Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Jaarcongres Verandermanagement 2014

Seminar met Lars Kolind, Ben Tiggelaar, Thijs Homan, Marga Hoek, Wouter Hart, Mimoun Oaissa, Arko van Brakel, Lars Kolind

Seminar met Lars Kolind, Ben Tiggelaar, Thijs Homan, Marga Hoek, Wouter Hart, Mimoun Oaissa, Arko van Brakel, Lars Kolind

Jaarcongres Verandermanagement 2014

Met onder andere...

Lars Kolind Lars Kolind
Ben Tiggelaar Ben Tiggelaar
Thijs Homan Thijs Homan

Over dit seminar

Dé agenda voor succesvol veranderen
Kom dinsdag 2 december naar het 4e Jaarcongres Verandermanagement. Inspiratie verzekerd!

Dagvoorzitter Ben Tiggelaar en andere topsprekers geven hun prikkelende visie op de weerbarstigheid van veranderprocessen. Aansprekende verandertrajecten komen aan de orde en u krijgt belangrijke inzichten die u meteen in uw praktijk toe kunt passen!

Met combikorting naar de Masterclass Unboss
Meer weten over het 'unbossen' van Lars Kolind? Kom dan ook naar de masterclass Unboss op woensdag 3 december en ontvang 20% korting!

Dit jaarcongres wordt georganiseerd door Vakmedianet i.s.m. Managementboek.

Boekenpakket bij dit seminar

Zakendoen in de nieuwe economie
Marga Hoek
Zakendoen in de nieuwe economie
47,50

Sprekers

Lars Kolind
Lars Kolind
Lars Kolind (66) is een digitale ‘immigrant’. Hij plaveide de weg voor het benutten van IT toen hij de eerste echte kennisonderneming en papierloze organisatie Oticon oprichtte, in 1991. Oticon was wereldleider op haar gebied (gehoorapparaten) en de transformatie die Kolind doorvoerde, werd het meest geciteerde voorbeeld van de jaren negentig. In 1998 ging hij verder als ‘serieondernemer’. Hij was betrokken bij het opzetten van meer dan 25 nieuwe ondernemingen en organisaties, zoals LEGO en Adecco. Eerder was hij groepsdirecteur van Grundfos, een onderneming met een omzet van drie miljard euro, en de grootste producent van waterpompen ter wereld. Kolind is adjunct-hoogleraar aan de Universiteit van Aarhus, en zijn laatste boek, 'The Second Cycle, Winning the War Against Bureaucracy', was het best verkopende businessboek aller tijden in Denemarken. Het werd gepubliceerd door Wharton School Publishing, University of Pennsylvania, en werd in acht talen uitgebracht. Kolind is een voormalig voorzitter van de World Scout Foundation en lid van het World Scout Committee. Hij zit in de directie van verschillende ondernemingen en organisaties, waaronder Wemind A/S. Hij is een veelgevraagd spreker wereldwijd.
Ben Tiggelaar
Ben Tiggelaar
Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Zowel in Nederland als daarbuiten geldt hij als een van de absolute topsprekers en trainers binnen zijn vakgebied. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder "Dromen Durven Doen", "Mooi werk", "MBA in één dag" en "De Ladder". Daarnaast schrijft hij een wekelijkse column voor NRC Handelsblad over werk en management. Ben is getrouwd met Ingrid. Samen hebben ze vier dochters: Maria, Isabelle, Emma en Bernice.
Thijs Homan
Thijs Homan
Thijs Homan is hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit Nederland en zelfstandig organisatieadviseur, trainer en opleider. Hij schreef onder andere 'Het Et-ceteraprincipe', 'Veranderen als chaotisch proces', 'Organisatiedynamica', 'Wolkenridders' (oratie) en 'Teamleren'.
Marga Hoek
Marga Hoek
Marga Hoek bewijst al ruim twintig jaar haar leiderschap als CEO, bestuurder en adviseur van nationale en internationale organisaties, in overheid, wetenschap & onderwijs en vooral het bedrijfsleven. Als geen ander weet zij de verschillende werelden te verbinden en de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen. In 2010 richtte zij met een aantal CEO’s De Groene Zaak op en leidde dit succesvol naar een netwerkorganisatie van inmiddels meer dan 200 ondernemingen die actief duurzaam zaken willen doen. In 2013 volgde Het Groene Brein, een even uniek netwerk van meer dan 80 wetenschappers, die multidisciplinair de bijbehorende nieuwe kennis ontwikkelen en delen met de maatschappij. Marga geniet internationale erkenning als een van de sleutelfiguren in de overgang naar de Nieuwe Economie. Als keynote spreker weet zij in binnen- en buitenland haar toehoorders met haar passie, heldere visie en gefundeerde kennis te inspireren en te motiveren. Haar innovatieve kijk op zaken doen, op duurzaamheid en wat de toekomst nog voor ons in petto heeft, beschreef zij beeldend in haar boek Zakendoen in de Nieuwe Economie, Managementboek van het Jaar 2014, dat door de jury de connotatie ‘een boek dat voorop gaat in de realiteit’ kreeg. Marga Hoeks inzichten worden breed onderwezen binnen universiteiten en business schools. Via de innovatieve Next Gen-versie van Zakendoen in de nieuwe economie bereikt Marga ook het mbo-onderwijs. De internationale editie met ruim 50 cases van over de hele wereld verschijnt in oktober, in het Nederlands en het Engels. De Spaanse editie volgt.
Wouter Hart
Wouter Hart
Wouter Hart is oprichter van en adviseur bij Verdraaide Organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet-bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheerbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Sinds het uitkomen van het boeken 'Verdraaide organisaties’ en 'Anders Vasthouden' gaf Wouter honderden lezingen over onder andere leiderschap en verandermanagement.
Mimoun Oaissa
Mimoun Oaissa
Mimoun Oaissa is acteur, scenarist en storytellingspecialist. Hij acteerde in producties als De Vloer Op, De Marathon, Het Schnitzelparadijs en speelde de rol van de officier van justitie in de VARA- serie Overspel. Parallel aan zijn filmcarrière geeft Mimoun gedragstrainingen en lezingen waarin hij op inspirerende wijze acteertechnieken combineert met recente wetenschappelijke inzichten.
Arko van Brakel
Arko van Brakel
Als ondernemer pur sang, inspirator en ondernemers influencer zet Arko van Brakel aan tot actie. Hij leert zijn publiek om talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten en hierdoor adequaat te reageren op innovatie, disruptie en verandering. Zo wordt zijn publiek weerbaar en wendbaar en wordt hun rol in de toekomst gegarandeerd. De wereld is niet maakbaar – keuzes, gedrag en reacties van individuen, teams en organisaties wel. Never a dull moment met Arko op het podium. Hij gaat energiek, professioneel en authentiek te werk. Empathie en betrokkenheid bij zijn publiek spelen bij Arko een grote rol, want hij wil écht verschil maken. Zijn energie werkt aanstekelijk en creëert een dynamische omgeving met actie en interactie. Meer dan dertig jaar ondernemerschap als internet ondernemer, investeerder en opleider met hoge pieken maar ook dalen en het geven van inmiddels duizenden lezingen, maakt Arko een ervaren professional en spreker met kennis en expertise. Hij koppelt wetenschappelijke inzichten aan talloze praktijkervaringen die hij opdeed als ondernemer, algemeen directeur van leiderschapsinstituut de Baak en als mede-oprichter van het internationale Semco Style Institute, samen met onder anderen Ricardo Semler. Arko richt zich op de ontwikkeling van impact-ondernemerschap bij mens en organisatie. Hij is een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Zijn boek 'Iedereen ondernemer' was genomineerd voor 'Managementboek van het Jaar 2011’. Zijn nieuwste boek heet “Ondernemen met impact”. “
Lars Kolind
Lars Kolind

Praktische informatie

Locatie

Burgers zoo, Arnhem
Burgers Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem

Routebeschrijving

Programma

09.30 uur Opening door dagvoorzitter Ben Tiggelaar

10.00 uur Verdraaide organisaties: terug naar de bedoeling - Wouter Hart

11.15 uur Organisatieverandering is niet te managen. Of wel? - Thijs Homan

12.00 uur Leiderschap in een nieuwe, duurzame economie waarin waardecreatie centraal staat - Marga Hoek

13.45 uur Leiderschap in actie - Mimoun Oaissa, acteur, storytellingspecialist

14.30 uur Unboss: management op losse schroeven - Lars Kolind

15.45 uur Veranderen met Lef - Arko van Brakel

 

16.45 uur Afronding door Ben Tiggelaar en borrel.

Voorwaarden

Organisatie

Het 4e Jaarcongres Verandermanagement wordt georganiseerd door Vakmedianet en platform Over Management met medewerking van OOA en Managementboek.

Deelnamekosten
De deelnamekosten bedragen € 595,- (ex btw). De deelnamekosten voor de masterclass met Lars Kolind op 3 december bedragen € 395.- (ex btw). Schrijft u zich in voor zowel het jaarcongres als de masterclass dan ontvangt u 20% korting en betaalt u geen € 920,- maar € 792,- (ex 21% btw).

Als deelnemer van het congres ontvangt u een exemplaar van 'Zakendoen in de Nieuwe Economie'

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Ook interessant voor u"

17 MEI
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden