

Tyler Cowen doceert economie aan de George Mason Universiteit. Hij schrijft voor onder andere The New York Times, Wall Street Journal, Newsweek, Los Angeles Times, Washington Post en Forbes.
Meer over Tyler CowenAn Economist Gets Lunch
New Rules for Everyday Foodies
Paperback Engels 2012 1e druk 9780452298842Samenvatting
Tyler Cowen, een van de meest invloedrijke economen van het laatste decennium, wil u laten weten dat zo ongeveer alles wat u hebt gehoord over hoe goed eten verkeerd is. Op basis van een provocerend scala aan voorbeelden uit de hele wereld, onthult Cowen waarom vliegtuigeten slecht is, en luchthavenvoedsel beter wordt, waarom restaurants vol met vrolijke, aantrekkelijke mensen meestal middelmatige maaltijden verkopen, en waarom Amerikaans voedsel is verbeterd doordat de Amerikanen steeds meer wijn drinken.
Specificaties
Lezersrecensies
Inhoudsopgave
2. How American food got bad
3. Revolutionizing the supermarket experience
4. The rules for finding a good place to eat
5. Barbecue: The greatest slow food of them all
6. The Asian elephant in the room
7. Another agricultural revolution, now
8. Eating your way to a greener planet
9. Why does Mexican food taste different in Mexico?
10. The finding great foor anywhere encyclopedia
11. The stuff and values of cooking at home
Notes
Index
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan