Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Dienend-leiderschap

Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.

2
Caroline Koetsenruijter

Het Agressieparadijs

In dit baanbrekende boek doet agressie-expert Caroline Koetsenruijter een vlammende oproep aan politici, rechtspraak, politie, Openbaar Ministerie, werkgevers, werknemers, vakbonden, media en betrokken burgers om de verhuftering in Nederland te stoppen.
€ 20,-
3
Adrian Roest

Als elke stem telt

In dit boek laten de auteurs je zien hoe je met oog voor de menselijke maat effectief en plezierig kunt samenwerken.
€ 21,50
4
Francine ten Hoedt

Coachingskalender 2022

De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten en korte teksten, opdrachten en oefeningen om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten.
€ 16,90
5
Leon Schaepkens

10 miljoen jaar leiderschap

Ons brein is het product van miljoenen jaren leven op de Afrikaanse savanne. We zijn lang niet zo rationeel als we denken. Het is tijd om de achterkamer van ons brein serieuzer te nemen.
€ 20,-
6
Joris Janssen

Green on - De leukste en meest productieve manier van werken

Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer.
€ 22,-
7
Chris Out

Structuring for extreme revenue growth

Het maakt niet uit of je nu ondernemer bent, binnen een corporate werkt, in finance of net begint met growth hacking. Dit boek gaat terug naar de ultieme principes van groei en data gedreven werken.
€ 29,95
8
Raymond de Looze

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?
€ 12,50
9
Klaas Schakel

Politiecultuur, Gezondheid en Zingeving

Politiemensen zijn bevlogen, zo blijkt uit onderzoek en dat is een feit dat gekoesterd mag worden.
€ 22,50
10
Hidde de Vries

Work Smart Play Smart.nl

De afgelopen anderhalf jaar zijn een rollercoaster geweest. De coronacrisis heeft ons leven en onze manier van werken op zijn kop gezet.
€ 20,-
11
Berthold Gunster

Omdenken in communicatie

Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei situaties: op het werk, binnen de familie, met kinderen en in liefdesrelaties.
€ 5,-
12
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
13
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 20,99
14
Sjoerd Segijn

Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid

YETS biedt jongeren een nieuwe en veilige omgeving, waarin samen gebasketbald wordt, samen wordt gegeten en samen huiswerk wordt gemaakt.
€ 22,50
15
Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.
€ 10,-
16
Brian Tracy

Eat that frog

In deze klassieker over productiviteit legt Brian Tracy uit dat succesvolle mensen niet alles proberen te doen, maar focussen op de belangrijkste taken en zorgen dat die goed gedaan worden.
€ 18,50
17
Sydney Brouwer

Als de koning je klant zou zijn

De klant is koning. Een veelgebruikte uitspraak bij organisaties die klantgerichter willen worden. Maar wat als de koning opeens je klant wordt?
€ 20,95
18
Arend Ardon

Traag versnellen

Dit boek brengt een volstrekt andere boodschap over vernieuwing: wie niet kan vertragen, kan ook niet versnellen.
€ 25,-
19
Brené Brown

De moed van imperfectie

Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen.
€ 20,99
20
Niels Houtepen

Communicatie is een illusie

Je communicatie wordt met dit boek niet alleen effectiever, maar ook leuker: het sluiten van die salesdeal is een makkie, en die netwerkborrel is echt nuttig.
€ 17,50
21
Juri Hoedemakers

Gezocht: Hofnar

Het is gevaarlijk om alleen ja-knikkers om je heen te verzamelen. Want wie wijst jou dan op je fouten? Wie vertelt jou de onverbloemde waarheid? Wat je nodig hebt, is een hofnar.
€ 20,-
22
Katja Staartjes

Topteams - Samen bergen verzetten

In Topteams, van Katja Staartjes en Menno Boermans, dient het bergbeklimmen als spiegel, want hoog in de bergen word je samen tot het uiterste op de proef gesteld. Het is dé test voor leiderschap en teamwork.
€ 32,95
23
Jitske Kramer

Werk heeft het gebouw verlaten

Jitske Kramer schreef Werk heeft het gebouw verlaten tijdens de tweede lockdown in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven.
€ 17,50
24
Romilde van Commenée

Happy leader

Heb je regelmatig het gevoel dat je geen controle hebt? Dat je vooral druk bent met brandjes blussen? Dan ben je wel een manager, maar nog niet de leider die jouw team verdient.
€ 24,95
25
Martine Veeger

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

In 'Superkrachten' laat Martine Veeger zien hoe je meer uit je organisatie haalt door je energie anders in te zetten.
€ 27,99
26
Manon Bongers

Coachen vanuit de positieve psychologie

Mensen lopen om tal van redenen vast in hun werk: ze ervaren te veel werkdruk, voelen zich onvoldoende gewaardeerd of hebben een moeizame relatie met een of meer collega’s.
€ 29,99
27
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 27,50
28
Mirjam Groen

Praktijkgerichte Sociale Vaardigheden

Met 'Praktijkgerichte sociale vaardigheden' kunnen studenten de sociale vaardigheden trainen die nodig zijn voor het werkveld.
€ 35,-
29
Rene Hendriks

Jij bent aan zet!

Jij bent aan zet! is een zelfmotivatieboek voor twijfelkonten, achteromkijkers, uitstellers en afstellers, beren-op-de-weg-zieners, aarzelaars en iedereen die weleens een zetje - of flinke duw - kan gebruiken.
€ 19,95
30
Berthold Gunster

Ja-maar... Omdenken

Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om u eigen creatieve vermogens te prikkelen.
€ 5,-
31
Ken van Ierlant

Data Waarde Creatie

Dit boek gaat over data, en hoe ermee om te gaan. Vanuit een historische beschrijving van waar wij nu staan nemen de auteurs de lezer mee naar een toekomst die er al is.
€ 47,12
32
Piet Hein Coebergh

Grenzen aan transparantie

Hoe open willen en kunnen we zijn? Wat betekent transparantie voor onze samenleving? En kunnen we met alle benodigde informatie overweg? Deze en andere vragen stelden Piet Hein Coeberg en Edi Cohen aan vooraanstaande experts uit de politiek, wetenschap, journalistiek, overheid en het bedrijfsleven.
€ 9,99
33
Frank Kwakman

Leidinggeven aan jezelf

In 'Leidinggeven aan jezelf' laat Frank Kwakman zien wat jij kunt doen om zelf stappen te zetten naar jouw nieuwe werkleven.
€ 22,99
34
Wim Hof

De Wim Hof methode

In dit nieuwe, allesomvattende boek van Wim Hof ‘De Wim Hof Methode’ vertelt Wim Hof zijn verhaal, in eigen woorden.
€ 20,99
35
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
36
Robin Stevens

Verbinding zonder wifi

Hoe je opvallend goede gesprekken voert, diepe relaties opbouwt en mensen positief beïnvloedt.
€ 20,-
37
Hendrik Stiksma

Ondernemers vs managers

In 'Ondernemers vs managers' gaan ondernemer Erwin en manager Hendrik de strijd en het gesprek aan. Over de bekende clichés, verschillen en overeenkomsten tussen managers en ondernemers. Wie wint?
€ 20,-
38
Jack van der Veen

Regisseer de keten

Hoe blijf je als bedrijf succesvol in een wereld van disruptie en globalisering, met snel veranderende klantwensen, hevige economische bewegingen en een toenemende roep om verduurzaming?
€ 34,90
39
Silvia Blankestijn

Coachen in 90 minuten

In dit praktisch boekje wordt de basis van het coachen overzichtelijk uitgelegd. De beginnende coach krijgt inzicht in de belangrijkste coachingsprincipes.
€ 11,95
40
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 20,99
41
Roland de Bruijn

Einde discussie

Het is totaal niet je bedoeling en toch gebeurt het je keer op keer: je raakt verzeild in een discussie die nergens toe leidt. Of je houdt je mond maar om die discussie juist te voorkomen. Herkenbaar?
€ 23,50
42
Jan van Bon

ITIL4 - A Pocket Guide

The ITIL pocket guides of Van Haren Publishing are since long recognized as the industry classic guide on the topic of ITIL, in many languages.
€ 19,57
43
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.
€ 47,42
44
Annemarie Mars

De functie van frictie

Verandering ontstaat in het gesprek dat we erover voeren. In die interactie raken we elkaar, zoeken we elkaar en botsen we met elkaar.
€ 27,50
45
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 12,99
46
Edwin Vreedeveld

Ik doe ertoe!

Vind je veranderen lastig? Loop jij vast omdat je het iedereen naar de zin probeert te maken? Richt je dan liever op wat er voor jou echt toe doet.
€ 26,50
47
Rupert Parker Brady

Jumbo wil altijd winnen

Als het met een willekeurig bedrijf wat minder gaat, heb ik de manier om er snel uit te komen: ga met je klanten om de tafel zitten en leg je problemen op tafel.
€ 27,95
48
Karin Wagenaar

Relaties, hoe doe je dat?

Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner.
€ 24,99
49
Jeroen Busscher

Leidinggeven in de hybride organisatie

In dit boek zet Jeroen Busscher op compacte wijze onze nieuwe (post-)coronawerkelijkheid op een rijtje. Hij toont ons de gevaren, de uitdagingen en de nieuwe kansen.
€ 24,95
50
Victor van Tol

SnappStory

In 2011 lanceerde Victor van Tol samen met 2 anderen SnappCar: de eerste Airbnb voor auto’s in Nederland.
€ 21,50
51
Caroline Koetsenruijter

Jij moet je bek houden!

Jij moet je bek houden! helpt professionals effectief om te gaan met conflictsituaties en sterker uit de strijd te komen.
€ 20,-
52
Erik Koenders

De menskant van veranderen

Succesvol verandermanagement? De behandelde systemen in dit boek brengen orde in verandervraagstukken en richten de focus op de menskant van veranderen.
€ 23,99
53
Simon Sinek

Begin met het Waarom

<b>Luxe cadeau-editie - Linnen band met bandstempel</b> Simon Sinek laat in 'Begin met het Waarom zien' dat wie zich richt op het Waarom succesvoller, invloedrijker en innovatiever is.
€ 24,99
54
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
55
Gerben Nijmeijer

NILS - Het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen

Het vinden van jouw unieke formule. Dat is misschien wel de grootste uitdaging waarmee je als ondernemer wordt geconfronteerd.
€ 34,99
56
Luk Dewulf

De Talentenfluisteraar

Vraag jij je wel eens af of jij eigenlijk wel talent hebt? En hoe dat talent (of talenten) er dan wel uitzien? Volgens Luk Dewulf heeft werkelijk iedereen een unieke combinatie van talenten.
€ 17,50
57
Arjan Broere

I AM TAO - Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

In dit boek laat productiviteitsexpert Arjan Broere je kennismaken met I AM TAO, de methode om helder, elegant en met aandacht te communiceren.
€ 20,-
58
Robbert van het Kaar

Inzicht in de Ondernemingsraad - editie 2022

De 33e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden.
€ 78,23
59
Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
€ 11,99
60
Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.
€ 19,57
61
Axelos

ITIL Foundation, ITIL 4 edition

ITIL 4 provides the guidance organizations need to address new service management challenges and utilize the potential of modern technology.
€ 65,34
62
Menno van Doorn

Echt Nep

In tegenstelling tot de meeste boeken over vervagende realiteiten kijkt 'Echt Nep' verder dan de angstscenario’s
€ 22,99
63
Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.
€ 29,50
64
Rolf Mulder

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

Dit boek identificeert de principes van Bommels unieke leiderschapsstijl die relevant zijn voor leiders (in spe). Bommels leiderschaps- DNA is als een routekaart op weg naar echt leiderschap.
€ 17,50
65
Ben Tiggelaar

Zo maak je iemand een kopje groter

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over leiderschap, geluk, ambitie, veranderen, thuiswerken, psychologie, motivatie en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.
€ 15,-
66
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 21,95
67
Hessiëlle Kerkhoff

Signatuur in de zorg

Waar jouw krabbel onderaan een brief al uniek is, gaat jouw signatuur nog veel verder. Zij is de uiting van wie jij bent: jouw visie, jouw denken en jouw handelen.
€ 22,50
68
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
69
Spencer Johnson

Wie heeft mijn kaas gepikt?

De vier personages in ‘Wie heeft mijn Kaas gepikt?’ van Spencer Johnson worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen; elk reageert anders als zijn Kaas plotseling op is.
€ 15,-
70
Rini van Solingen

Agile

In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en ervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen.
€ 29,95
71
Ingrid Steenhuis

Positieve leefstijlverandering

Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging.
€ 29,-
72
Asha Kalijan

FAQ-boek voor managers

Wat het probleem ook is, ú zult het moeten oplossen en liefst zo snel mogelijk. Het 'FAQ-boek voor managers' biedt dan direct uitkomst. Het is uw persoonlijke adviseur die een concrete oplossing biedt voor uw probleem en u op heldere wijze inzicht geeft in de situatie.
€ 28,50
73
Marc Lammers

FLOW - van goed naar goud

Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Marc Lammers en Ton Hendrickx bewijzen dat flow maakbaar is.
€ 19,95
74
Omdenken

Omdenken Scheurkalender 2022

De Omdenken scheurkalender bestaat ook in 2022 weer uit maar liefst 365 pagina’s vol met spreuken, verhalen, vragen en plaatjes die je prikkelen en anders naar de dingen laten kijken.
€ 16,-
75
Danielle Braun

Patronen

Je leert patronen het best herkennen en duiden, door ze heel vaak waar te nemen. Dat is van belang bij organisatieverandering. Dit boek neemt je bij de hand en helpt je daarbij op weg.
€ 35,-
76
Jos Burgers

Geef nooit korting!

Lage prijzen zijn geen vaststaand feit! U heeft meer invloed op de prijs dan u denkt. Neem de 31 prikkelende adviezen van Jos Burgers ter harte en leer omgaan met prijsdruk.
€ 19,95
77
Eline Janssen

De kracht van het piramideprincipe

'Ik word gek van al die informatie!' Mensen raken overspoeld door de enorme hoeveelheid tekst die elke dag op hen afkomt.
€ 28,50
78
Jos Burgers

Hondenbrokken

In dit aanstekelijke verhaal vertelt Burgers wat klanten echt willen: goed geholpen worden. Dit zorgt voor trouwe klanten, die ook nog eens zorgen voor nieuwe klanten.
€ 20,95
79
Matthew Dixon

The Challenger Sale

Matthew Dixon, Brent Adamson onderzoeken wat de vaardigheden, gedrag, kennis en attitudes zijn die er toe doen voor het bereiken van hoge prestaties van vertegenwoordigers.
€ 22,43
80
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 26,95
81
Marc Rouppe van der Voort

Verder met lean in de zorg

Vier jaar na het verschijnen van Lean denken en doen in de zorg. Acht verhalen uit de praktijk en twee jaar na Lean in de zorg.
€ 30,50
82
Veronique Kilian

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Voor dit boek interviewde Veronique Kilian leidinggevenden in organisaties die werken volgens de principes van zelforganisatie en daardoor veel meer werkgeluk ervaren.
€ 27,99
83
Sean Covey

Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!

