Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

IK SAMEN (WERKEN)

Werken | Verschil maken | Veranderen | Spelen | Sterker

Seminar met Katja Staartjes, Tjip de Jong, Roos Vonk, Mark Mieras, Rudolf Juliet, Kjell Lutz

Seminar met Katja Staartjes, Tjip de Jong, Roos Vonk, Mark Mieras, Rudolf Juliet, Kjell Lutz

IK SAMEN (WERKEN)

Werken | Verschil maken | Veranderen | Spelen | Sterker

Met onder andere...

Katja Staartjes Katja Staartjes
Tjip de Jong Tjip de Jong
Roos Vonk Roos Vonk

Over dit seminar

Dat een team samen meer bereikt dan de beste speler alleen, is een feit. Tegelijkertijd vragen professionals om meer eigen verantwoordelijkheid en ruimte in de organisatie om hun talenten te ontplooien. Ze willen vanuit eigen inzichten vormgeven  aan hun werk. Hoe brengt u deze twee waarden bijeen? En hoe zorgt u dat het team elkaars taal spreekt, ieders rol serieus neemt en op elkaar aansluit?

Ontdek hoe u door anders samenwerken en leidinggeven op een coachende en impactvolle manier meer uit uzelf, het team én de organisatie haalt. Tijdens deze dag onthullen 5 topsprekers aansprekende manieren om samen het maximale potentieel te benutten. 

Kom ook naar de ReeHorst en leer:

  • Samen spelen | Werken aan een speelse cultuur mét resultaat | door bestsellerauteur Mark Mieras
  • Samen het verschil maken | Vertrouwen bevorderen met de gunfactor| door communicatiespecialist Rudolf Juliet
  • Samen sterker | Transformationeel leiderschap | door hoogleraar Roos Vonk
  • Samen veranderen | Ruimte realiseren voor verandering | door organisatieadviseur Tjip de Jong
  • Samen bergen verzetten | Bouwen aan topteams vol commitment | door bergbeklimmer Katja Staartjes

Na afloop van dit seminar weet u hoe u samen resultaten boekt waar het hele team trots op is. Deze dag is dan ook uitermate geschikt om met het hele directie-, verander- of managementteam te volgen.

Deze dag wordt georganiseerd door De Academie i.s.m. Managementboek. De Academie zal de deelnemersbevestiging verzorgen.

Boekenpakket bij dit seminar

Topteams - Samen bergen verzetten
Katja Staartjes
Topteams - Samen bergen verzetten
32,95
10

Sprekers

Katja Staartjes
Katja Staartjes
Katja Staartjes is bergbeklimmer en avonturier. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van Mount Everest, leidde klimexpedities in het hooggebergte en volbracht de 2000 kilometer lange Great Himalaya Trail. Katja deed eerder uitgebreide managementervaring op in vaste en interim-posities. Tegenwoordig werkt zij als inspirerend spreker, trainer en coach op gebied van leiderschap en teamwork. Verder is zij auteur van de boeken Top Inspiratie, Lopen over de grens en Hoog spel.
Tjip de Jong
Tjip de Jong
Dr. Tjip de Jong is organisatieadviseur en onderzoeker. Hij bestudeert en adviseert mensen (in organisaties) die werk maken van verandering, leren en innovatie. In 2010 verdedigde hij het proefschrift Linking social capital to knowledge productivity, een studie die dieper ingaat op de vraag welke kenmerken van sociale netwerken in (en tussen) organisaties innovatie en kennisproductiviteit bevorderen. Daarna schreef hij een sprookjesboek voor managers met de titel We presteerden nog lang en gelukkig samen met Simon van der Veer. Ook bundelde hij alle bruikbare managementmodellen in één boek, getiteld Spiekbriefjes voor topmanagers. Hij publiceert daarnaast regelmatig in (wetenschappelijke) tijdschriften en vakbladen. In 2016 verscheen Verslaafd aan organiseren waarin hij reflecteert op de stand van zaken in verandermanagement. Hij gebruikt daarbij verslaving als metafoor en perspectief op organisatieverandering. Begin 2018 publiceerde hij samen met Joseph Kessels het filosofieboek Denken in organisaties, een pleidooi voor een nieuwe Verlichting. In dit boek gaan de auteurs samen met tal van filosofen uit de 17e en 18e eeuw op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking en perspectieven op duurzame vooruitgang en groei. Ze presenteren een nieuwe routekaart voor organisaties om naar innovatie en vernieuwing te kijken. Naast zijn adviespraktijk geeft Tjip regelmatig lezingen en is hij gastdocent verbonden aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam.
Roos Vonk
Roos Vonk
Roos Vonk is een hoogleraar met een extreem laag 'ivoren toren'-gehalte. Ze weet als geen ander de meest recente inzichten uit de psychologie toe te passen op de dagelijkse aspecten van werk en leven. Daarmee vertaalt ze kwalitatief hoogwaardige kennis naar praktische tips en adviezen voor het dagelijks leven. Als hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen doet ze onderzoek naar zelfkennis, eerste indrukken, sociale interactie, emoties en beïnvloeding. Ze is daarnaast een veelgevraagd spreker voor o.a. managers en HR-mensen. Tevens geeft ze geregeld masterclasses aan coaches, counselors en mediators die up-to-date kennis uit de psychologie willen vergaren en toepassen in hun werk. Ze is vaste columniste van Psychologie Magazine. Roos Vonk publiceert regelmatig op Facebook en op ons Managementblog.
Mark Mieras
Mark Mieras
Mark Mieras (1962) is auteur van onder andere de bestsellers 'Ben ik dat?' en ‘Liefde’. Deze veelgelezen boeken geven een onthullend en herkenbaar beeld van ons bewegelijke brein. In zijn werk staan menselijke elementen centraal als trots, ongemak en fouten durven maken. “De zachte factoren stellen op de langere termijn harde randvoorwaarden aan ons functioneren,” aldus Mieras, die ooit cum laude afstudeerde als theoretisch natuurkundige.
Rudolf Juliet
Rudolf Juliet
Rudolf Juliet is een marketing- en communicatiespecialist. Als trainer/spreker bij Spraakwater Sessies helpt hij professionals met elk contactmoment het verschil te maken. Ook is hij docent Communicatiestrategie & Trendwatching aan de Academy for Creative Industries van Fontys Hogescholen.
Kjell Lutz
Kjell Lutz
Kjell Lutz studeerde psychologie in Utrecht en specialiseerde zich in kennisoverdracht. Hij heeft jarenlang gewerkt als ontwikkelaar van cursussen en als trainer, totdat hij het podium ontdekte. Eerst als spreker, maar al snel kwam daar de rol van dagvoorzitter bij.

