Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

MasterClass Series: Stephen R. Covey, Jack Canfield, Stewart Emery & Mark Thompson (3 dvd's)

Inspiration & Growth

Dvd Engels 2010 8717306270984
Voormalig top 100Totaal 9 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

De boeiende seminars van topsprekers en goeroes als Stephen R. Covey en Jack Canfield zijn nu beschikbaar op DVD! Deze MasterClass 3 DVD-box biedt informatie en inspiratie op gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. De toegankelijke en energieke presentaties zetten aan tot zelfreflectie, reiken ideeën aan voor meer balans en succes in werk, carrière en persoonlijk leven en inspireren om meer met passie te leven.

Disc 1: Stephen R. Covey - The 8th Habit
Van effectiviteit naar inspiratie.
- Je eigen geluid vinden en anderen inspireren ook hun eigen geluid te vinden
- Bijdragen aan en slagen in de kennis economie
- Van leiderschap een keuze te maken i.p.v. een positie
- De top doelen van een organisatie verwezenlijken

Disc 2: Jack Canfield - The Success Principles
Zeven stappen om je dromen waar te maken.
- Hoe je gedachten je sterk of zwak kan maken
- Zeven kernpunten voor het creëren van een persoonlijke visie
- Twee simpele vragen die het bereiken van je doelen versnellen
- Hoe de uitkomst van een gebeurtenis te beïnvloeden door je reactie te wijzigen
- De regel van vijf voor het bereiken van je doorbraak doelstelling

Disc 3: Emery & Thompson - Creating a Life that Matters
Leer van geinterviewden als Jimmy Carter, Desmond Tutu, John McCain, Maya Angelou, de Dalai Lama en Richard Branson.
- Tastbare en niet tastbare voordelen van een door passie gedreven leven
- Het belang van service voor een betekenisvolle prestatie
- Hoe terugslag en falen kan helpen succes te bouwen
- Hoe houden van wat je doet deuren kan openen

Stephen R. Covey is wereldwijd een van de meest bekende sprekers en goeroes op gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Hij schreef meerdere bestsellers waaronder 'The 7 Habits of Highly Effective People' dat het meest invloedrijke business boek van de 20e eeuw wordt genoemd.

Jack Canfield weet dat de aanhouder wint. Zijn 'Chicken Soup for the Soul' boeken werden door 144 uitgevers afgewezen om daarna meer dan 100 miljoen keer over de toonbank te gaan. Zijn seminars en trainings op gebied van succes en het bereiken van doelen zijn inmiddels een begrip. Hij werkte ook mee aan 'The Secret'.

Mark Thompson heeft honderden van de meest bijzondere mensen ter wereld geinterviewd op zoek naar de overeenkomsten tussen deze mensen met succes op gebied van werk, carrière, relaties en prive leven. Hij is ook coach voor senior management en succesvol schrijver.

Stewart Emery is een van de oprichters van de 'Human Potential' beweging. Hij leidde honderden workshops, gaf wereldwijd seminars, coachte meer dan twaalfduizend mensen en schreef verschillende bestsellers.

Specificaties

ISBN13:8717306270984
Taal:Engels
Bindwijze:dvd
Aantal pagina's:227
Uitgever:B-motion
Druk:1

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
0
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stephen Covey

Stephen Covey is overleden op 16 juli 2012. Covey was directeur bij het Covey Leadership Center in Utah en hij wordt gezien als bijzondere managementauteur met verdiende goeroestatus. Natuurlijk is hij voor iedereen de auteur van 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' (proactief, doelgericht, prioriteiten stellend, synergie zoekend, empathisch, winst uit diversiteit halend, en rust nemend) en zal dat vermoedelijk ook wel blijven. Niet dat Covey daarmee tekort wordt gedaan, gelet op het telkens terugkerende thema 'effective', maar wel dat een ander belangrijk thema wat ondersneeuwt. En dat is menselijkheid. Covey spreekt in dit verband van 'het derde alternatief', niet geheel toevallig ook de titel van zijn laatste boek. Niet vechten, ook niet vluchten, maar zoeken naar een gezamenlijke oplossing. En die vind je door synergie, empathie en bescheidenheid te combineren. In zijn eigen woorden: 'Bij conflicten zijn we gewend om te denken in termen van “mijn versus jouw”. Mijn team is goed, het jouwe is slecht. Wie op deze manier denkt, ziet maar twee alternatieven voor een oplossing. Maar je kunt ook kijken of er een uitkomst mogelijk is die beter is dan beide opties, en ons allebei naar een hoger plan tilt. Met zo'n derde alternatief kunnen we niet alleen problemen oplossen, maar ook de toekomst transformeren.' Waarmee succes, toch de rode draad in zijn werk, naar een hoger plan wordt getild. En wel van persoonlijk naar gemeenschappelijk niveau. Succes als resultaat van een gemeenschappelijke oplossing.

Andere boeken door Stephen Covey

Over Stewart Emery

Stewart Emery is medeauteur van de internationale bestseller Success Built to Last. Hij heeft een leven lang ervaring als ondernemer, uitvoerend coach en leider, en wordt beschouwd als visionair leider van The Human Potential Movement. Stewart was gasthoogleraar aan de John F. Kennedy University School of Management en gaf leiding aan opleidingen aan de Stanford Business School. De afgelopen 15 jaar heeft Stewart duizenden werknemers en honderden managers begeleid via Vision Values Strategy Leadership-initiatieven, gebaseerd op onderzoek voor de internationale bestsellers Built to Last (Collins en Porras), Good to Great (Collins) en Success Built to Last (Porras, Emery en Thompson). Stewart heeft overal ter wereld workshops en seminars geleid en keynote speeches gehouden. Zijn bestseller Do You Matter? – How Great Design Will Make People Love Your Company verscheen in September 2008. Hij schreef dit boek samen met de iconische ontwerper Robert Brunner, die de Industrial Design Group van Apple oprichtte en Jony Ive aannam. Het wordt beschouwd als een belangrijk zakelijk boek. Stewart is een uitmuntende verteller met een groot gevoel voor humor. Hij was dan ook regelmatig te gast in televisie- en radiotalkshows. De afgelopen 30 jaar voerde hij coaching-gesprekken met meer dan 12.000 mensen. Eind jaren ’70 werd hij door de landelijke media uitgeroepen tot een van de tien meest invloedrijke personen in The Human Potential Movement. De John F. Kennedy University onderscheidde hem met een Doctor of Humane Letters degree, als erkenning voor zijn bijdragen. Stewart houdt van vliegen (hij en zijn vrouw Joan hebben beide een volledig brevet en vliegen in een Beechcraft Bonanza), koffie, eten, jazz, barokmuziek, reizen en technologie. Stewart en Joan wonen aan de Baai van San Francisco.

Andere boeken door Stewart Emery

Inhoudsopgave

Overige informatie
- Speelduur 227 min
- Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
- PAL 16:9 - 3xDVD5 - Stereo
- Kijkwijzer AL

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        MasterClass Series: Stephen R. Covey, Jack Canfield, Stewart Emery & Mark Thompson (3 dvd's)