een boodschap doen, maar de flexibiliteit heeft ook keerzijdes. Een van die keerzijdes is het praatje bij het koffieapparaat, informele contactmomenten die vaak waardevolle informatie bevatten. Ook even tussendoor een vraag stellen als 'hoe maak je ook alweer een draaitabel in Excel' gaat minder makkelijk. Immers je gaat je collega hier geen voor mail sturen en ook het bellen met een dergelijke vraag is minder vanzelfsprekend.

Kortom: het is tijd om je eigen kennis bij te spijkeren. En dat kan prima met een basisboek Excel 2019 en Office 365.
Het is weliswaar geen leesboek dat je ter hand neemt en in één adem uitleest, maar wel een uiterst praktisch boek dat je naast je computer legt om iets op te zoeken.

Stap voor stap nemen de auteurs je bij de hand en schermafbeeldingen en oefeningen met oplossingen via downloads maken dit boek compleet.

Zelf heb ik dit handboek een aantal maanden naast mijn computer gelegd en steeds gebruikt om zaken op te zoeken als ik ze nodig had. Zo heb dit boek onder meer gebruikt om mijn jaarafsluiting te vergemakkelijken en om mijn uren verantwoording te automatiseren.

Mijn conclusie: Iedereen kan Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365 voor gevorderden gebruiken!

Christel Deckers is een zeer ervaren bestuurder, adviseur en commissaris zowel binnen de zorg als in het onderwijs. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics in Nijmegen en doet nu onderzoek aan de Erasmus Universiteit naar Bestuur en Toezicht in de zorg. Kernwoorden in haar werk zijn: We doen het samen, met plezier naar je werk en de juiste mens op de juiste plek: www.christeldeckers.nl.


Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden