Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Green on - De leukste en meest productieve manier van werken

Joris Janssen

Green on - De leukste en meest productieve manier van werken

Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer.

2
Raymond de Looze

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?
€ 12,50
3
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
4
Berthold Gunster

Ja-maar... Omdenken

Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om u eigen creatieve vermogens te prikkelen.
€ 5,-
5
Hendrik Stiksma

Ondernemers vs managers

In 'Ondernemers vs managers' gaan ondernemer Erwin en manager Hendrik de strijd en het gesprek aan. Over de bekende clichés, verschillen en overeenkomsten tussen managers en ondernemers. Wie wint?
€ 20,-
6
Jannie de Jong

Help ik word gemanipuleerd

Ben helemaal jij klaar met ondermijnende en denigrerende opmerkingen van klanten, collega’s en leidinggevenden? Pieker je over wat je fout gedaan hebt?
€ 20,-
7
Leon Schaepkens

10 miljoen jaar leiderschap

Ons brein is het product van miljoenen jaren leven op de Afrikaanse savanne. We zijn lang niet zo rationeel als we denken. Het is tijd om de achterkamer van ons brein serieuzer te nemen.
€ 20,-
8
Veronique Kilian

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Voor dit boek interviewde Veronique Kilian leidinggevenden in organisaties die werken volgens de principes van zelforganisatie en daardoor veel meer werkgeluk ervaren.
€ 27,99
9
Arend Ardon

Traag versnellen

Dit boek brengt een volstrekt andere boodschap over vernieuwing: wie niet kan vertragen, kan ook niet versnellen.
€ 25,-
10
Jelte Krist

De kunst van het onmaakbare

De werkelijkheid is te complex om te vangen in modellen en structuur. Of het nu gaat om een opleiding, een loopbaan of een organisatie: we kunnen de wereld niet naar onze hand zetten.
€ 22,95
11
Francesc Miralles

Ganbatte

In plaats van iemand succes te wensen, zeggen ze in Japan ganbatte, wat zoveel betekent als: ‘Doe je best en geef niet op.’ Succes is voor een groot deel afhankelijk van geluk hebben, ganbatte gaat juist uit van je eigen kracht.
€ 16,99
12
Jitske Kramer

Werk heeft het gebouw verlaten

Jitske Kramer schreef Werk heeft het gebouw verlaten tijdens de tweede lockdown in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven.
€ 17,50
13
Frank Kwakman

Leidinggeven aan jezelf

In 'Leidinggeven aan jezelf' laat Frank Kwakman zien wat jij kunt doen om zelf stappen te zetten naar jouw nieuwe werkleven.
€ 22,99
14
Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.
€ 10,-
15
Adrian Roest

Als elke stem telt

In dit boek laten de auteurs je zien hoe je met oog voor de menselijke maat effectief en plezierig kunt samenwerken.
€ 21,50
16
Klaas Koster

Vitalogie

Fitte, vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen. Het is een ambitie van veel bedrijven, zeker nu duurzame inzetbaarheid zo’n belangrijk onderwerp is.
€ 23,95
17
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 20,99
18
Willem Roding

Kom uit de schaapstand - leef bewust

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Jouw geluk en succes worden bepaald door de grenzen van je bewustzijn. Dus gaat het er om die grenzen op te rekken.
€ 19,95
19
Peter Haenraets

DISC van A tot Z

Goed leidinggeven begint met begrip voor de verschillen tussen mensen. Wie zijn communicatie wil verbeteren, kan niet zonder DISC.
€ 29,50
20
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 20,99
21
Jacob Vossestein

Dealing with the Dutch

'Dealing with the Dutch' behandelt veel aspecten van de Nederlandse mentaliteit en verklaart deze nader voor buitenlanders die werkzaam zijn in Nederland of anderszins zaken doen met de Nederlanders.
€ 18,50
22
Fredrike Bannink

De kracht van hospitality

Dit is een boek over hospitality. Geen gewone hospitality, maar gastvrijheid gecombineerd met meer aandacht, meer verrassingen, en met een bredere glimlach.
€ 23,50
23
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 20,-
24
Chris Out

Structuring for extreme revenue growth

Het maakt niet uit of je nu ondernemer bent, binnen een corporate werkt, in finance of net begint met growth hacking. Dit boek gaat terug naar de ultieme principes van groei en data gedreven werken.
€ 29,95
25
Hilde Backus

Wandelcoaching bij stress en onzekerheid

Dit is het eerste boek dat kennis over de kracht van wandelen in de natuur combineert met een praktisch 7-stappenplan, boordevol bruikbare oefeningen voor in de buitenlucht.
€ 23,50
26
Jim Collins

Good to Great (Nederlandstalig)

Een wereldwijde bestseller en klassieker in de managementliteratuur. Collins' inzichten over succesvolle bedrijven in een aantal principes: tijdloze factoren voor succes.
€ 25,-
27
Niels Houtepen

Communicatie is een illusie

Je communicatie wordt met dit boek niet alleen effectiever, maar ook leuker: het sluiten van die salesdeal is een makkie, en die netwerkborrel is echt nuttig.
€ 17,50
28
Donatus Thöne

Leiderschap in beeld

<em>Met illustraties van Eric J. Coolen</em> Leiderschap maakt het verschil tussen voortgang en doormodderen, tussen besluitvaardigheid en aarzelen, tussen nadenken en maar wat doen, tussen samenwerken en onderlinge verdeeldheid.
€ 28,50
29
Wouter Hart

Anders Vasthouden

Werken vanuit de bedoeling is in de praktijk nog niet zo gemakkelijk. Na zijn bestseller Verdraaide organisaties zet Wouter Hart in Anders Vasthouden de volgende stap.
€ 29,90
30
Natalie Sayer

De kleine Lean voor Dummies

Concurrentiedruk zorgt ervoor dat iedereen veeleisende klanten tevreden wil stellen en daarbij minder tijd, energie, ruimte, materiaal en geld wil gebruiken.
€ 9,99
31
Rupert Parker Brady

Jumbo wil altijd winnen

Als het met een willekeurig bedrijf wat minder gaat, heb ik de manier om er snel uit te komen: ga met je klanten om de tafel zitten en leg je problemen op tafel.
€ 27,95
32
Kirsten de Roo

De perfecte match

Weer de verkeerde persoon aangenomen? Is je nieuwe medewerker binnen een jaar vertrokken? Dan is het hoog tijd om te kiezen voor mensen die wel bij jouw bedrijf passen.
€ 24,50
33
Anne de Graaf

Einstein en de kunst van het zeilen

Dit boek biedt een aantal theoretische kaders uit de Transactionele Analyse, Grouprelations Theory en de Systeem- en Communicatie theorie. Het is echter vooral een handreiking bij de zoektocht naar en de worsteling met de rol van de leidinggevende in een snel veranderende omgeving.
€ 30,-
34
Stephen Covey

Houd de zaag scherp

Soms zit het even tegen. Je bent de hele dag druk bezig, en toch voelt het alsof je niets voor elkaar krijgt. Je hoofd is een chaos, knopen doorhakken lukt niet.
€ 15,-
35
Godfried IJsseling

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe kun je helemaal jezelf worden? Daarover gaat dit boek. Want dat is wat de meeste mensen willen: worden wie je écht bent.
€ 18,99
36
Hans van der Loo

Psychologische veiligheid

Het best bewaarde geheim om teams vleugels te geven? Psychologische veiligheid. Het zorgt voor een klimaat waarin onderling vertrouwen gekoppeld wordt aan vrijmoedigheid en het verlangen om verschil te maken.
€ 20,50
37
Jurjen Jongejan

Meer omzet met je webshop

In dit boek laat Jurjen Jongejan op een aansprekende en laagdrempelige manier zien hoe je de conversie van je webshop structureel verbetert.
€ 25,99
38
Eric Koenen

Samen slim

In Samen slim brengt Koenen inzichten uit veel disciplines samen en laat hij zien hoe we onze collectieve intelligentie beter kunnen organiseren.
€ 24,95
39
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.
€ 47,42
40
Gerben Nijmeijer

NILS - Het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen

Het vinden van jouw unieke formule. Dat is misschien wel de grootste uitdaging waarmee je als ondernemer wordt geconfronteerd.
€ 34,99
41
Victor van Tol

SnappStory

In 2011 lanceerde Victor van Tol samen met 2 anderen SnappCar: de eerste Airbnb voor auto’s in Nederland.
€ 21,50
42
Mark Tigchelaar

Focus Aan/Uit

Focus is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Als we hier geen controle over hebben, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe.
€ 20,-
43
Marc Rouppe van der Voort

Verder met lean in de zorg

Vier jaar na het verschijnen van Lean denken en doen in de zorg. Acht verhalen uit de praktijk en twee jaar na Lean in de zorg.
€ 30,50
44
Yousri Mandour

