Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Eendaags seminar Onzichtbaar leiderschap

Zo trekt u aan de touwtjes zónder de baas te (hoeven) spelen!

Seminar met Marshall Goldsmith, Mathieu Weggeman, Filip Vandendriessche

Seminar met Marshall Goldsmith, Mathieu Weggeman, Filip Vandendriessche

Eendaags seminar Onzichtbaar leiderschap

Zo trekt u aan de touwtjes zónder de baas te (hoeven) spelen!

Met onder andere...

Marshall Goldsmith Marshall Goldsmith
Mathieu Weggeman Mathieu Weggeman
Filip Vandendriessche Filip Vandendriessche

Over dit seminar

Sprekers

Marshall Goldsmith
Marshall Goldsmith
Marshall Goldsmith is wereldberoemd executive coach en werd in 2011 uitgeroepen tot de #1 leadership thinker van de Thinkers50. Hij helpt topmensen uit het zakenleven om hun soms onbewuste gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Eerder schreef hij de bestsellers What got you here won’t get you there en Mojo.
Mathieu Weggeman
Mathieu Weggeman
Prof.dr.ir. M.C.D.P. Weggeman is hoogleraar Organisatiekunde, in het bijzonder Innovatie Management aan de Faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven (www.tue.nl). Daarnaast is hij strategic associate van Squarewise, Amsterdam (www.squarewise.com) en voert hij een eigen praktijk als bestuursadviseur. In zijn adviespraktijk houdt Weggeman zich onder meer bezig met het ontwerpen van de inrichting en besturing van professionele organisaties, het faciliteren van een innovatie- en kennisvriendelijke cultuur, de productiviteit van Werknemer 2.0 en het stimuleren van de esthetiek van werkprocessen. Mathieu Weggeman is ingenieur, hoogleraar organisatiekunde aan de TU/e, bestuursadviseur, lid van de Raad voor Cultuur, van de RvT van Buurtzorg Nederland en van de RvC van Brainport Development in Eindhoven.
Filip Vandendriessche
Filip Vandendriessche
Filip Vandendriessche is zelfstandig consultant, lector conflictmanagement bij de Universiteit van Leuven en docent strategisch management bij Sioo en bij de Universiteit van Antwerpen. Hij schreef onder meer de boeken 'leidinggeven zonder bevelen' (met Jef Clement) en 'Waarom uw oplossing het probleem is'.

Praktische informatie

Programma

Voorwaarden

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden