Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

SenseS, hét zintuigenspel

Spel (h) Nederlands 2009 9789460800023
Niet leverbaar.

Samenvatting

Via uw zintuigen leert u. Sommige mensen zien het licht als u een plaatje schetst (visuele leerstijl), anderen begrijpen het als ze u horen praten (auditieve leerstijl). En dan zijn er mensen die leren door te doen, te voelen, te proeven of te ruiken (kinestetische leerstijl).

De meeste mensen hebben een voorkeursstijl en gebruiken die altijd, ook als ze met iemand communiceren die diezelfde stijl niet heeft. U kunt zich voorstellen wat er dan gebeurt: ze begrijpen elkaar niet. Iemand die leert en communiceert met gebruik van zijn ogen, valt in slaap bij een lang verhaal. Iemand die moet voelen of doen om te begrijpen, kijkt naar een plaatje en ziet weinig of niets.

U kunt leren om in al die verschillende stijlen te communiceren en daarvoor is 'SenseS, het zintuigenspel'. Vragen en opdrachten om een van uw zintuigen in te zetten, zodat u zich bewust wordt van uw eigen zintuigelijke leer- en communicatiestijl en die van uw spelgenoten.

Ieder spel bevat veertig vragen of opdrachten voor de leerstijlen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven en levert gegarandeerd veel plezier.

Specificaties

ISBN13:9789460800023
Trefwoorden:psychologie, spel
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Uitgever:Hat Trick
Druk:1
Verschijningsdatum:9-9-2009

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie. Samen met Philine Spruijt is zij oprichter van de CoachingCarrousel.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        SenseS, hét zintuigenspel