Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, e.a.

Boekevent - Opdrachtgever gezocht?! - dinsdag 29 maart 2011

Acquireren als onderdeel van je werk

Seminar Nederlands 2011 9787090000967
Uitverkocht

Samenvatting

Waarom dit bookevent

Hoe goed een professional ook is, zonder klanten geen opdrachten, zonder opdrachten geen omzet, en daarmee uiteindelijk ook geen professional meer.

Accountant, adviseur, advocaat, architect, belastingdeskundige en zo verder het alfabet af tot de ZZP-er, allemaal hebben ze klanten nodig om hun opdrachten uit te voeren. Of ze nou in een grote of een (heel) kleine organisatie werken. Hoe goed de professional of zijn bureau ook is, wachten tot de telefoon gaat en een nieuwe klant beleefd vraagt of hij langs mag komen, levert meestal niet voldoende nieuw werk op.

Het lijkt logisch om professionele kenniswerkers een rol te geven in het verwerven van opdrachten. Zij hebben inhoudelijke kennis, worden door de klant vertrouwd, en zijn de ogen en oren bij de opdrachtgever.

Maarrrr, veel professionals hebben niet zoveel kennis van (of affiniteit met) het 'verkopende' deel van hun activiteiten. Wat we vaak horen:

-Daar ben ik niet zo'n type voor
-Nooit echt geleerd hoe ik dat nou aan moet pakken...
-Geen zin om te pushen...
-Tja, acquisitie, ik weet 't niet...

Opdrachten verwerven voor professionals, vraagt om een andere aanpak dan voor een verkoper werkt. Logisch, want er zit verschil tussen een verkopende professional en een professionele verkoper. Niet alleen in beschikbare uren, maar bijvoorbeeld ook in hoe persoonlijk afwijzing voelt.

Hoe komt u als (manager van) professional(s) aan voldoende nieuwe opdrachten? Hoe verzilvert u de koopsignalen bij bestaande relaties, op een manier die past bij de professionals?

Kortom, laat u verrassen en inspireren op 29 maart 2011 in Seats2Meet Utrecht.

Download hier meer informatie over het programma en de sprekers!

Uw investering?
De deelnamekosten voor dit bookevent bedragen € 249,- (excl. BTW) per persoon, inclusief consumpties. Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek 'Opdrachtgever gezocht' van Jan Willem van den Brink en Maarten van Os ter waarde van € 24,95 (incl. BTW). Wellicht heeft u het boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Er zijn slechts 60 kaarten beschikbaar. Reserveer daarom nu uw plaats.
Als u dat wenst, kunt u zich ook aanmelden per telefoon (010-4731397) of via e-mail (aanmelden@bookevents.nl)

Specificaties

ISBN13:9787090000967
Taal:Nederlands
Bindwijze:seminar
Verschijningsdatum:29-3-2011
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan Willem van den Brink

Jan Willem van den Brink is een professional die zelf zijn opdrachten verwerft. De afgelopen jaren heeft hij honderden consultants, advocaten, architecten, onderwijskundigen, trainers, interim-managers en andere specialisten geholpen om opdrachtgevers te vinden. Jan Willem van den Brink is vennoot van Dreamfactory. Hij is een specialist in commercie voor inhoudelijk deskundige professionals. Meestal zijn deze professionals weinig enthousiast over een rol in sales. Zijn workshops en lezingen zijn interactief, en de deelnemers geven als feedback dat de bijeenkomst zowel inspirerend als zeer nuchter en praktisch is. Zodat mensen er direct mee aan de slag gaan.

Andere boeken door Jan Willem van den Brink

Over Maarten van Os

Maarten van Os is een professional die zelf zijn opdrachten verwerft. De afgelopen jaren heeft hij honderden consultants, advocaten, financials, architecten, onderwijskundigen, trainers, interim-managers en andere specialisten geholpen om opdrachtgevers te vinden. Maarten van Os is vennoot van Dreamfactory. Maarten van Os is een specialist in commercie voor inhoudelijk deskundige professionals. Meestal zijn deze professionals weinig enthousiast over een rol in sales. Zijn workshops en lezingen zijn interactief, en de deelnemers geven als feedback dat de bijeenkomst zowel inspirerend als zeer nuchter en praktisch is. Zodat mensen er direct mee aan de slag gaan. Naast trainer/coach op het gebied van professionals helpen om hun schroom te overwinnen om te verkopen, is Maarten van Os ook trainer/coach op het gebied van leiding nemen. Door de leidinggevenden te begeleiden, maar ook de medewerkers in beter leiding nemen. Hoe zorg je dat je manager doet wat goed is voor de organisatie, voor hem, maar zeker ook voor jou? Hoe zorg je er voor dat meer resultaat haalt en allemaal fluitend naar je werk gaat?

Andere boeken door Maarten van Os

Inhoudsopgave

Programma

13.00 uur
U bent van harte welkom voor de inlooplunch

13.30 uur
Kick-off en deel 1:
De grootste drie obstakels bij het verwerven van opdrachten voor professionals (en wat ertegen te doen)

15.15 uur
Social networking break

15.45 uur
Deel 2: De snelste weg naar een opdracht

16.30 uur
Afsluiting en netwerkborrel

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boekevent - Opdrachtgever gezocht?! - dinsdag 29 maart 2011