Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Avondseminar: Toptrends voor ondernemers

Seminar met Willem Overbosch, Jan van Setten, Chantal Verweij

Seminar met Willem Overbosch, Jan van Setten, Chantal Verweij

Avondseminar: Toptrends voor ondernemers

Met...

Willem Overbosch Willem Overbosch
Jan van Setten Jan van Setten
Chantal Verweij Chantal Verweij

Over dit seminar

Helaas gaat dit avondseminar op 30 november 2018 niet door. Wij ontmoeten u graag op een andere gelegenheid.

De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen?

Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken.

Op 30 november organiseert Managementboek in samenwerking met MKB Servicedesk in het mooie Maitland Theater in Driebergen een avond voor ondernemers, zelfstandigen en ook businesscoaches die op zoek zijn naar meer succes met het eigen bedrijf of die van de organisatie waar men voor werkt.

Een greep uit het programma:

 • Ondernemer Willem Overbosch (expert op het gebied van de praktische kant van ondernemerschap, oprichter MKBServicedesk.nl) spreekt naar aanleiding van zijn boek Toptrends voor ondernemers over de trends  die er nu toe doen.
 • Chantal Verweij (trendtoepasser en oprichter van de Inspiratiebrigade) laat zien hoe je deze trends kunt toepassen in jouw bedrijf en hoe je jouw business model scherp houdt.
 • Bestsellerauteur en entertrainer Jan van Setten (auteur van o.a. De Klantenfluisteraar) sluit de avond af en laat je ervaren hoe je in het brein en het hart van je veranderende klant kunt kijken.

Boekenpakket bij dit seminar

TopTrends voor ondernemers
Willem Overbosch
TopTrends voor ondernemers
20,-

Sprekers

Willem Overbosch
Willem Overbosch
Na een studie Economie aan de Universiteit Maastricht ging Willem Overbosch (1973) als managementtrainee aan de slag bij ExxonMobil. Na enkele jaren verliet hij het bedrijf om een jaar door Australië en Nieuw-Zeeland te reizen. Terug in Nederland ging hij in 2001 bij het kleine, maar zeer innovatieve IT-bedrijf Informore werken. In 2003 lonkte het ondernemerschap. Als startende ondernemer zat Willem met veel vragen waarop hij niet makkelijk een antwoord kon vinden. Hij zag een gat in de markt en richtte in 2005 MKB Servicedesk op, een platform waar ondernemers antwoord kunnen vinden op al hun vragen: van personeel, financiering en juridische zaken tot online ondernemen. Hij bouwde MKB Servicedesk in tien jaar tijd uit tot een toonaangevend online ondernemersplatform. In 2013 nam hij ondernemersplatform De Zaak over. Vervolgens werd speciaal voor de zelfstandige professionals het platform ZZP Servicedesk opgericht. De rode draad in de carrière van Overbosch is dat hij zich inzet om anderen in beweging te krijgen. Hij inspireert mensen om het ondernemersavontuur aan te gaan en zo snel mogelijk doelen te bereiken. Hij spreekt graag over de kansen die hij ziet en laat anderen leren van zijn fouten. ‘Iedereen elke dag een beetje ondernemender maken’ is zijn credo. Overbosch zit altijd vol energie en ideeën om ondernemerschap actief te stimuleren. Dit doet hij door het geven van lezingen, trainingen en workshops. Zijn presentaties zijn interactief en hij gaat de dialoog met de zaal aan. Als spreker is hij breed inzetbaar. Hij is als expert op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsvoering regelmatig te horen in het radioprogramma ‘BNR zakendoen met...’ en te zien bij ‘RTL Z in Zaken’ met zijn rubriek Rondje van de Zaak, waarin hij actuele vragen over ondernemerschap beantwoordt. Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in een workshop Toptrends, kun je Willem bereiken op 06-41050958 of contact@willemoverbosch.nl
Jan van Setten
Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: ‘Het leven is verwarrend eenvoudig.’ ‘Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business)leven dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.’ Van Setten motiveert mensen invloed te pakken op hun (werkzame) leven door ze te provoceren in hun denken en doen. Hij reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij individu en organisatie past en klanten blij maakt.
Chantal Verweij
Chantal Verweij
Chantal Verweij is 'trendtoepasser' en oprichter van de Inspiratiebrigade. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketing, communicatie en digitale innovatie. Ze gaf leiding aan internetbureaus en communicatiebureaus en opereert nu als aanvoerder van de Inspiratiebrigade: een bureau met cross-industry en crossmedia kruisbestuivers. Als docent is ze verbonden aan hogescholen en instellingen als Lectric en NXT Pharma. Ze schreef columns voor Tijdschrift voor Marketing, Sales Expert en De Zaak. Recent schreef ze mee aan het boek ‘Toptrends voor Ondernemers’ en momenteel werkt ze aan haar eigen boek ‘Trendlenigheid’.

Praktische informatie

Locatie

Maitland Theater, Driebergen
De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

Een greep uit het programma

 • Ondernemer Willem Overbosch (expert op het gebied van de praktische kant van ondernemerschap, oprichter MKBServicedesk.nl) spreekt naar aanleiding van zijn boek Toptrends voor ondernemers over de trends  die er nu toe doen.
 • Chantal Verweij (trendtoepasser en oprichter van de Inspiratiebrigade) laat zien hoe je deze trends kunt toepassen in jouw bedrijf en hoe je jouw business model scherp houdt.
 • Bestsellerauteur en entertrainer Jan van Setten (auteur van o.a. De Klantenfluisteraar) sluit de avond af en laat je ervaren hoe je in het brein en het hart van je veranderende klant kunt kijken.

--------------------------------------------------------------

18.00 uur - Light walking dinner

18.30 uur - Opening

18.45 uur - Toptrends voor ondernemers - Willem Overbosch

19.30 uur - Hoe pas je de trends toe voor jouw business? - Chantal Verweij

20.15 uur - Social networking break

20.45 uur - Trends: Wat wil uw klant? - Jan van Setten

21.30 uur - Afsluiting en networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit avondseminar bedragen € 195,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, light walking dinner en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het boek 'Toptrends voor ondernemers'. Wellicht is het boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Bent u voornemens om met meer dan 5 deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
02 NOV
Event
Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar waar het in de praktijk werkelijk om zou moeten gaan: op zoek naar eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Ze willen terug naar de bedoeling. Meer
495,-
09 NOV
Seminar
Hét seminar over presenteren en overtuigen! Met Verbaal Meester Remco Claassen! Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden