Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
20 augustus 2014 | Enna van Duinen

Het ‘Handboek Google Adwords’ van Marc Castricum en Mitchell de Vries leg je gewoon open naast je neer en dan begin je stap voor stap met het aanmaken van een account bij Google Adwords. Het maakt daarnaast de structuren duidelijk, en dat was voor mij vooral een eye opener. Je raakt makkelijk verdwaald in termen, afkortingen en de verschillende lagen in Google Adwords maar dit boek neemt je stap voor stap mee. Een aanrader!

Soms denk je, ah, daar moet ik toch zo wel uitkomen. Ik ben een redelijk intelligent mens, bekend met computers en het internet. Hoe moeilijk kan het zijn? Maar met een programma als Google Adwords is er een groot, essentieel verschil tussen ‘ik maak er wel wat van’ en er echt daadwerkelijk resultaat uit halen. Zoals de schrijvers zelf over hun boek zeggen ‘De online advertentiemarkt is wereldwijd groter dan de markt van alle gedrukte tijdschriften en kranten samen. Wie online adverteert, moet moeite doen om op te vallen bij zijn doelgroep. Google AdWords helpt u klanten te vinden.’ Maar het gebruiken van Google Awords is niet eenvoudig. Dan is een boek als ‘Handboek Google Adwords’ van Marc Castricum en Mitchell de Vries opeens een echte must have.

Het handboek heeft een logische opbouw. Je kan letterlijk gelijktijdig een account aanmaken bij Google Adwords en stap voor stap advertenties opstellen, campagnes samenstellen en van start gaan. De structuur en het dashboard van Google Adwords wordt helder uitgelegd.

De meerwaarde van de kennis en kunde van de schrijvers zit hem volgens mij in de heldere uitleg over de keuzes van zoekwoorden, en hoe deze keuzes achteraf te evalueren zijn. Meten is weten tenslotte, zeker bij Google Adwords. Je wilt immers geen geld weggooien, maar meer traffic en dus klanten naar je site of webwinkel trekken. Kwaliteit boven kwantiteit; bij voorkeur mensen die tot je doelgroep behoren.

Het boek vervult zeker een behoefte, veel mensen weten wel iets van Google Adwords en denken dat het hen kan helpen, maar weten gewoon niet precies hoe. Ik reken mijzelf zeker tot deze groep. En als je ‘maar wat doet’, dan weet je ook wel bijna zeker dat het geen effect zal hebben en kun je vervolgens de resultaten ook niet meten en verbeteren. Met dit handboek naast mijn Google Adwords-dashboard werd er opeens veel duidelijk. Ik heb nu het gevoel dat ik begrijp hoe het werkt én hoe ik het voor mij kan laten werken. Binnenkort komt mijn nieuwe website online en ik heb nu zeker het gevoel dat ik met Google Awords ga slagen met dank aan dit boek.

Het boek is een aanrader voor iedereen die zinvol gebruik wil maken van Google Awords. Stap voor stap, helder en duidelijk wordt je meegenomen in de wondere wereld van online advertising. Je kunt nu echt het verschil gaan maken en je concurrentie te vlug af zijn! Haal die klanten naar je website die jou anders nooit zouden vinden, doe onderzoek naar de Aword-campagnes van je concurrent,(in het boek lees je hoe je dat doet). Ik wens je alvast veel succes!

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden