Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Middagseminar: De klant aan zet! met Jan van Setten e.a.

Hoe breng je de klant en jezelf verder?

Seminar met Jan van Setten, Daniëlle de Jonge, Yuri van der Sluis, Gertien Beijering

Seminar met Jan van Setten, Daniëlle de Jonge, Yuri van der Sluis, Gertien Beijering

Middagseminar: De klant aan zet! met Jan van Setten e.a.

Hoe breng je de klant en jezelf verder?

Met onder andere...

Jan van Setten Jan van Setten
Daniëlle de Jonge Daniëlle de Jonge
Yuri van der Sluis Yuri van der Sluis

Over dit seminar

De tijd van de gebraden kippen die zo ieders mond invlogen is voorbij. Verkopen is weer een werkwoord. Ofwel; om jouw salesresultaten te verbeteren moet je als verkoper, salesmanager of accountmanager weer echt aan de bak!

De positie van de bestaande en toekomstige klant is veel sterker geworden. Daarnaast zijn er door de digitalisering van onze wereld veel zaken veranderd. En dus ook de manier van zaken doen. Hoe ga je daar als sales-, account-, marketing manager, en/of ondernemer mee om? Waar moet je je pijlen op richten en op welke manier breng jij de klant en dus ook jezelf verder?

Tijdens het seminar ‘De klant aan zet’ krijg je actiegerichte tips & tricks om jouw verkoopkracht te vergroten, en om meer klanten te winnen en aan je te binden.

Dit zijn de onderwerpen en sprekers die aan bod komen:

  • Gertien Bejering: De Gunfactorverhoger
  • Yuri van der Sluis: Vertrouw me, ik ben verkoper!
  • Daniëlle de Jonge: Human2Human - de nieuwe klantrelatie
  • Jan van Setten: De klantenfluisteraar

Groepskorting
Bent u voornemens om met 4 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Boekenpakket bij dit seminar

De klantenfluisteraar
Jan van Setten
De klantenfluisteraar
18,95
Vertrouw me, ik ben verkoper
Yuri van der Sluis
Vertrouw me, ik ben verkoper
17,99
Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger
Gertien Beijering
Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger
22,99
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
Daniëlle de Jonge
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
22,50

Sprekers

Jan van Setten
Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: ‘Het leven is verwarrend eenvoudig.’ ‘Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business)leven dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.’ Van Setten motiveert mensen invloed te pakken op hun (werkzame) leven door ze te provoceren in hun denken en doen. Hij reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij individu en organisatie past en klanten blij maakt.
Daniëlle de Jonge
Daniëlle de Jonge
Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle de Jonge professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden. Voor BNR is zij host van Dé Klantenpodcast. Na een studie Bedrijfseconomie is Daniëlle het commerciële vak ingestapt. In 2007 startte zij een eigen onderneming en is sindsdien actief als: - Spreker op evenementen, teamdagen en andere bijeenkomsten. - Trainer voor het geven van – reguliere of blended learning – workshops over klantgerichtheid, acquisitie, verkoopgesprekken, netwerken en relatiebeheer. Met Managementboek ontwikkelde zij de online training 'KLantgericht verkopen'. - Auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’ (2013) en ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ (2015) en ‘Extreem klantgericht’ (2019). Nevenfuncties en vrijwilligerswerk Als jurylid was zij in 2017 betrokken bij de verkiezing ‘Managementboek van het Jaar’, voor diezelfde prijs in 2018 was ze juryvoorzitter. Voor managementboek.nl recenseert ze sinds 2008 boeken over commercie, marketing, management en duurzaamheid. Omdat zij zich daarnaast graag belangeloos inzet voor anderen is vrijwilligerswerk een vast onderdeel in haar werkweken. Sinds enkele jaren is ze voorzitter van DierenDonatie, hét crowdfundingsplatform voor projecten van dierenopvangcentra.
Yuri van der Sluis
Yuri van der Sluis
Yuri van der Sluis geeft onder de naam YuTrain sinds 2006 trainingen aan professionele verkopers. Hij traint de verkopers van zowel kleine als grote ondernemingen in binnen- en buitenland. Vóór YuTrain was hij ruim tien jaar werkzaam in uiteenlopende verkoopfuncties bij bedrijven als ABT en Forrester.
Gertien Beijering
Gertien Beijering
Gertien Beijering is een bevlogen ondernemer en inspirerende spreker. Ze maakte in 2007 van het trainen en coachen van professionals haar vak. Ze helpt ondernemers en professionals hun relationele manier van zaken doen naar een hoger plan te tillen. Immers wanneer de relatie goed is staat de klant ook sneller open voor de inhoudelijke kant die je te bieden hebt. Gertien heeft na haar studie Communicatie, de studie Counselling Psychologie afgerond en is vervolgens werkzaam geweest in commerciële functies tot ze in 2007 als ondernemer startte. Vanuit haar grote interesse in het beïnvloeden van de gunfactor weet ze als geen ander hoe ze professionals en ondernemers kan leren om effectiever en bewuster hun houding, communicatie, gedrag en zichtbaarheid in te zetten om hierdoor de klantbeleving te verbeteren, ambassadeurschap te stimuleren en de klanttevredenheid te laten zegevieren met betere bedrijfsresultaten tot gevolg. Haar manier van trainen? Praktisch met veel anekdotes, voorbeelden, humor en met veel interactie. Op deze manier worden inzichten goed onthouden en worden deelnemers gemotiveerd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Regelmatig schrijft Gertien praktische artikelen en tips over ondernemerschap, klantgerichtheid en hoe je je gunfactor kunt verhogen. Deze deelt ze via social media en haar eigen websites en via een aantal (vak)websites waar ze als blogger input levert. In 2014 schreef ze het boek ‘Solliciteren met de GunfactorVerhoger’ en in 2015 verscheen haar boek ‘Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger’ waarin ze haar eigen Gun-concept helemaal uitwerkt.

Video

Praktische informatie

Locatie

Maitland Theater, Driebergen
De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

Groepskorting
Bent u voornemens om met 4 of meer deelnemers naar dit seminar te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

13.00 uur
U bent van harte welkom voor de netwerklunch

13.30 uur
Gertien Beijering: De Gunfactorverhoger

14.00 uur
Yuri van der Sluis: Vertrouw me, ik ben verkoper

14.30 uur
Daniëlle de Jonge: Human2Human: de nieuwe klantrelatie

15.00 uur
Social networking break

15.30 uur
Jan van Setten: De klantenfluisteraar

16.30 uur
Afsluiting & social networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 395,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt een boekenpakket ter waarde van € 73,84 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega of relatie. 

U ontvangt 3 PE-Punten.

Erkend door NBA
De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de nieuwe organisatie waarin het NIVRA en de NOvAA hun krachten bundelen. NBA heeft Managementboek erkend als onderwijsinstelling. Dit betekent dat iedereen die verbonden is aan NBA bij al onze seminars en masterclasses PE-punten ‘verdient’.

Kortingen
Bent u voornemens om met 4 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

10 DEC
Seminar
Succesvolle organisaties en ondernemingen van nu richten zich op waardecreatie en duurzaam ondernemen met de blik op de toekomst. Meer
595,-
12 JAN
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden