Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

IK SAMEN (WERKEN)

Werken | Verschil maken | Veranderen | Spelen | Sterker

Seminar met Katja Staartjes, Tjip de Jong, Roos Vonk, Mark Mieras, Rudolf Juliet, Kjell Lutz

Seminar met Katja Staartjes, Tjip de Jong, Roos Vonk, Mark Mieras, Rudolf Juliet, Kjell Lutz

IK SAMEN (WERKEN)

Werken | Verschil maken | Veranderen | Spelen | Sterker

Met onder andere...

Katja Staartjes Katja Staartjes
Tjip de Jong Tjip de Jong
Roos Vonk Roos Vonk

Over dit seminar

Dat een team samen meer bereikt dan de beste speler alleen, is een feit. Tegelijkertijd vragen professionals om meer eigen verantwoordelijkheid en ruimte in de organisatie om hun talenten te ontplooien. Ze willen vanuit eigen inzichten vormgeven  aan hun werk. Hoe brengt u deze twee waarden bijeen? En hoe zorgt u dat het team elkaars taal spreekt, ieders rol serieus neemt en op elkaar aansluit?

Ontdek hoe u door anders samenwerken en leidinggeven op een coachende en impactvolle manier meer uit uzelf, het team én de organisatie haalt. Tijdens deze dag onthullen 5 topsprekers aansprekende manieren om samen het maximale potentieel te benutten. 

Kom ook naar de ReeHorst en leer:

  • Samen spelen | Werken aan een speelse cultuur mét resultaat | door bestsellerauteur Mark Mieras
  • Samen het verschil maken | Vertrouwen bevorderen met de gunfactor| door communicatiespecialist Rudolf Juliet
  • Samen sterker | Transformationeel leiderschap | door hoogleraar Roos Vonk
  • Samen veranderen | Ruimte realiseren voor verandering | door organisatieadviseur Tjip de Jong
  • Samen bergen verzetten | Bouwen aan topteams vol commitment | door bergbeklimmer Katja Staartjes

Na afloop van dit seminar weet u hoe u samen resultaten boekt waar het hele team trots op is. Deze dag is dan ook uitermate geschikt om met het hele directie-, verander- of managementteam te volgen.

Deze dag wordt georganiseerd door De Academie i.s.m. Managementboek. De Academie zal de deelnemersbevestiging verzorgen.

Boekenpakket bij dit seminar

Topteams - Samen bergen verzetten
Katja Staartjes
Topteams - Samen bergen verzetten
34,50

Sprekers

Katja Staartjes
Katja Staartjes
teamcoach, 1e Nederlandse vrouw op de Mount Everest
Tjip de Jong
Tjip de Jong
Onderwijs, organisatieontwikkeling, samenwerken, leren en innoveren. Veeleisende optimist. Publicist en podcast maker (www.tjipcast.nl). Onderzoeker aan o.a. de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool KPZ.  
Roos Vonk
Roos Vonk
Hoogleraar psychologie met als expertise zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling, feedback, beïnvloeding en gedragsverandering. Naast haar werk aan de Radboud Universiteit geïnteresseerd in het toegankelijk en toepasbaar maken van wetenschappelijke inzichten voor een breed publiek, middels populair-wetenschappelijke boeken, columns (jarenlang voor Intermediair) en lezingen.
Mark Mieras
Mark Mieras
auteur van 'Ben ik dat?'
Rudolf Juliet
Rudolf Juliet
trainer/spreker, Spraakwater Sessies
Kjell Lutz
Kjell Lutz
Kjell Lutz heeft organisatiepsychologie in Utrecht gestudeerd waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in kennisoverdracht. Hij heeft vele soorten doelgroepen getraind: van advocaten tot food producenten, van accountants tot politiemedewerkers en van HR consultants tot gemeente ambtenaren.

Praktische informatie

Programma

09.30 uur Ontvangst en registratie

10.00 uur Opening

10.15 uur De spelende professional | Mark Mieras
 
Mensen spelen levenslang. Opvallend maar niet verassend want mensen blijven ook hun hele leven flexibel en sociaal mobiel, en dat is waar spelgedrag in de natuur mee samenhangt. In spel komt alles samen dat we nodig hebben om ons flexibel en optimaal te ontwikkelen. Wat draagt een speelse cultuur bij aan de meerwaarde van een organisatie en aan de ontwikkeling van de medewerker?

Mark Mieras laat zien hoe je dat voor jezelf én je team realiseert.
 
11.15 uur Samen het verschil maken | Rudolf Juliet

Iedereen kan in elk contactmoment het verschil maken. Laten merken dat hij of zij de ander ziet, hoort en erkent. Een positieve beleving creëren voor een ander. Een beleving die vakbekwaamheid en klantgerichtheid overstijgt. Daarmee overtref je de verwachtingen, bevorder je het vertrouwen, stimuleer je iedere samenwerking en daarmee de eigen gunfactor.

Rudolf Juliet laat zien hoe u uw communicatiekracht te versterken, hoe u uw gunfactor verdubbelt en emoties triggert bij anderen.

12.15 uur Lunchbreak 
 
13.00 uur Transformatief leiderschap | Roos Vonk

Psychologe Roos Vonk laat zien dat leiding geven niet gebaseerd is op trucs en foefjes, maar van binnenuit komt. Door een authentiek leider te zijn en een visie uit te dragen, wordt u een rolmodel en kweekt u een klimaat waarin mensen tot ontwikkeling komen. 

U wordt een leider die niet bezig is met zichzelf, maar een coachende leider, die een open cultuur creëert waarin werknemers openstaan voor feedback en suggesties.
 
14.00 uur Samen veranderen | Tjip de Jong

Veel mensen verlangen naar verandering, maar organisaties zijn verslaafd aan zinloze routines die veranderingen frustreren en duurzame prestaties ondermijnen. Macht, hiërarchie en controlemechanismen doden nieuw initiatief. Ingesleten patronen vormen barrières voor diepgaande verandering.

Tjip de Jong maakt zichtbaar hoe we uit deze negatieve routines kunnen ontsnappen. En hoe we daardoor ruimte maken om terug te gaan naar de essentie van organiseren, en continue verandering.

15.00 uur Social Networking Break
 
15.30 uur Topteams | Samen bergen verzetten | Katja Staartjes
 
In het hooggebergte word je als individu maar vooral als team tot het uiterste op de proef gesteld en dat biedt confronterende inzichten op gebied van leiderschap en samenwerken. Wat zijn volgens Katja Staartjes de zes belangrijkste factoren om als team een topprestatie neer te zetten?

•    Een team is zo sterk als de zwakste schakel
•    Grote teams werken niet
•    Vertrouwen betekent loslaten

De kern van teamwork is commitment. Voor het gemeenschappelijk doel én voor elkaar. Dat betekent dus verschillen overbruggen en je ego opzij zetten.
 
16.30 uur Afsluiting en networking borrel

-----------------------------------------------------------------

Deze dag wordt georganiseerd door De Academie i.s.m. Managementboek. De Academie zal de deelnemersbevestiging verzorgen.

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 699,- (btw vrij) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Alle deelnemers ontvangen het nieuwe boek 'Topteams'. Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Teamprijs bij aanmelding vanaf vijf personen: € 599,- per persoon i.p.v. € 699,- (btw vrij).

Deze dag wordt georganiseerd door De Academie i.s.m. Managementboek. De Academie zal de deelnemersbevestiging verzorgen.

Ook interessant voor u"

19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
11 APR
Masterclass
We weten allemaal dat elkaar aanspreken niet leuk is, maar wel veel oplevert. Als u mensen duidelijk laat weten waar ze aan toe zijn en ervoor zorgt dat feedback veilig voelt, helpt ze dat plezierig en beter samen te werken, melden ze zich minder vaak ziek en komt er ruimte vrij voor nieuwe ideeën. Meer
699,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden