Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
17 juni 2016 | Patrick Vroonland

Ook na het lezen van 'Een jonger brein in twee weken' van Gary Small en Gigi Vorgan blijft het brein één groot mysterie.

Het kost wat moeite om door het eerste hoofdstuk van 'Een jonger brein in twee weken' te komen. Dit is vooral een theoretisch stuk over het brein. Je krijgt wel meer inzicht in de verbindingen tussen de verschillende onderdelen van je hersenen. De daarop volgende hoofdstukken zijn meer praktisch met hele bruikbare tips en tricks om je brein te trainen, meestal hele logische tips. Een aantal heb ik gelijk in de praktijk kunnen testen.

Wat heel erg duidelijk naar voren komt is de invloed van je levensstijl op je brein. Het komt er eigenlijk om neer hoe gezonder je leeft hoe beter dit is voor je brein. Dit heeft o.a. een relatie met symptomen zoals dementie, Alzheimer, etc. Deze symptomen kun je in theorie voor zijn door simpele oefeningen te doen.

Of alle technieken voor iedereen te gebruiken zijn betwijfel ik, je moet die technieken er uit halen waar je zelf denkt het meeste aan te hebben. Feit blijft het boek een aanrader is voor elke leeftijd, jong en oud. Het geeft mij een rustgevend gevoel voor later.


Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden