Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Management Challenges for the 21st Century

Ingenaaid Engels 2007 9780750685092
Verkooppositie 258502 dagen in de top 100
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

In 'Management Challenges for the 21st Century' beschrijft managementgoeroe Peter Drucker (1909-2005) op een verfrissende wijze over de toekomst van management. Volgens Drucker is er niet één juiste organisatievorm. Het management moet zoeken naar de organisatiestructuur die het beste past bij het uit te voeren werk; de organisatievorm is vooral een middel om mensen productief te laten zijn. Drucker voorziet ook een aantal andere ontwikkelingen zoals: managers zullen in steeds mindere mate dezelfde werkervaring hebben als hun ondergeschikten; er zal een andere balans ontstaan tussen fulltimebanen en parttimebanen; het gemiddelde bedrijf heeft op dit moment een bestaansrecht van niet meer dan dertig jaar en deze tijd zal alleen maar korter worden.

Drucker onderzoekt de fundamentele vraagstukken van de volgende eeuw, de veranderingen in de wereldeconomie en de praktijk van het managen. Wat zijn de nieuwe realiteiten en hoe kunnen bedrijven hun strategieën aanpassen aan deze nieuwe uitdagingen?

Lezers van dit boek zullen zich moeten afvragen: wat betekent dit voor mijn organisatie en voor mij als werknemer of manager en welke actie kan ik en of mijn organisatie ondernemen om deze uitdagingen te vertalen in kansen.

Specificaties

ISBN13:9780750685092
Taal:Engels
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:200
Druk:1
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Expertrecensies (1)

FEM Business | 9 november 1999
Drucker wil ook 21ste eeuw beïnvloeden Goeroe der managementgoeroes ontnuchtert lofzangen op new economy Daan van Lent Kun je van een negentigjarige nog vernieuwende ideeën verwachten? Dat lijkt misschien een rare vraag, maar is zeer relevant als Peter Drucker een nieuw boek publiceert.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Foreword
Acknowledgements
Introduction: Tomorrow's 'Hot' Issues

1. Management's New Paradigms
2. Strategy - The New Certainties
3. The Change Leader
4. Information Challenges
5. Knowledge-Worker Productivity
6. Managing Oneself

Index

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Management Challenges for the 21st Century