Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Omgaan met Draken Kwartet & Welke Draak ben ik?

Spel (h) Nederlands 2022 9789081551366
Voormalig top 100Totaal 22 dagen
Verkooppositie 1106Hoogste positie: 50
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In dit doosje zitten 2 leerzame spellen!

Het is voor iedereen die zichzelf, maar juist ook collega’s, familie en vrienden beter wil leren kennen en begrijpen. Gebruik het thuis maar ook op je werk, tijdens trainingen, coaching of opleiding. Het is gemaakt door Jeanne Bakker, schrijver van het boek ‘Omgaan met Draken’ waar dit spel op bij gebruikt kan worden. En net zoals het boek is het buitengewoon eenvoudig toe te passen en ook nog leuk om te spelen.

Met de ene kant van de kaarten speel je het ‘Omgaan met Draken’ Kwartet. Zoals je elk ander kwartet speelt alleen leer je hier hoe de verschillende kleuren Draken reageren in verschillende situaties. Bijvoorbeeld: hoe gaat elke kleur om met details? Of Risico? En hoe goed zijn hun emoties af te lezen?

De andere kant van het kwartet gebruik je om erachter te komen welke kleur Draak iemand is door te kiezen welke eigenschappen bij je horen. Daarna kun je met familie, vrienden en collega’s in discussie gaan hoe zij graag behandeld willen worden.

Want zoals het boek ‘Omgaan met Draken’ met het eerste spreekwoord “Behandel een ander zoals jij behandelt wilt worden” – Ontzettend dom spreekwoord al aangeeft: Iedereen heeft een andere gebruiksaanwijzing en door deze spellen te spelen kom je daar met elkaar achter en leer je makkelijker met elkaar om te gaan.

Specificaties

ISBN13:9789081551366
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:53
Uitgever:Brain Bakery
Druk:1
Verschijningsdatum:17-1-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Omgaan met Draken Kwartet & Welke Draak ben ik?