Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Plenty

Gebonden Engels 2010 1e druk 9780091933685
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclusive collection of vegetarian recipes is drawn from his column 'The New Vegetarian' for the Guardian's Weekend magazine, and features both brand-new recipes and dishes first devised for that column. Yotam's food inspiration comes from his strong Mediterranean background and his unapologetic love of ingredients.

Not a vegetarian himself, his approach to vegetable dishes is wholly original and innovative, based on strong flavours and stunning, fresh combinations. With sections devoted to cooking greens, aubergines, brassicas, rice and cereals, pasta and couscous, pulses, roots, squashes, onions, fruit, mushrooms and tomatoes, the breadth of colours, tastes and textures is extraordinary. Featuring vibrant, evocative food photography from acclaimed photographer Jonathan Lovekin, and with Yotam's voice and personality shining through, Plenty is a must-have for meat-eaters and vegetarians alike.

Specificaties

ISBN13:9780091933685
Trefwoorden:Vegetarisch koken
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:29-8-2024
Hoofdrubriek:Koken en eten
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi is een restaurateur en bestsellerauteur uit Londen. Samen met zakenpartner Sami Tamimi runt het restaurant Nopi en de drie vestigingen van hun traiteurszaak Ottolenghi. Yotams geboorteland Israël dient als grote inspiratiebron voor zijn kookboeken en zijn wekelijkse column in The Guardian.

Andere boeken door Yotam Ottolenghi

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Plenty