Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bouwkunde & Smart Building Tabellenboek

Paperback NL 2023 9789001015954
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

• Onmisbaar naslagwerk voor het maken van bouwkundige en bouwfysische berekeningen;
• met relevante inleidende hoofdstukken op het gebied van wiskunde, natuurkunde en mechanica;
• sluit nu ook aan bij de mbo-opleiding Smart Building.

Bouwkunde & Smart Building – Tabellenboek is een ideaal naslagwerk voor elke bouwkundestudent in het hbo en mbo , maar zeker ook voor studenten die de mbo-opleiding smart building volgen.

In de wereld van de bouw- en infratechniek neemt het aantal producten jaarlijks toe. Tegelijkertijd neemt de complexiteit van de bouwkundige en bouwfysische berekeningen toe. In dit tabellenboek worden de meest relevante en actuele berekeningen behandeld. Het boek start met korte hoofdstukken over wiskunde, natuurkunde en mechanica, voor zover relevant voor het vakgebied. De hier behandelde symbolen, functies en berekeningen vormen de basis voor de meer beroepsgerichte onderdelen, zoals bouwkundig tekenen, betonberekeningen, bouwfysica en technische installaties.

Deze herziene, vijfde editie is grondig herzien en het onderdeel Smart Building is in dit, van oorsprong Bouwkundige tabellenboek geïntegreerd. Belangrijke onderdelen op het gebied van Smart Building zijn in deze uitgave opgenomen.

Voor wat betreft het bouwkundige deel zijn in dit tabellenboek de onderdelen beton- , staal- en bouwfysische berekeningen daar waar nodig herzien en uitgebreid, waarbij er door de auteurs bewust voor is gekozen het Bouwbesluit 2012 mee te nemen in deze editie.

Kortom, hiermee is het Bouwkunde & Smart Building – Tabellenboek een onmisbaar naslagwerk geworden voor allen die in deze vakgebieden studeren op mbo- of hbo-niveau dan wel hierin werkzaam zijn.

Doelgroep:
Bouwkunde & Smart Building – Tabellenboek is geschreven voor de propedeusefase van de opleiding HBO Built Environment (Bouwkunde enz), maar ook voor de opleidingen MBO Bouw & Infra en MBO Smart Building.

Over de auteur(s):
De auteurs van Bouwkunde & Smart Building – Tabellenboek zijn deels werkzaam in de prakrijk, deels verbonden aan het onderwijs (Summa college Eindhoven, Fontys Eindhoven, Avans Den Bosch).

Specificaties

ISBN13:9789001015954
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:432
Uitgever:Noordhoff
Verschijningsdatum:14-2-2023
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bouwkunde & Smart Building Tabellenboek