Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Avondseminar: Methoden die werken

Scrum - Agile - Lean

Seminar met John Maes, Mike Hoogveld, Rini van Solingen

Seminar met John Maes, Mike Hoogveld, Rini van Solingen

Avondseminar: Methoden die werken

Scrum - Agile - Lean

Met...

John Maes John Maes
Mike Hoogveld Mike Hoogveld
Rini van Solingen Rini van Solingen

Over dit seminar

U heeft er beslist al veel van gehoord: Scrum, Agile, Lean. Methoden waar veel organisaties gebruik van maken of gebruik van willen gaan maken. Maar het ontbreekt u aan voldoende tijd om er op een praktische, efficiënte manier kennis mee te maken. Om zelf te bepalen of u er iets aan heeft, iets mee moet, of uw klant bijvoorbeeld beter van dienst kunt zijn.

Managementboek en Brainnet hebben daarom hun handen ineen geslagen en organiseren dit eerste avondseminar voor professionals gericht op persoonlijke effectiviteit. Met deze keer aandacht voor deze 3 managementmethodieken. Gekoppeld aan uw praktijk. De drie sprekers die u op deze avond concreet verder gaan helpen zijn: 

Rini van Solingen
Auteur van onder andere de bestseller De kracht van Scrum. Hij is hoogleraar op de TU Delft. Maar hij is bovenal zelfstandig adviseur, coach en ondernemer.

Mike Hoogveld
Auteur van de bestseller Agile managen. Hij is adviseur bij HCG. Zijn passie ligt in het verbeteren van de manier waarop organisaties werken met en voor klanten.

John Maes
Auteur van de evergreen Succesvol lean. Hij staat dagelijks in de praktijk van lean. Als coach, trainer en ook als Senior Vice President van het LEAN Competence Center van de Rabobank.

Uw gastheren van deze avond zijn Anne Meint Bouma & Christoph van der Stelt van Brainnet. Na afloop van deze avond bent u volop op de hoogte van deze drie methoden en kunt u bepalen welke methode voor uw praktijk werkt.

Boekenpakket bij dit seminar

Lees!
Jan-Willem van den Brandhof
Lees!
2,50

Sprekers

John Maes
John Maes
John Maes is als Master Black Belt en operationeel directeur al meer dan 15 jaar actief op het gebied van Lean. Hij heeft Lean met succes uitgerold in meer dan 10 landen en werkte in uiteenlopende sectoren en disciplines. Zijn ervaring strekt zich uit van werkvloer tot directieniveau. John is Senior VP bij een grote financiële instelling en verantwoordelijk voor het Lean Center of Excellence. Ook is hij oprichter van Always Better Consultancy, dat organisaties helpt met de implementatie van Lean en RPA.
Mike Hoogveld
Mike Hoogveld
Mike Hoogveld is een veelgevraagd spreker en gastdocent op het gebied van toekomstbestendigheid. Op energieke wijze weet hij hierbij wetenschappelijke theorie te vertalen naar concreet bruikbare aanpakken voor de dagelijkse praktijk. Naast zijn werk als adviseur bij het mede door hem opgerichte bureau nlmtd, heeft Mike de afgelopen jaren aan Nyenrode promotie onderzoek gedaan naar de vraag wat succesfactoren zijn van toekomstbestendige organisaties. Ook is hij auteur van diverse bestsellers. Zijn recente boeken (Agile Managen; Denk als een startup) bereikten de nummer 1 en 2 positie van bestverkochte managementboek en werden genomineerd voor Managementboek van het Jaar, OOA Boek van het Jaar en de PIM Literatuurprijs.
Rini van Solingen
Rini van Solingen
Rini van Solingen (prof. dr. ir.) is spreker, schrijver, docent en ondernemer. Hij is deeltijdhoogleraar Global Software Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Daar leidt hij het onderzoek en onderwijs rond wereldwijd gedistribueerde softwareteams. Ook geeft hij regelmatig college aan Universiteit Nyenrode in masterclasses en MBA’s. Tevens is Rini CTO bij Prowareness, waar hij als strategisch consultant helpt bij het succesvol doorvoeren van Agile transformaties en het bouwen van Responsive Enterprises. Hij is een van de hoofddocenten van de masterclass www.Leading-Agile-Transformations.com. Rini is auteur van een aantal managementboeken, waaronder De Kracht van Scrum (samen met Eelco Rustenburg), Scrum voor Managers (samen met Rob van Lanen), De Responsive Enterprise (samen met Vikram Kapoor) en De Bijenherder. Deze boeken zijn ook verschenen in het Engels en het Duits.

Praktische informatie

Locatie

Van der Valk, Houten
Van der Valk Hoofdveste 25 3992 DH Houten

Routebeschrijving

Programma

18.00 uur Light walking dinner en registratie.

18.30 uur
Opening van deze avond door Anne Meint Bouma en Christoph van der Stelt.

18.45 uur
De kracht van Scrum
Scrum hanteert een stap-voor-stap aanpak en stelt waardeverhoging, teamverantwoordelijkheid en klantbetrokkenheid centraal. Scrum wordt al veel gebruikt in de IT, maar is ook daarbuiten uitstekend toepasbaar.

Rini van Solingen presenteert de basics van scrum en laat enkele, herkenbare voorbeelden zien uit de praktijk.

19.30 uur
Agile managen
Agility-expert Mike Hoogveld laat zien wat we kunnen leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je je eigen organisatie agile maakt, door te focussen op continue verbetering. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

20.15 uur Social Networking Break

20.45 uur
Succesvol lean
John Maes laat zien hoe Lean een organisatiecultuur kan transformeren naar een cultuur van continu verbeteren, ongeacht of het in de dienstverlening, de zorg of de industrie is. Hij presenteert een heldere aanpak en geeft enkele concrete voorbeelden en cases die de theorie ondersteunen en aanschouwelijk maken voor iedereen.

21.30 uur Afsluiting en networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 195,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, light walking dinner en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het praktische boek 'Lees'. Een bewezen methode voor snellezen, zodat u minder tijd meer informatie kunt verwerken en ook nog onthoudt!

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Ook interessant voor u"

17 MEI
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden