Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Teams (nog) beter maken

Sleutels naar succes

Seminar met Jan van Setten, Marc Lammers, Stephen Steijger, Joost Crasborn, Jaco van der Schoor, Bregje Spijkerman, Ariadne ter Haar, Katja Staartjes, Annemieke Figee, Leonie van Rijn, Marjan Haselhoff, Frank Schurink

Seminar met Jan van Setten, Marc Lammers, Stephen Steijger, Joost Crasborn, Jaco van der Schoor, Bregje Spijkerman, Ariadne ter Haar, Katja Staartjes, Annemieke Figee, Leonie van Rijn, Marjan Haselhoff, Frank Schurink

Teams (nog) beter maken

Sleutels naar succes

Met onder andere...

Jan van Setten Jan van Setten
Marc Lammers Marc Lammers
Stephen Steijger Stephen Steijger

Over dit seminar

Dit seminar was vorig najaar én ook dit voorjaar helemaal uitverkocht én een groot succes. Daarom organiseren we deze dag nog een keer voor iedereen die meer wil bereiken in én met het eigen team!

Ben je op zoek naar manieren om (nog) meer uit jouw eigen team te halen? Het maximale potentieel met elkaar te bereiken? De sleutels te krijgen die het mogelijk
maken om met nog meer plezier én rendement samen te werken?

Op 11 december 2018 organiseert Managementboek in de mooie omgeving van Landgoed de Horst in Driebergen een hele dag voor teams, leidinggeven en (team) coaches die op zoek zijn naar meer succes met het eigen team of die van de organisatie waar men voor werkt.

Een greep uit de thema’s:

 • Tools voor teams
 • Hoe coach ik mijn teams? Nog beter!
 • Bouw een bevlogen topteam
 • Hoe krijg je je team in flow?
 • De 7 kenmerken van een succesvol team

Groepskortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar dit event te komen? Onze kortingsregeling voor dit event: 

 • 2 t/m 5 personen: 20% korting
 • 6 en meer personen: 25% korting

Stuur ons vooral een e-mail indien u gebruik wenst te maken van onze kortingsregeling.

Boekenpakket bij dit seminar

Hoe krijg ik ze zover?
Jan van Setten
Hoe krijg ik ze zover?
20,-
Topteams - Samen bergen verzetten
Katja Staartjes
Topteams - Samen bergen verzetten
33,50
FLOW - van goed naar goud
Marc Lammers
FLOW - van goed naar goud
19,95

Sprekers

Jan van Setten
Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: ‘Het leven is verwarrend eenvoudig.’ ‘Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business)leven dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.’ Van Setten motiveert mensen invloed te pakken op hun (werkzame) leven door ze te provoceren in hun denken en doen. Hij reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij individu en organisatie past en klanten blij maakt.
Marc Lammers
Marc Lammers
Marc Lammers (1969) is niet alleen een fervent sportman, hij is ook een unieke innovator. Van zijn hand zijn hockeyvernieuwingen zoals lammeren, Sinterklaas-stick en de videobril. Van 2001 tot 2008 was hij bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal. Ondanks menige crisis won hij het Europees Kampioenschap (2003), de Champoins Trophy (2004), het Europees Kampioenschap (2005), het Wereldkampioenschap (2006), de Champions Trophy (2007) en uiteindelijk de Olympische Spelen (2008).
Stephen Steijger
Stephen Steijger
Stephen Steijger is al 20 jaar trainer, coach en medeoprichter van Optimaal Talent BV. Stephen is geaccrediteerd senior NOBCO-coach en hij wordt ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven. In zijn praktijk vervult hij met veel plezier en bevlogenheid de rol van (executive) coach, trainer en teamcoach.
Joost Crasborn
Joost Crasborn
Joost Crasborn werkt vanuit zijn eigen bedrijf CrasbornCoaching. Hij heeft ruime ervaring als senior trainer en coach. Crasborn werkte bij Schouten & Nelissen, voor het vakgebied coachings- en leiderschapstrainingen. Hij laat zich leiden door enkele heldere uitgangspunten: hou het simpel, focus op en doe wat werkt, kom vanuit ambitie en kracht in actie, vier successen en wees open en direct. Hij is medeauteur van de bestseller 'Hoe-boek voor de coach', de waaier 'Coachen, en hoe!', 'Het grote boek over coachend leidinggeven' en 'Hoe coach ik mijn team?'.
Jaco van der Schoor
Jaco van der Schoor
Jaco van der Schoor is organisatiepsycholoog en expert op het gebied van teamontwikkeling. Hij is directeur/eigenaar van Mensen in Bedrijf. Hij adviseert en begeleidt managementteams van grote organisaties op het gebied van samenwerking.
Bregje Spijkerman
Bregje Spijkerman
Bregje Spijkerman is eigenaar van TeamTalk en Spijkerman Trainingen. Bregje startte in 2006 een opleidingsbureau (Spijkerman Trainingen) waarmee zij jarenlang organisatiebrede projecten verzorgde in het bankwezen. In 2016 richtte zij Teamtalk (www.teamtalk.nl) op met programma’s over zelforganisatie en nieuw leiderschap. De afgelopen jaren heeft deze methode veel van haar opdrachtgevers door complexe veranderingen geholpen om samenwerking binnen teams te ‘medewerkeriseren’.
Ariadne ter Haar
Ariadne ter Haar
Ariadne ter Haar is teamcoach, trainer en entertainer bij haar eigen bureau Lefeffect met een achtergrond op het gebied van communicatie, onderwijs, theater en zang. Met een sterk geloof in ‘vernieuwend vernieuwen’ en de kracht van het ongemak in teamontwikkeling, past ze in haar werk als teamcoach veel creatieve werkvormen toe en schuwt zij de onconventionele aanpak niet. Want immers, als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je mijden wat je altijd meed. Anders doen voor anders handelen dus! Met een klein beetje lef kun je zo een heel eind komen. Zie ook: www.lefeffect.nl.
Katja Staartjes
Katja Staartjes
Katja Staartjes is bergbeklimmer en avonturier. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van Mount Everest, leidde klimexpedities in het hooggebergte en volbracht de 2000 kilometer lange Great Himalaya Trail. Katja deed eerder uitgebreide managementervaring op in vaste en interim-posities. Tegenwoordig werkt zij als inspirerend spreker, trainer en coach op gebied van leiderschap en teamwork. Verder is zij auteur van de boeken Top Inspiratie, Lopen over de grens en Hoog spel.
Annemieke Figee
Annemieke Figee
Annemieke is psycholoog en teamcoach. Samen met Léonie van Rijn is zij eigenaar van Firijn. Hun gezamenlijke missie is om complexe teamzaken simpel te houden. Zij coachen teams met relatief simpele interventies die grote impact hebben. Ze begeleiden organisaties bij cultuurverandering. Ze hebben ze een eigen methodiek ontwikkeld om hardnekkige patronen in teams te veranderen, waarin de ongeschreven regels van het team een grote rol spelen. Ze trainen en coachen ook managers en teamcoaches in hun methodiek. Kenmerkend voor Annemieke zijn haar scherpe analyses en resultaatgerichtheid. Vanuit zachtheid houdt ze teams stevige spiegels voor en leert hen hoe ze die zélf kunnen doorbreken.
Leonie van Rijn
Leonie van Rijn
Léonie van Rijn is psycholoog en teamcoach. Samen met Annemieke Figee is zij eigenaar van Firijn. Hun gezamenlijke missie is om complexe teamzaken simpel te maken en houden. Zij coachen teams met , op het oog, simpele interventies die grote impact hebben. Ze begeleiden organisaties bij cultuurverandering. Hierbij maken ze gebruik van hun een eigen methodiek om hardnekkige patronen in teams te veranderen. De ongeschreven regels van het team spelen hierin een grote rol. Managers en (team)coaches die met de methodiek willen werken kunnen een training of coachtraject bij Firijn volgen. Kenmerkend voor Léonie zijn haar oprechtheid, rust en resultaatgerichtheid. Met humor en compassie legt ze patronen in teams bloot. Hier stopt ze echter niet. Ze pakt door tot er resultaten geboekt zijn.
Marjan Haselhoff
Marjan Haselhoff
Marjan Haselhoff is directeur/eigenaar van BuroKracht. Ze begeleidt als trainer/coach hoger management om bevlogen topteams te creëren d.m.v coachend leidinggeven en zelfsturende teams. Ze is auteur van het boek ‘Hoe krijgen ze me ze gek?’ en expertblogger op Managementsite.nl en andere managementsites. Marjan heeft jarenlange ervaring opgedaan in verschillende leidinggevende marketingfuncties bij multinationals. Tijdens het leidinggeven kwam ze er achter dat haar wezenlijke interesse en passie bij het coachen van mensen ligt. Ze heeft een soort tweede natuur ontwikkeld om bij mensen het potentieel te zien en van daaruit met ze te werken en inspireren. Ze doet dat op een doortastende, warme, humorvolle en no-nonsense manier.
Frank Schurink
Frank Schurink
Frank Schurink is een creatieve duizendpoot. Als bedenker van Gedoemanagement helpt hij mensen om hun persoonlijke mogelijkheden beter te benutten. Hij is ook oprichter-directeur van Okapi Corporate Identity Atelier, dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van passende identiteiten die energie geven en gedoe minimaliseren. Frank Schurink geeft inzichtelijke, confronterende en vooral ook humoristische lezingen, trainingen en workshops rond het thema Gedoemanagement. Gedoe is een prachtige bindende factor tussen mensen van alle rangen en roept bij iedereen wel herkenning op. Interessant is dan de vraag wat gedoe is en wat het doet met de dynamiek van jou en je organisatie? Is er een effectieve en praktische manier om er mee om te gaan?

Praktische informatie

Locatie

Landgoed de Horst, Driebergen
Landgoed de Horst De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

Een greep uit het programma:

Bergbeklimmer Katja Staartjes spreekt over ‘Topteams - Samen bergen verzetten’. • Topcoach Marc Lammers legt tijdens zijn keynote uit hoe je een team in een flow krijgt, en dus beter scoort! • Ariadne ter Haar laat je ervaren hoe je als team succesvol verandert. • Frank Schurink spreekt over gedoemanagement en teamdynamiek. • Stephen Steijger bespreekt de tien effectieve manieren om teams te versterken. • Marjan Haselhoff laat zien hoe je een bevlogen team bouwt. • Jaco van der Schoor kijkt naar dé toolbox voor succesvolle samenwerking in teams. • Joost Crasborn vertelt je hoe je effectiever werkt in teams. • Jan van Setten sluit de dag plenair af: ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ is de kern van zijn verhaal.

Programma

10.00 Kick-off

10.15 Katja Staartjes: Topteams - Samen bergen verzetten

11.15 Start ‘Teamsessies’ - Ronde 1

* Marjan Haselhoff:  Bouw een bevlogen topteam

Annemieke Figee, Léonie van Rijn: Hoe verander je hardnekkige patronen in teams?

* Joost Crasborn: Hoe coach ik mijn team?

* Jaco van der Schoor: Tools voor teams

12.30 Lunchbreak

13.30 Marc Lammers: Hoe krijg je je team in een flow?

14.30 Start ‘Teamsessies’ - Ronde 2

* Bregje Spijkerman: De 7 kenmerken van een succesvol team

* Frank Schurink: Gedoemanagement, de onverwachte opluchting

* Ariadne ter Haar: Team Transformatie – Verander anders!

* Stephen Steijger: Tien effectieve manieren om teams te versterken

15.45 Middagbreak

16.15 Jan van Setten: To team or not to team

17.00 Borrel

Groepskortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar dit event te komen? Onze kortingsregeling voor dit event: 

 • 2 t/m 5 personen: 20% korting
 • 6 en meer personen: 25% korting

Stuur ons vooral een e-mail indien u gebruik wenst te maken van onze kortingsregeling.

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 495,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt de actuele boekenset ter waarde van € 69,85 (incl. btw). N.B. Het boek 'Topteams' van Katja Staartjes verschijnt komend jaar en zullen wij vervolgens naar alle deelnemers toesturen.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Groepskortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar dit event te komen? Onze kortingsregeling voor dit event: 

 • 2 t/m 5 personen: 20% korting
 • 6 en meer personen: 25% korting

Stuur ons vooral een e-mail indien u gebruik wenst te maken van onze kortingsregeling.

Permanente Educatie
Op de PE-pagina op de NBA-website (www.nba.nl/pe) staat Managementboek opgenomen in de lijst van door het NBA erkende (onderwijs)instellingen. Om de door u verrichte PE-activiteiten te registreren gaat u naar de site www.nba.nl en logt u in op het ledendeel. Bij vragen met betrekking tot het inloggen op het ledendeel kunt u contact opnemen met de afdeling Service & Ondersteuning van NBA via 020-3010200 of so@nba.nl.

Dit programma levert u 5 PE-punten op.

Ook interessant voor u"

17 MEI
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden