An Economist Gets Lunch

New Rules for Everyday Foodies

Paperback Engels 2012 1e druk 9780452298842
Dit product is niet leverbaar

Samenvatting

Tyler Cowen, een van de meest invloedrijke economen van het laatste decennium, wil u laten weten dat zo ongeveer alles wat u hebt gehoord over hoe goed eten verkeerd is. Op basis van een provocerend scala aan voorbeelden uit de hele wereld, onthult Cowen waarom vliegtuigeten slecht is, en luchthavenvoedsel beter wordt, waarom restaurants vol met vrolijke, aantrekkelijke mensen meestal middelmatige maaltijden verkopen, en waarom Amerikaans voedsel is verbeterd doordat de Amerikanen steeds meer wijn drinken.

Specificaties

ISBN13:9780452298842
Trefwoorden:economie
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:294
Uitgever:Penguin Books
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2013
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Tyler Cowen

Tyler Cowen doceert economie aan de George Mason Universiteit. Hij schrijft voor onder andere The New York Times, Wall Street Journal, Newsweek, Los Angeles Times, Washington Post en Forbes. Verder staat hij bekend als een van de beste bloggers.

Andere boeken door Tyler Cowen

Inhoudsopgave

1. On the eve of the revolution
2. How American food got bad
3. Revolutionizing the supermarket experience
4. The rules for finding a good place to eat
5. Barbecue: The greatest slow food of them all
6. The Asian elephant in the room
7. Another agricultural revolution, now
8. Eating your way to a greener planet
9. Why does Mexican food taste different in Mexico?
10. The finding great foor anywhere encyclopedia
11. The stuff and values of cooking at home

Notes
Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        An Economist Gets Lunch