Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Sterrenteams - Samenwerken in teams

Spel (h) Nederlands 2009 9789079415014
Niet leverbaar.

Samenvatting

Het doel van dit spel is om op speelse wijze bezig te zijn met kennis en vaardigheden, maar vooral ook met gevoel, motivatie en inspiratie! Die laatste drie zijn immers de bron voor het opdoen van kennis en het ontwikkelen van vaardigheden.
Het spel vraagt om kritisch nadenken over uzelf, uw medespelers en de wijze waarop u met teamleden / collega's of leidinggevenden omgaat.

Sterrenteam is verkrijgbaar met drie verschillende kaartensets: voor leidinggevenden, voor teams en voor jongeren in de onderbouw en het voortgezet onderwijs. Deze versie is gericht op Samenwerken in teams.

Het spel is opgebouwd rondom dagelijkse gebeurtenissen (120 situaties) die in deze doelgroep heel herkenbaar zijn: erkenning krijgen, communicatiestoringen, assertiviteit, machtsverhoudingen, irritaties in werkverhoudingen en normen en waarden in de groep. Het spel nodigt uit om over deze situaties vanuit verschillende invalshoeken (gevoel, ratio en doen) met elkaar in gesprek te gaan. De te verdienen sterren worden door de tegenspelers toegekend waarbij de beslissing met feedback onderbouwd moet worden.

Speelse elementen zijn ook de kennis- en motivatievragen. Daarnaast zorgen de opstekers, de plaagstoten en de dilemma's voor een vrolijke en ludieke noot. U kunt er uiteraard voor kiezen om alleen met de situaties aan de slag te gaan of juist met de motivatievragen als de teamproblematiek daarom vraagt!

Het spel wordt gespeeld met maximaal 6 spelers of spelersteams.

Sterrenteam is niet aan tijd gebonden, men kan stoppen op elk gewenst moment en kijken wie het verst gekomen is. Situaties kunnen van tevoren geselecteerd worden om bepaalde actuele zaken op een speelse manier bespreekbaar te maken. Er zijn dus verschillende spelvarianten mogelijk.

Specificaties

ISBN13:9789079415014
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Sterrenteams - Samenwerken in teams
Bert Peene | 24 juni 2009
Stardom is nog steeds een diep gekoesterde wens van veel mensen. Hoe is anders de mateloze populariteit te verklaren van televisieprogramma's als Idols, Hollands next top model en ga zo maar door. In hoeverre deze ambitie - een ster te worden - ook onder professionals op diverse niveaus actueel is, weet ik eerlijk gezegd niet. Maar voor wie daar wel van droomt, is er nu een bijzonder aardig spel verkrijgbaar met de toepasselijke titel 'Sterrenteam'. Rita Bakker en Nettie Aarts helpen u uw ster te laten schijnen, misschien wel helderder dan de weerbarstige praktijk van alledag mogelijk maakt.
Lees verder

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Rationaliteit
Vaardigheid
Emotionaliteit
Gedrevenheid
Professionaliteit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sterrenteams - Samenwerken in teams