De strategie van de Kreeft

Realiseren van echte vernieuwing, een uitdaging waar veel organisaties mee worstelen. De weg van droom naar daad blijkt vaak lastig.
€ 29,99
45
Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.
€ 27,95
46
Klaas Schakel

Politiecultuur, Gezondheid en Zingeving

Politiemensen zijn bevlogen, zo blijkt uit onderzoek en dat is een feit dat gekoesterd mag worden.
€ 22,50
47
Marjolein Bongers

LinkedIn Power

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep.
€ 20,-
48
Kees Tillema

Ontgroeven

Hoe kunnen organisaties en leiders zich ontwikkelen wanneer ze juist gebruik maken van het onverwachte, het ongeplande en de volatiliteit van alledag? Lees het in Ontgroeven.
€ 27,50
49
Sjoerd Segijn

Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid

YETS biedt jongeren een nieuwe en veilige omgeving, waarin samen gebasketbald wordt, samen wordt gegeten en samen huiswerk wordt gemaakt.
€ 22,50
50
Eliane van Beukering

In 10 stappen een succesvolle 2e-spoorcoach

Ben jij loopbaancoach en wil je je werkzaamheden uitbreiden naar 2e-spoor-coaching? Het begeleiden van mensen die vanwege ziekte een andere baan moeten zoeken in een 2e-spoortraject vraagt veel meer kennis en vaardigheden dan je in eerste instantie zou verwachten.
€ 17,50
51
John Hermarij

Better Practices of Project Management

This is the revised edition of the first text book in English specially developed for training for IPMA-D and IPMA-C exams, now based on Version 4 of the ICB.
€ 80,61
52
Jaap Boonstra

Veranderen als samenspel

Veranderen als samenspel helpt mensen die willen samenwerken aan verandering om hun organisatie te kwalificeren voor de toekomst.
€ 37,70
53
Justin Jansen

Naar een gezond groeibedrijf in vijf stappen

De wereld verandert in rap tempo. Dit zorgt voor fundamentele veranderingen. Je moet op andere manieren in de behoeften van je klanten voorzien.
€ 22,99
54
Huib Modderkolk

Het is oorlog maar niemand die het ziet

Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk deed jarenlang onderzoek naar de digitale wereld. Hij begon als leek, maar won steeds meer het vertrouwen van bronnen, die hem de schaduwkant van de moderne wereld toonden.
€ 20,99
55
Filip Vandendriessche

Leidinggeven zonder bevelen

7 Kernideeën inspireerden de auteurs om sterk vernieuwende managementconcepten te ontwikkelen. Ze geven u adviezen die werken in het bedrijfsleven én thuis.
€ 25,99
56
Business Contact

Inspiratiekalender 2022

Dwaal door de 365 pagina’s van de Inspiratiekalender en kom erachter wat een vleugje inspiratie kan doen, elke dag weer.
€ 14,99
57
Kees de Jong

Groter groeien - ervaringen van een groeiondernemer

Kees de Jong beschrijft in 'Groter groeien' zijn ervaringen met ondernemerschap, zijn worstelingen, fouten en oplossingen.
€ 19,99
58
F. Schulz van Thun

Hoe bedoelt u?

In dit boek biedt Schulz von Thun een kader voor de analyse en de verheldering van communicatieproblemen. Het biedt niet alleen inzicht, maar ook een handvat om er in probleemsituaties met elkaar over te kunnen praten, zodat er gezamenlijk inzicht kan ontstaan dat tot oplossingen leidt. Door hun eenvoud en helderheid genieten de publicaties van Schulz von Thun al jaren een grote populariteit in onderwijs en bedrijf.
€ 34,95
59
Wil Michels

Fanstrategie

Wat maakt dit boek uniek? Veel boeken over fans zijn vooral anekdotisch. Dit boek biedt je een strategische aanpak.
€ 24,95
60
Gabriël Anthonio

Het Zwitsers zakmes van de leider

In Het Zwitsers zakmes van de leider word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen.
€ 19,50
61
Annemarie Mars

De functie van frictie

Verandering ontstaat in het gesprek dat we erover voeren. In die interactie raken we elkaar, zoeken we elkaar en botsen we met elkaar.
€ 27,50
62
Oscar David

Macht!

Wie geen macht heeft, loopt niet het risico het te verliezen. Maar wie macht ontbeert, kan er ook niks moois mee creëren.
€ 30,50
63
Fred Korthagen

Krachtgericht coachen

In 'Krachtgericht coachen' worden elementen uit verschillende benaderingen gecombineerd tot een aanpak die diepgaand leren en effectief functioneren bevordert.
€ 33,95
64
Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.
€ 19,57
65
Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
€ 11,99
66
Harry Valkink

De tien mythes van Agile werken

Agile werken heeft een grote schare fans. Autonome teams, continu verbeteren en snel kunnen reageren op veranderingen… maar er zijn veel mythes. Welke dat zijn leest u in dit boek.
€ 24,99
67
Lia Voerman

Didactisch Coachen

Al vanaf het begin van de jaren zeventig weten we dat leerlingen die leskrijgen van leraren die hoge verwachtingen van hen hebben, beter presteren dan andere leerlingen.
€ 27,50
68
Henk Jan Kamsteeg

Inclusief leiderschap

In 'Inclusief leiderschap' leggen Henk Jan Kamsteeg en Ugur Özcan uit waarom het voor bedrijven en organisaties van levensbelang is te investeren in inclusiviteit en diversiteit.
€ 21,99
69
Marije van den Berg

Stop. - Stopstrategie voor organisaties

In Stop. krijg je van stopstrateeg Marije van den Berg de vijf heldere stappen waarmee je goed stoppen in jouw team of organisatie wel voor elkaar krijgt.
€ 24,95
70
Berthold Gunster

Omdenken in communicatie

Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei situaties: op het werk, binnen de familie, met kinderen en in liefdesrelaties.
€ 5,-
71
Marijke Lingsma

Echt coachend leidinggeven

Écht coachend leidinggeven is het erkennen van die hobbels en er zo’n vorm aan geven dat het systeem – inclusief de leidinggevende zelf – zich duurzaam ontwikkelt in presteren en leren.
€ 24,95
72
Karin Zwiggelaar

CIO 3.0 - Het verschil maken bij digitale transformatie

De CIO 3.0 richt zich op innovatie en business-transformatie om de digitale toekomst van de organisatie vorm te geven.
€ 29,50
73
Robbert Masselink

Veranderen met Appreciative Inquiry

Veranderen met Appreciative Inquiry is een doe-boek met praktijkvoorbeelden, oefeningen, checklists en een heldere uitleg van de principes en het onderzoeksproces van Appreciative Inquiry.
€ 37,50
74
Rudy Kor

Project Canvas

Het Project Canvas is een eenvoudig hulpmiddel om een project vorm te geven. Hierin geven betrokkenen de antwoorden op de belangrijkste vragen.
€ 33,95
75
Kilian Wawoe

Performance management in een agile werkomgeving

In dit boek bieden de auteurs na een grondige analyse een praktisch alternatief voor organisaties die af willen van de traditionele performance cyclus.
€ 24,95
76
Peter Matthijssen

Werken met Lean - Een praktische introductie in Lean management

In dit boek 'Werken met Lean' is een veertigtal belangrijke Lean-technieken en onderwerpen samengebracht.
€ 12,50
77
Wouter Hart

Verdraaide organisaties

Dit boek biedt houvast aan iedereen die met minder krampachtige beheersbaarheid betere resultaten wil halen. Met herkenbare voorbeelden en een krachtig basismodel.
€ 32,50
78
Axelos

ITIL Foundation, ITIL 4 edition

ITIL 4 provides the guidance organizations need to address new service management challenges and utilize the potential of modern technology.
€ 65,-
79
Jaap Peters

Rijnlands organiseren

Ga met Jaap Peters aan de slag met het Canvas Rijnlands Organiseren en leg je organisatie in handen van de vakmensen 'in de voorste linie'. Zij zijn bepalend voor je succes.
€ 32,50
80
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 27,50
81
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 26,95
82
Hanke Lange

Uit het goede hout gesneden - De enerverende stap van manager naar bestuurder

'Uit het goede hout gesneden' helpt ervaren managers om te bepalen of ze de ambitie en de competenties hebben om een succesvolle bestuurder te worden.
€ 24,95
83
Jos Burgers

De Wet van Snuf

Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat u geeft, krijgt u terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat.
€ 20,95
84
Maarten Brand

Het grote stageboek voor werkgevers

Je zoekt een stagiaire, maar waar vind je die? En hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt? Dit boek geeft de antwoorden op alle vragen over stages en stagiaires.
€ 29,50
85
Jo Bos

Projectmatig creëren 2.0

In deze geheel herziene versie van 'Projectmatig creëren' zijn nieuwe instrumenten en inzichten toegevoegd; verouderd materiaal is verdwenen.
€ 45,-
86
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 21,95
87
Axelos

PRINCE2 Agile™ 3rd impression

The ’PRINCE2 Agile’ guide supports a new qualification which is being offered as an extension for those who already hold a PRINCE2 Practitioner qualification.
€ 141,81
88
Juri Hoedemakers

Gezocht: Hofnar

Het is gevaarlijk om alleen ja-knikkers om je heen te verzamelen. Want wie wijst jou dan op je fouten? Wie vertelt jou de onverbloemde waarheid? Wat je nodig hebt, is een hofnar.
€ 20,-
89
Jos Burgers

Wacht niet op de wind, ga roeien!

In 'Wacht niet op de wind, ga roeien!' geeft bestsellerauteur Jos Burgers praktische adviezen om in uitdagende tijden bestaande klanten aan je te binden en nieuwe klanten te werven.
€ 20,-
90
Mark Tuitert

DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

Toen Mark Tuitert in 2010 olympisch goud won op de 1.500 meter schaatsen dacht hij niet aan winnen, maar aan Epictetus en Seneca.
€ 20,-
91
Karin Brugman

Ik (k)en mijn ikken

In 'Ik (k)en mijn ikken' nodigen de auteurs u uit eens op een andere manier naar jezelf te kijken, en uzelf te beschouwen als een persoon die niet uit één maar uit een heleboel ikken. Het is leuk om zo naar uzelf te kijken, en het biedt een aantal voordelen. Zo wordt het helder waarom sommige mensen u meteen aantrekken en andere juist niet. En het wordt makkelijker te begrijpen waarom u soms dingen doet, zelfs als dat niet is wat u wilt doen.
€ 26,95
92
Jaap Boonstra

Perspectieven op leiderschap

In ‘Perspectieven op leiderschap’ bundelen gerenommeerde auteurs hun krachten en geven een breed perspectief van leiderschap.
€ 27,95
93
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4 - Word succesvoller met OGSM

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
94
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
95
Ina Ahuis

Betekenisvolle werkrelaties

Dit boek biedt praktische theorieën, taal en handvatten voor leiders, adviseurs, trainers, coaches en andere professionals die werkrelaties in de samenwerking beter willen begrijpen en willen versterken.
€ 28,95
96
Arend Jan Hoek

Niet doen!

Wat is het toch dat iedereen ziet aankomen dat het mis gaat, behalve de betrokkenen zelf? Waarom grijpt niemand in? En, als het mis gaat, waarom wordt dan soms juist olie op het vuur gegooid? Wie, zoals de auteurs in hun rol van organisatieadviseur, veel organisaties ziet, kan veel verhalen. Dat doen ze hier over de beslissingen of juist het uitblijven daarvan, waardoor onbedoeld kleine rampen in organisaties in gang worden gezet en over wat daar tegen te doen is. Bedoeld voor de veroorzakers van miskleunen, voor de vaak stille getuigen en voor de 'slachtoffers' daarvan. In de hoop dat het voortaan een ietsje minder mag zijn, dat we met zijn allen wat wijzer worden, dat we eerder in het geweer komen en dat we voortaan gespitst zijn op het verhinderen van het ontstaan van alle ellende.
€ 16,-
97
Donatus Thöne

Leadership in the Picture

<em>With illustrations by Eric J. Coolen</em> It has become increasingly clear that leadership is a combination of art and skill, in teams, departments, companies, countries or even global regions.
€ 28,50
98
Bas Wouters

Online invloed

Hoe maak je van kijkers kopers? En van afhakers aanhakers? Door het slim toepassen van gedragspsychologie haal je veel meer resultaat uit je website, app of online campagne.
€ 27,95
99
Mathieu Weggeman

Essenties van leidinggeven aan professionals

Dit boek gaat over dienend leiderschap, over de kenmerkende bijzonderheden van verschillende soorten professionals.
€ 22,50
100
Pacelle van Goethem

IJs verkopen aan eskimo's (Herziene editie)

Pacelle van Goethem schreef een boek over dat wat veel mensen willen weten: hoe kan ik mijn persoonlijke overtuigingskracht vergroten en anderen overtuigen?
€ 23,99

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden