Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Coachingskalender 2018 - Scheur je los in 2018

Inclusief gratis digitale kalender & App

Scheurkalender (h) Nederlands 2017 9789024405794
1
Voormalig Nr. 1Totaal 1634 dagen
Evergreen2841 dagen in de Top 100
Niet leverbaar.

Samenvatting

Al zestien jaar een bestseller! De Coachingskalender is ook in 2018 weer je trouwe dagelijkse metgezel op bureau en keukentafel.

Scheur jezelf en anderen los uit denken dat vastzit. Dat is al jaren het motto van de Coachingskalender. Houdt de geest soepel en levert inspiratie, zowel op het werk als thuis, serieus én met een knipoog. Dé manier om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en beproefde inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en organisatieverandering.

Ook in 2018 biedt de kalender zes keer per week een uitspraak die je in beweging zet. Achter op elk blaadje staan verrassende zienswijzen, creatieve opdrachten, speelse reflecties en inspirerende verhalen. Voor iedereen die coacht, gecoacht wordt of geen coach meer kan zien. Al jarenlang een populair geschenk!

Specificaties

ISBN13:9789024405794
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:638
Druk:1
Verschijningsdatum:15-7-2017
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Expertrecensies (3)

Coachingskalender 2018 - 'Ik kijk uit naar 2018'
Margreet Noordanus | 12 oktober 2017
Vorig jaar was de scheurkalender een primeur in mijn huis, nu bijna een jaar later kan ik zeggen dat de scheurkalender een vaste plek heeft en dat het een dagelijks ritueel geworden is om de vorige dag af te scheuren, daarvan de achterzijde te lezen en vervolgens de tekst van de dag te lezen.Lees verder
Coachingskalender 2017 - Scheur je los!
Margreet Noordanus | 5 oktober 2016
Laat ik beginnen te zeggen dat een scheurkalender een primeur in mijn huis is. Want ik heb nog nooit een scheurkalender gekocht, omdat ik meer een liefhebber ben van de ‘ouderwetse’ kalenders, het liefst met foto’s van paarden. Al met al ben ik razend nieuwsgierig, dus meteen als ik de kalender ontvang pak ik ‘m uit voor een grondig ‘onderzoek’.Lees verder
Kalenders: inspiratie van dag tot dag
Justin van Lopik | 17 januari 2013
Volgens de kalender van de Maya’s zou de wereld op 21 december 2012 ten einde zijn gekomen. Dat is dus niet gebeurd. Een voorbode was eigenlijk al de verkoop van kalenders voor 2013. Die zette als altijd krachtig in en ging vervolgens gestaag door!Lees verder
Alle expertrecensies (3)

Lezersrecensies

4.1 van de 5
411 stemmen
157
173
50
15
16

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (6)

meetlat
Kalenders: inspiratie van dag tot dag
Justin van Lopik 17 januari 2013 Volgens de kalender van de Maya’s zou de wereld op 21 december 2012 ten einde zijn gekomen. Dat is dus niet gebeurd. Een voorbode was eigenlijk al de verkoop van kalenders voor 2013. Die zette als altijd krachtig in en ging vervolgens gestaag door! Om het heuglijke voortbestaan van de wereld te vieren, leggen we vier scheurkalenders langs de meetlat. Twee bewezen succesverhalen, te weten de (beroemde) Coachingskalender, en de (even beroemde) Inspiratiekalender van Covey. En daarnaast twee nieuwe uitgaven met een veelbelovende insteek: de Complimentenkalender en de kalender Over win en groei.
nieuws
Vasthouden en losdenken
Nienke van Oeveren 4 oktober 2012 Marijke Lingsma en Aty Boers krijgen nauwelijks de tijd om hun verhaal te doen tijdens het boekevent Losdenken, of twee ‘schoonmaaksters’ komen met veel bravoure het podium op. Dat belooft een afwisselend boekevent, met veel energie en grappen – maar ook met een serieuze ondertoon, zoals we gewend zijn van de Coachingskalender.
nieuws
‘Losdenken is doen!’
Justin van Lopik 22 september 2011 Marijke Lingsma en Aty Boers maakten tien jaar geleden de eerste coachingskalender. Een spontaan idee werd een hoop werk, maar ook meteen een succes. Zo succesvol dat de uitgeverij in elk geval een tweede editie wilde. Marijke en Aty twijfelden, maar toen de uitgever aangaf dat ze desnoods door wilden zónder de bedenksters was de keus snel gemaakt. ‘Ho, wacht, de scheurkalender is van ons!’ Inmiddels verschijnt in 2012 de tiende editie, reden voor een feestelijke bijeenkomst op 20 september in Amsterdam met als centraal thema ‘losdenken, scheur je los’.
boekenkast
De boekenkast van Aty Boers, analytische organisatiecoach
Joep Schrijvers 2 april 2011 Ze noemt zichzelf een gymnasium bètameisje. Komt uit Twente uit een gereformeerd gezin. Gooide de kont tegen de krib en deed de hogere hotelschool, vertrok naar Venezuela en kwam weer terug. Met haar sterke analytische gaven deed ze aan process redesign en kwam er achter dat, om impact te hebben als adviseur, minstens even veel aandacht nodig is voor de menselijke kant. Ze schrijft boeken, onder andere samen met Marijke Lingsma en stond aan de wieg van de Coachingskalender. Deze keer bij de boekenkast… Aty Boers.
interview
Marijke Lingsma: ‘Managers lezen niet, die doen liever.’
Linda Huijsmans 15 oktober 2010 Marijke Lingsma en Aty Boers presteren het weer. Vanaf het moment dat hun Coachingskalender 2011 Scheur je los! op de markt kwam, eiste die onmiddellijk de nummer 1 positie van de bestsellerslijst op. Ook andere boeken van Lingsma worden goed verkocht. Het verschijnen van de negende editie van de scheurkalender is een goede aanleiding om eens door te vragen waarom haar werkwijze zo aanslaat.
interview
Marijke Lingsma, coach: ‘We kunnen nog steeds meer dan we denken, als we maar denken’
Rick Nieman 1 december 2009 Marijke Lingsma, bekend van de Coachingskalender en menig standaardwerk op het gebied van coaching, lost problemen niet voor je op. Haar doel is de werknemers, managers en teams om wie het draait zelf in actie te laten komen. Een gesprek met de ‘de grand lady van het coachen’.

Over Aty Boers

Aty Boers is organisatiekundige, coach en trainer met meer dan twintig jaar ervaring in grote verandertrajecten. Ze is mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge (2011) in Amsterdam waar zij organisaties ondersteunt bij het realiseren van betekenisvolle -identiteitsgedreven- transities. Ze ontwikkelde samen met Marijke Lingsma de post-HBO leergang Agile-lean teamcoaching waarbij haar expertise op het gebied van procesverbetering, organisatieverandering en lean en agile verbonden wordt met de principes van (organisatie)coaching en zelforganisatie. Samen schreven ze het boek ‘De 10 principes van agile-lean teamcoaching’ en ’75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching’. Daarnaast is Aty auteur van Het BPM-Boek, De Coachingskalender en de Help Coachingsbibliotheek.

Andere boeken door Aty Boers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachingskalender 2018 - Scheur je los in 2018