Dit boek is voor u geschreven. Het behandelt heel veel vragen of problemen waar u mee zit en vertelt u hoe u daarmee kunt omgaan.
€ 20,-
84
Martijn Aslander

Nooit Af

'Nooit Af' gaat over wat er gebeurt nu iedereen vrij kan publiceren, dupliceren en produceren en wat de impact is op de maatschappij en economie.
€ 20,-
85
Marjolein Bongers

LinkedIn Power

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep.
€ 20,-
86
Donatus Thöne

Leiderschap in beeld

<em>Met illustraties van Eric J. Coolen</em> Leiderschap maakt het verschil tussen voortgang en doormodderen, tussen besluitvaardigheid en aarzelen, tussen nadenken en maar wat doen, tussen samenwerken en onderlinge verdeeldheid.
€ 28,50
87
Eric Koenen

Samen slim

In Samen slim brengt Koenen inzichten uit veel disciplines samen en laat hij zien hoe we onze collectieve intelligentie beter kunnen organiseren.
€ 24,95
88
Daniël E. Brouwer

Hét handboek voor de functioneel beheerder

Dit boek is een heldere en praktische handleiding die de functioneel beheerder helpt bij de uitvoering van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.
€ 29,99
89
Job Boersma

Harder praten helpt niet

Mensen zijn niet gevoelig voor jouw rationele argumenten. Je moet inspelen op de emoties, persoonlijke belangen en onbewuste denkprocessen van je partner, collega of kind.
€ 21,50
90
Judi Mesman

Opgroeien in kleur

De meeste mensen willen hun kinderen opvoeden zonder vooroordelen over anderen. Toch blijkt uit onderzoek dat ouders die er onvermijdelijk op nahouden en ook overdragen.
€ 22,99
91
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

Dit handboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ vervangt het zo succesvolle handboek ‘Projectmanagement op basis van NCB versie 3’.
€ 80,61
92
Willem Roding

Kom uit de schaapstand - leef bewust

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Jouw geluk en succes worden bepaald door de grenzen van je bewustzijn. Dus gaat het er om die grenzen op te rekken.
€ 19,95
93
Hans Vermaak

Leren veranderen

'Leren veranderen' is al twintig jaar het handboek voor de veranderkundige. Deze derde geheel herziene editie bestaat uit zowel het fysieke handboek als de kennissite www.lerenveranderen.nl.
€ 59,95
94
Koen Marichal

Leading from the middle

Het werk van de manager wordt er niet eenvoudiger op, zeker niet in ‘het midden’ van een organisatie.
€ 34,50
95
Arjen van Leeuwen

Communicatieverhaal halen 2021-2022

Crisiscommunicatie bij overstromingen, corona-communicatie of meepraten over drastisch ingrijpen in het landschap: het vak publieke communicatie is nu aanweziger dan ooit.
€ 36,95
96
Patrick Kenis

Organisatienetwerken

Dit boek biedt je via talrijke voorbeelden en begrijpelijke inzichten de mogelijkheid om ook jouw organisatienetwerk te bouwen en evalueren.
€ 30,-
97
Robert Cialdini

Invloed

Nieuw onderzoek, nieuwe inzichten en nieuwe voorbeelden. In de nieuwe editie van deze veelgeprezen bestseller legt Cialdini uit waarom mensen 'ja' zeggen en hoe je deze inzichten in zowel werk- als privésituaties kunt toepassen.
€ 29,99
98
Paul Hersey

Situationeel leidinggeven

De juiste leiding in de juiste situatie, dat is situationeel leiderschap. Met beproefde concepten en een goede timing krijgt u mensen zover dat ze doeltreffender worden.
€ 20,-
99
Wouter Hart

Anders Vasthouden

Werken vanuit de bedoeling is in de praktijk nog niet zo gemakkelijk. Na zijn bestseller Verdraaide organisaties zet Wouter Hart in Anders Vasthouden de volgende stap.
€ 29,90
100
Gytha Heins

Aanspreken? Gewoon doen!

In dit boek vind je direct toepasbare oplossingen voor leiders van organisaties, voor aansprekers en voor aangesprokenen.
€ 23,95

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden