Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Connected!

The Amazing Power of Social Networks and How They Shape Our Lives

Paperback Engels 2011 9780007303601
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Wist u dat geluk besmettelijk is? Dat uw vrienden u dik kunnen maken? Dat genen bepalen wie uw vrienden zijn? Hoe we ons voelen, wat we weten, met wie we trouwen, of we ziek worden, hoeveel geld we verdienen en op welke partijen we stemmen: het hangt allemaal af van ons sociale netwerk onze vrienden, hun vrienden, enzovoort. Met deze verbazingwekkende conclusies over hoe sterk we elkaar beïnvloeden, haalden Nicholas Christakis en James Fowler de voorpagina van kranten over de hele wereld. In 'Connected!' laten zij zien waarom gevoelens besmettelijk zijn, waarom de rijken steeds rijker worden, en zelfs hoe we onze partners vinden en kiezen.

Dit boek laat op fascinerende, onderhoudende en provocatieve wijze zien dat sociale netwerken ten grondslag liggen aan bijna elk aspect van ons leven: eetstoornissen, financiële oplichterlij, drugsmisbruik, zelfmoordneigingen, maar ook of u gaat stemmen, innovatie, altruïsme en spontane vriendelijkheid. De vriend van uw vriend van uw vriend heeft meer invloed op je geluksgevoel dan vijfduizend euro in je portemonnee.

'Connected!' maakt korte metten met de notie van individualiteit en geeft een nieuw, revolutionair paradigma: dat wij, net als een school vissen die tegelijkertijd van richting verandert, onbewust geleid worden door de mensen om ons heen. Dit boek zal onze kijk op vrienden - en onszelf - voorgoed veranderen.

Specificaties

ISBN13:9780007303601
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Druk:1
Verschijningsdatum:1-1-2011

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Nicholas Christakis

Nicholas Christakis is arts en socioloog. Hij geeft leiding aan het Human Nature Lab aan Yale University, is mededirecteur van het Yale Institute for Network Science en de coauteur van de bestseller Connected.

Andere boeken door Nicholas Christakis

Over James Fowler

James H. Fowler is verbonden aan de Universiteit van Californië, faculteit Politicologie en aan het Center for Wireless and Population Health Systems.

Andere boeken door James Fowler

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Connected!