Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Nationale Gesprekkendag 2020

Maak meer impact met een goed gesprek

Seminar met Pacelle van Goethem, Sarah Gagestein, Robin Stevens, Jacco van den Berg, Jan van Setten

Seminar met Pacelle van Goethem, Sarah Gagestein, Robin Stevens, Jacco van den Berg, Jan van Setten

Nationale Gesprekkendag 2020

Maak meer impact met een goed gesprek

Met onder andere...

Pacelle van Goethem Pacelle van Goethem
Sarah Gagestein Sarah Gagestein
Robin Stevens Robin Stevens

Over dit seminar

Op 11 december 2020 bundelen PW en Managementboek hun kennis en kunde tijdens de 1e editie van de Nationale Gesprekkendag. Een hele dag voor HR- en managementprofessionals, coaches en leidinggevenden over beter communiceren met elkaar. Zeker in deze tijd.

Over het effectiever en plezieriger voeren van diverse soorten gesprekken, zoals feedback-, coaching-, onderhandelings-, adviesgesprekken.

Samen met overtuigingsgoeroe Pacelle van Goethem gaan we op zoek naar de geheimen van goede gesprekken en hoe we beter kunnen overtuigen. Robin Stevens laat zien hoe je opvallend goede gesprekken voert. Sarah Gagestein leert je hoe je een meesterframer wordt en hoe je taal zo slim inzet dat je iedereen om je heen kunt beïnvloeden. Enter-trainer en bestsellerauteur Jan van Setten besluit deze dag en reikt handvatten aan die het gesprekken voeren in organisaties omzetten in aangename, besluitvaardige momenten in plaats van confrontaties en energie slurpende sessies.

Gedurende de dag is er volop verdieping, praktische oefeningen en krijg je tips en tricks die je de volgende dag al kunt toepassen. En om deze dag helemaal compleet te maken ontvangt iedere deelnemer een eigen exemplaar van ‘Het Grote gesprekkenboek’ van Jacco van den Berg, die zal spreken over 'Het goede gesprek - Beoordelen nieuwe stijl'.

----------------------------------------------------------------

Deze dag wordt door Managementboek en PW Academy georganiseerd. PW Academy zal de deelnemersbevestiging en facturatie verzorgen.

Coronavirus update: meldingsplicht bijeenkomsten
Op vrijdag 18 september j.l. heeft het kabinet extra lokale maatregelen aangekondigd voor 6 veiligheidsregio’s. Voor events (in deze veiligheidsregio’s) geldt: bijeenkomsten mogen plaatsvinden mits deze worden aangemeld bij de desbetreffende gemeente. Dit is uiteraard ook voor deze bijeenkomst geregeld. Daarnaast hebben wij extra hygiëne- en afstandsmaatregelen getroffen om voor alle deelnemers, sprekers en medewerkers een veilig seminar te kunnen bieden.

Boekenpakket bij dit seminar

Het GROTE gesprekkenboek
Jacco van den Berg
Het GROTE gesprekkenboek
47,50

Programma

09:30 Ontvangst en koffie
10:00 Opening
16:30 Afsluiting en borrel
10:00 Welkom en opening van de dag
10:15 De geheimen van goede gesprekken
Elke dag voeren wij verschillende gesprekken. Kleine en grote gesprekken. Professionals doen niet anders en zijn in hun zakelijke contacten telkens weer op zoek naar de juiste toon. Overtuigingsgoeroe Pacelle van Goethem onthult enkele geheimen van een goed gesprek: ✔ De psychologie van de connectie: Tips voor onweerstaanbare gespreksvoering ✔ Perfectie overtuigt nooit: De grootste misverstanden over gesprekken ✔ De charme van Mayor Pete & De Merkel doctrine: Leren van de beste verbinders
11:15 Verbinding Zonder Wifi: Hoe je weer écht verbinding maakt in een digitaal tijdperk
Hoe voer je opvallend goede gesprekken, bouw je hierdoor betere relaties op en beïnvloed je jouw collega’s en medewerkers positief? Bestsellerauteur Robin Stevens laat aan de hand van inspirerende voorbeeldverhalen, praktische inzichten en slimme technieken zien hoe je dit aan kunt pakken. Hij kijkt onder andere naar: ✔ Hoe je instant verbinding maakt door iets slims te doen aan het begin van een gesprek. ✔ Hoe je opgebouwde spanning oplost voordat je moeilijke gesprekken ingaat. ✔ Welke drie dingen je nooit moet doen in zakelijke gesprekken. ✔ Hoe je precies de juiste vragen kunt stellen zonder dat het irritant wordt.
12:15 Lunch
13:00 In iedereen schuilt een meesterframer
Met een goed gekozen frame krijgt dezelfde inhoud ineens veel meer overtuigingskracht. Een meesterframer weet die onbewuste kracht van taal en beeld voor zich in te zetten zonder dat de ontvanger van de boodschap zich gemanipuleerd voelt. Frames zijn overal om ons heen en als je ze eenmaal gaat zien, word je er steeds beter in om ze voor je in te zetten. Tijdens deze sessie leert Sarah Gagenstein je hoe je: ✔ Frames kunt herkennen zodat deze onzichtbare taalkracht zichtbaar wordt ✔ Frames kunt spotten bij anderen zodat je van deze informatie gebruik kunt maken ✔ Zelf strategischer framing kunt inzetten om jouw boodschap over het voetlicht te krijgen
14:00 Het goede gesprek - Beoordelen nieuwe stijl
In steeds meer organisaties maakt het traditionele beoordelen plaats voor ‘Het nieuwe beoordelen’. In continue dialogen staan in zogenoemde FIT-gesprekken (Functioneren, Inzetbaarheid en Talent), Kompas-gesprekken en Goede Gesprekken werkplezier, prestatieverbetering, talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid centraal. Jacco van den Berg (auteur van ‘Het Grote Gesprekkenboek’) zoomt in op: ✔ Het Goede Gesprek ✔ Versterkt wat werkt! ✔ Continue dialogen over met plezier lerend presteren
15:00 Middagbreak
15:30 Weet wat je zegt
De dag sluiten we af met bestsellerauteur en entertrainer Jan van Setten. Hij is o.a. auteur van de evergreen 'Hoe krijg ik ze zover? en een gedragsexpert die met humor fundamentele inzichten aan herkenbare praktijksituaties koppelt. ✔ Een goed gesprek is verwarrend eenvoudig ✔ Waar zit de geheime kracht van taal? ✔ It takes two to tango, but one to start
16:30 Afsluiting en borrel
16:30 Afsluiting en borrel met borrelpraat

Sprekers

Pacelle van Goethem
Pacelle van Goethem
Pacelle van Goethem is veelgevraagd coach en spreker op het gebied van stem, invloed en overtuigen. Zij is spraak- taal- en stempatholoog, specialiseerde zich verder in Psychologie en Massacommunicatie. Pacelle deed onderzoek naar stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen.
Sarah Gagestein
Sarah Gagestein
taalstrateeg en framingspecialist
Robin Stevens
Robin Stevens
Trainer, spreker, auteur van de bestseller 'Verbinding zonder wifi'
Jacco van den Berg
Jacco van den Berg
Jacco van den Berg, bedrijfseconoom, is van mening dat focus op sterke punten, het vergroten van het werkplezier, het aanboren van energiebronnen en autonomie bijdragen aan de prestaties en de ontwikkeling van medewerkers en de groei en bloei van organisaties.
Jan van Setten
Jan van Setten
Jan L.C.M. van Setten MBA is mede-oprichter van de Business Innovation Group (BIG) Unlimited. Hij is inmiddels een veelgevraagd spreker en managementcoach op de terreinen strategie, commercie en organisatieverandering.

Praktische informatie

Locatie

Johan Cruijff Arena, Amsterdam
Johan Cruijff Arena, ArenA Boulevard 1 1100 DL Amsterdam

Routebeschrijving

Programma

09.30 Ontvangst vol boeiende ochtendgesprekken

10.00 Welkom en opening van de dag

10.15 Pacelle van Goethem – De geheimen van goede gesprekken

Elke dag voeren wij verschillende gesprekken. Kleine en grote gesprekken. Professionals doen niet anders en zijn in hun zakelijke contacten telkens weer op zoek naar de juiste toon. Overtuigingsgoeroe Pacelle van Goethem onthult enkele geheimen van een goed gesprek:

 • ✔ De psychologie van de connectie: Tips voor onweerstaanbare gespreksvoering
 • ✔ Perfectie overtuigt nooit: De grootste misverstanden over gesprekken
 • ✔ De charme van Mayor Pete & De Merkel doctrine: Leren van de beste verbinders

11.15 Robin Stevens - Verbinding Zonder Wifi: Hoe je weer écht verbinding maakt in een digitaal tijdperk

Hoe voer je opvallend goede gesprekken, bouw je hierdoor betere relaties op en beïnvloed je jouw collega’s en medewerkers positief? Bestsellerauteur Robin Stevens laat aan de hand van inspirerende voorbeeldverhalen, praktische inzichten en slimme technieken zien hoe je dit aan kunt pakken.  Hij kijkt onder andere naar:

 • ✔ Hoe je instant verbinding maakt door iets slims te doen aan het begin van een gesprek.
 • ✔ Hoe je opgebouwde spanning oplost voordat je moeilijke gesprekken ingaat.
 • ✔  Welke drie dingen je nooit moet doen in zakelijke gesprekken.
 • ✔  Hoe je precies de juiste vragen kunt stellen zonder dat het irritant wordt.

12.15 Lunch vol smakelijke gesprekken

13.00 Sarah Gagestein – In iedereen schuilt een meesterframer

Met een goed gekozen frame krijgt dezelfde inhoud ineens veel meer overtuigingskracht. Een meesterframer weet die onbewuste kracht van taal en beeld voor zich in te zetten zonder dat de ontvanger van de boodschap zich gemanipuleerd voelt. Frames zijn overal om ons heen en als je ze eenmaal gaat zien, word je er steeds beter in om ze voor je in te zetten. Tijdens deze sessie leert Sarah Gagenstein je hoe je:

 • ✔ Frames kunt herkennen zodat deze onzichtbare taalkracht zichtbaar wordt
 • ✔ Frames kunt spotten bij anderen zodat je van deze informatie gebruik kunt maken
 • ✔ Zelf strategischer framing kunt inzetten om jouw boodschap over het voetlicht te krijgen

14.00 Jacco van den Berg - Het goede gesprek - Beoordelen nieuwe stijl

In steeds meer organisaties maakt het traditionele beoordelen plaats voor  ‘Het nieuwe beoordelen’. In continue dialogen staan in zogenoemde FIT-gesprekken (Functioneren, Inzetbaarheid en Talent), Kompas-gesprekken en Goede Gesprekken werkplezier, prestatieverbetering, talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid centraal. Jacco van den Berg (auteur van ‘Het Grote Gesprekkenboek’) zoomt in op:

 • ✔ Het Goede Gesprek
 • ✔ Versterkt wat werkt!
 • ✔ Continue dialogen over met plezier lerend presteren

15.00 Middagbreak

15.30 Jan van Setten – Weet wat je zegt

De dag sluiten we af met bestsellerauteur en entertrainer Jan van Setten. Hij is o.a. auteur van de evergreen 'Hoe krijg ik ze zover? en een gedragsexpert die met humor fundamentele inzichten aan herkenbare praktijksituaties koppelt.

 • ✔ Een goed gesprek is verwarrend eenvoudig
 • ✔ Waar zit de geheime kracht van taal?
 • ✔ It takes two to tango, but one to start

16.30 Afsluiting en borrel met borrelpraat

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 499,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het boek 'Het GROTE Gesprekkenboek' ter waarde van € 39,95 (incl. btw). Wellicht is het boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

In verband met de 1,5 meter afstand- en hygiënemaatregelen maximeren wij het aantal deelnemers op basis van de RIVM norm. Dat is voor nu vastgesteld op maximaal 100 personen (m.i.v. 1 juli 2020).

Mocht het seminar onverhoopt niet plaats kunnen vinden, vanwege een langere impact van het Corona-virus, dan blijft het aangeschafte ticket geldig en kan gebruikt worden voor het verplaatste seminar. Bent u op die datum verhinderd, dan annuleren wij uiteraard kosteloos uw aanmelding.

Coronavirus update: meldingsplicht bijeenkomsten
Op vrijdag 18 september j.l. heeft het kabinet extra lokale maatregelen aangekondigd voor 6 veiligheidsregio’s. Voor events (in deze veiligheidsregio’s) geldt: bijeenkomsten mogen plaatsvinden mits deze worden aangemeld bij de desbetreffende gemeente. Dit is uiteraard ook voor deze bijeenkomst geregeld. Daarnaast hebben wij extra hygiëne- en afstandsmaatregelen getroffen om voor alle deelnemers, sprekers en medewerkers een veilig seminar te kunnen bieden.

Dit programma wordt georganiseerd door Managementboek i.s.m. PW Academy. PW Academy zal de deelnemersbevestiging en facturatie verzorgen.

Ook interessant voor u"

26 SEP
Masterclass
Wat doet u als u iets hoort waar u het absoluut niet mee eens bent? Hoe blijft u dan geconcentreerd en geduldig luisteren? Wanneer gebruikt u welke luistertechniek? Hoe gaat u om met emoties en onbewuste vooroordelen? Hoe stimuleert u het luisteren naar elkaar? Meer
699,-
26 SEP
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
05 NOV
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden