Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Who Owns the Future?

Gebonden Engels 2013 9781451654967
Dit product is niet meer leverbaar

Samenvatting

Jaron Lanier is auteur van de bestseller Nee, je bent geen gadget en de vader van virtual reality. In 'Who Owns the Future?' laat hij zien hoe netwerktechnologie onze economie gaat veranderen, en al veranderd heeft. Een van zijn prikkelende stellingen is dat de huidige recessie is veroorzaakt door netwerktechnologie, die ook de oorzaak is van het verdwijnen van de middenklasse. Deze processen gaan nog wel even door, en vormen een bedreiging voor onze persoonlijke welvaart.
Maar er is een alternatief. Lanier laat zien hoe een nieuwe informatie-economie eruit kan zien, die de middenklasse juist stimuleert in plaats van decimeert.

Specificaties

ISBN13:9781451654967
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:416
Druk:1
Verschijningsdatum:7-5-2013

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Amerikaanse managementauteurs ontdekken de toekomst
Jeroen Ansink 13 mei 2013 Het kan toeval zijn of een blijk van een hernieuwd optimisme, maar in de Verenigde Staten komen opvallend veel managementboeken uit die hun blik naar voren richten. De toekomst is een hot item.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Jaron Lanier

Jaron Lanier is kunstenaar, muzikant en internetvisionair – en op al deze terreinen zeer succesvol. Hij werkte samen met onder anderen Philip Glass, Vernon Reid, George Clinton, Ornette Coleman en Terry Riley. Hij is de bedenker van de term virtual reality en schrijft voor vele bladen, waaronder Wired, en Edge, en natuurlijk ook voor talloze online-media.

Andere boeken door Jaron Lanier

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Who Owns the Future?