Video

Praktische informatie

Programma

09.30 uur Ontvangst en registratie

10.00 uur Opening

10.15 uur De spelende professional | Mark Mieras
 
Mensen spelen levenslang. Opvallend maar niet verassend want mensen blijven ook hun hele leven flexibel en sociaal mobiel, en dat is waar spelgedrag in de natuur mee samenhangt. In spel komt alles samen dat we nodig hebben om ons flexibel en optimaal te ontwikkelen. Wat draagt een speelse cultuur bij aan de meerwaarde van een organisatie en aan de ontwikkeling van de medewerker?

Mark Mieras laat zien hoe je dat voor jezelf én je team realiseert.
 
11.15 uur Samen het verschil maken | Rudolf Juliet

Iedereen kan in elk contactmoment het verschil maken. Laten merken dat hij of zij de ander ziet, hoort en erkent. Een positieve beleving creëren voor een ander. Een beleving die vakbekwaamheid en klantgerichtheid overstijgt. Daarmee overtref je de verwachtingen, bevorder je het vertrouwen, stimuleer je iedere samenwerking en daarmee de eigen gunfactor.

Rudolf Juliet laat zien hoe u uw communicatiekracht te versterken, hoe u uw gunfactor verdubbelt en emoties triggert bij anderen.

12.15 uur Lunchbreak 
 
13.00 uur Transformatief leiderschap | Roos Vonk

Psychologe Roos Vonk laat zien dat leiding geven niet gebaseerd is op trucs en foefjes, maar van binnenuit komt. Door een authentiek leider te zijn en een visie uit te dragen, wordt u een rolmodel en kweekt u een klimaat waarin mensen tot ontwikkeling komen. 

U wordt een leider die niet bezig is met zichzelf, maar een coachende leider, die een open cultuur creëert waarin werknemers openstaan voor feedback en suggesties.
 
14.00 uur Samen veranderen | Tjip de Jong

Veel mensen verlangen naar verandering, maar organisaties zijn verslaafd aan zinloze routines die veranderingen frustreren en duurzame prestaties ondermijnen. Macht, hiërarchie en controlemechanismen doden nieuw initiatief. Ingesleten patronen vormen barrières voor diepgaande verandering.

Tjip de Jong maakt zichtbaar hoe we uit deze negatieve routines kunnen ontsnappen. En hoe we daardoor ruimte maken om terug te gaan naar de essentie van organiseren, en continue verandering.

15.00 uur Social Networking Break
 
15.30 uur Topteams | Samen bergen verzetten | Katja Staartjes
 
In het hooggebergte word je als individu maar vooral als team tot het uiterste op de proef gesteld en dat biedt confronterende inzichten op gebied van leiderschap en samenwerken. Wat zijn volgens Katja Staartjes de zes belangrijkste factoren om als team een topprestatie neer te zetten?

•    Een team is zo sterk als de zwakste schakel
•    Grote teams werken niet
•    Vertrouwen betekent loslaten

De kern van teamwork is commitment. Voor het gemeenschappelijk doel én voor elkaar. Dat betekent dus verschillen overbruggen en je ego opzij zetten.
 
16.30 uur Afsluiting en networking borrel

-----------------------------------------------------------------

Deze dag wordt georganiseerd door De Academie i.s.m. Managementboek. De Academie zal de deelnemersbevestiging verzorgen.

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 699,- (btw vrij) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Alle deelnemers ontvangen het nieuwe boek 'Topteams'. Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Teamprijs bij aanmelding vanaf vijf personen: € 599,- per persoon i.p.v. € 699,- (btw vrij).

Deze dag wordt georganiseerd door De Academie i.s.m. Managementboek. De Academie zal de deelnemersbevestiging verzorgen.

Ook interessant voor u"

20 APR
Webinar
Wat als klanten meer willen dan een uitstekende service? Meer
295,-
20 MEI
Webinar
Dé onderhandelingsexpert van de VS live met de beste tips voor een nog beter resultaat! Meer
395,-
25 MEI
Webinar
Slimme technieken om concentratielekken te dichten en meer gedaan te krijgen Meer
295,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden