OnlineMagazine

Platform voor business professionals

Gevonden artikelen

  Filteren 1

  Filter de resultaten

  Actieve filters 1

  Video

  Rubriek

  Online Magazine

  Auteur

  Toon meer
  Toon resultaten

  Videos

  In ons Online Magazine kunt u alles lezen over zaken die er toe doen binnen uw vakgebied. Van kritische recensies en previews van nieuwe boeken tot interviews met auteurs.
  13 resultaten
  video
  Leiderschap
  2 december 2021
  Veronique Kilian
  Voor haar boek Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox? interviewde Veronique Kilian leidinggevenden in organisaties die werken volgens de principes van zelforganisatie en daardoor veel meer werkgeluk ervaren. In de Bookchat legt Veronique Kilian uit wat het verband is tussen zelforganisatie en werkgeluk. 
  video
  Financieel management
  30 november 2021
  Joost Bakker
  In het boek Aan de slag met duurzame bedrijfseconomie worden de belangrijkste aspecten behandeld die je moet kennen om binnen organisaties goede beslissingen te nemen en te zorgen voor een juiste planning-en-controlcyclus. In de Bookchat vertelt Joost Bakker over het boek dat hij samen schreef met Theo van Houten.
  video
  Marketing
  25 november 2021
  Frank Wouters
  De Bedrijfsnar laat marketing doordringen tot het stadium nog voor de strategische keuzes kunnen worden gemaakt.  In de Bookchat legt Frank Wouters uit waarom hij gekozen heeft voor dit nieuwe medium, een graphic novel. 
  video
  Algemeen management
  23 november 2021
  Caroline Koetsenruijter
  In dit baanbrekende boek doet agressie-expert Caroline Koetsenruijter een vlammende oproep aan iedereen om de verhuftering in Nederland te stoppen. Want als wij de ambulancebroeder niet kunnen beschermen tegen de explosief stijgende agressie in Nederland, waarom zou hij ons dan nog redden van een hartaanval? In de Bookchat deelt Caroline Koetsenruijter 3 manieren om verhuftering tegen te gaan. 
  video
  Leiderschap
  18 november 2021
  Inge Nuijten
  Wil je met meer plezier en gemak echt het verschil maken? Slopende vergaderingen, eilandjes en wantrouwen achter je laten? Eigenaarschap, samenwerking en innovatie de norm maken? En dat terwijl je zelf meer energie, rust en tijd krijgt? Dat kan! Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.
  video
  Algemeen management
  11 november 2021
  Robert Tannemaat
  In het boek Als elke stem telt laten auteurs Adrian Roest, Karien Dommerholt en Robert Tannemaat je zien hoe je met oog voor de menselijke maat effectief en plezierig kunt samenwerken. In deze Bookchat legt Robert Tannemaat uit wat een ideale samenwerking is.
  video
  Psychologie
  4 november 2021
  Thijs Leenman
  Hoe kan je als manager of veranderaar gedragsverandering stimuleren? In deze Bookchat benoemt Thijs Leenman drie veranderinzichten waarmee je verandergedrag kan stimuleren bij je medewerkers of collega's.
  video
  Algemeen management
  2 november 2021
  Roel de Graaf
  Start met het persbericht voordat je iets gaat ontwikkelen. Geef iemand die het te druk heeft juist nog meer werk. In 180 Business Hacks vind je deze en nog 177 verrassende, scherpe en inspirerende manieren om net even anders naar je werk te kijken. Laat je inspirerende door Roel de Graaf.
  video
  Personeelsmanagement
  28 oktober 2021
  Gusta Timmermans
  Het Handboek Recruitment & Employer Branding van Gusta Timmermans is een complete vraagbaak voor recruiters, ondernemers en hr-professionals. Centraal staat het Total Talent Acquisition Model waarop Timmermans in deze Bookchat een introductie geeft.
  video
  Psychologie
  26 oktober 2021
  Jannie de Jong
  Zodra je manipulatief gedrag gaat herkennen als agressie kun je uit het machteloze gevoel stappen en actie ondernemen. Jannie de Jong leert je hoe je de witteboordenagressor begrenst, de macht terugpakt en je eigenwaarde hervindt.
  video
  Algemeen management
  22 oktober 2021
  Jaap Peters
  Rijnlands organiseren beschrijft het Rijnland Model waarin medewerkers niet de ‘human resources’ zijn in handen van managers. De organisatie ligt juist in handen van de vakmensen die zelfstandig beslissingen nemen en dankzij hun werkzaamheden ‘in de voorste linie’ bepalend zijn voor het succes. Jaap Peters aan het woord over zijn nieuwste boek.
  video
  Algemeen management
  19 oktober 2021
  Chris Out
  Het maakt niet uit of je nu ondernemer bent, binnen een corporate werkt, in finance of net begint met growth hacking.  Chris Out gaat in Structuring for extreme revenue growth terug naar de ultieme principes van groei en data gedreven werken.
  video
  Marketing
  14 oktober 2021
  Dennis Opstal
  Jean-Pierre Thomassen en Dennis Opstal schreven TopService voor veeleisende klanten. In deze Bookchat deelt Dennis Opstal alvast drie principes die je kunt toepassen voor een uitzonderlijke klantbeleving.

  Populaire producten

   Personen

    Trefwoorden