Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

How Will You Measure Your Life?

Gebonden Engels 2012 9780007449156
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Een van 's werelds meest invloedrijke managementgoeroes van dit moment, bestsellerauteur Clayton Christensen, geeft u in 'How Will You Measure Your Life?' alle tools in handen om optimale voldoening te halen uit uw carrière, uw persoonlijke relaties en uw leven.

In 2010 sprak professor Clayton Christensen in een inmiddels beroemd geworden toespraak de afgestudeerden van dat jaar aan de Harvard Business School toe. Puttend uit zijn omvangrijke onderzoek bood hij hen een reeks van richtlijnen aan om een in alle facetten succesvol, gelukkig en betekenisvol leven te kunnen leiden. De toespraak ging viral via social media en gaf aanleiding tot een van de meest gelezen artikelen ooit in de gezaghebbende Harvard Business Review.

Christensen won in 2011 de McKinsey Award en werd in 2011 uitgeroepen tot de meest invloedrijke managementdenker door het invloedrijke Thinkers50-netwerk.

Specificaties

ISBN13:9780007449156
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:221
Druk:1
Verschijningsdatum:10-5-2012

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Disruptiegoeroe Clay Christensen overleden
Bertrand Weegenaar 29 januari 2020 Op 23 januari is na een lang ziekbed Clay Clayton Christensen overleden. Hij overleed, 67 jaar oud, aan de gevolgen van leukemie waar in 2010 de diagnose van gesteld werd. Christensen is in de managementwereld vooral bekend als hoogleraar en onderzoeker naar disruptieve innovatie. Zijn boek The innovator’s dilemma uit 1997 zou één van de meest belangwekkende theorieën bevatten om nieuwe startups te helpen en bestaande grote organisatie te laten inzien dat digitale transformatie noodzakelijk is.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Clayton Christensen

Clayton Christensen is professor Business Administration aan Harvard Business School. Hij schreef meerdere wereldwijde bestsellers waaronder 'The Innovator's Dilemma' dat in de VS werd gekozen tot het beste managementboek van het jaar en door The Economist genoemd wordt als een van de zes belangrijkste boeken ooit geschreven.

Andere boeken door Clayton Christensen

Over James Allworth

James Allworth zat in het eerste semester van Clayton Christensen aan Harvard Business School, toen er kanker bij Christensen werd gediagnosticeerd. Het boek 'De succesfactor' is gebaseerd op het onderzoek van onder andere Allworth.

Andere boeken door James Allworth

Over Karen Dillon

Karen Dillon is redacteur bij Harvard Business Review.

Andere boeken door Karen Dillon

Inhoudsopgave

1. Just because you have feathers
2. What makes us tick
3. The balance of calculation and serendipity
4. Your strategy is not what you say it is
5. The ticking clock
6. What job did you hire that milkshake for?
7. Sailing your kids on the Theseus's ship
8. The schools of experience
9. The invisible hand inside your family
10. Just this one

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        How Will You Measure Your Life?