Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

e-boek via Vitalsource: Designmanagement in essentie

Losbladig Nederlands 2014 9789001848705
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Dit boek biedt u een heldere en beknopte inleiding in designmanagement. In deze vierde druk hebben de auteurs alle ballast overboord gegooid en werken zij gericht aan het doel van het boek: het kunnen analyseren, managen en bewaken van de huisstijl en de visuele identiteit.
Daarbij richten zij zich op het designmanagement van merken en organisaties.

Het is een zeer overzichtelijk standaardwerk op het gebied van designmanagement. Het daagt je uit om een iegen visie op design te ontwikkelen en om deze visie in de praktijk vorm te geven. De auteurs zijn erin geslaagd dit boek prettig leesbaar te maken. Het vakgebied designmanagement is al gecompliceerd en divers genoeg. Door de opzet is dit boek prima bruikbaar voor studie en werk. Zeker het hoofdstuk over het ontwikkelen van een visuele identiteit is erg praktisch. In het laatste hoofdstuk staat een opdracht om het geleerde toe te passen. Door het boek heen vind je verfrissende en inspirerende designcrackers.

Specificaties

ISBN13:9789001848705
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:171
Druk:1
Verschijningsdatum:11-4-2014
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Patrick van Thiel

Strak ‘ingestopt’ zitten past Patrick van Thiel niet. Hij is en doet veel. Binnen het brede vakgebied van branding, reputatie en de organisatie daarvan is hij strateeg/consultant, coach/mentor, change manager en deeltijd HBO-docent. Tevens is hij toezichthouder bij (maatschappelijke) organisaties. Hij was en is betrokken bij een scala aan (inter)nationale merken en organisaties: profit, non-profit, corporate en mkb. Hij heeft veel ervaring opgedaan met sectoren in transitie. Patrick is (co-)auteur van boeken over designmanagement, innovatie en branding. Voor professionals in marketing en communicatie verzorgt hij inspirerende lezingen, trainingen en workshops. Volgens een goede vriend combineert Patrick de kennis van een wijze uil met het enthousiasme van een jonge hond. Treffend beschreven. Zijn eigen motto: finding the missing links & connecting the dots. Zie ook www.vanthiel.biz, www.patrickvanthiel.com

Andere boeken door Patrick van Thiel

Over Wil Michels

Wil Michels geeft workshops en trainingen over communicatiestrategie in Nederland en Vlaanderen. Hij werkt onder andere voor Van der Hist, SRM, Kortom en Babbage. Wil heeft een eigen adviesbureau en heeft ook een lange ervaring binnen het HB0 als docent en als lid van visitatiecommissies. Hij combineert academische inzichten met een praktische insteek. Complexe zaken helder maken is zijn kracht. Dynamiek, interactie en fun zijn kenmerkend voor zijn aanpak.

Andere boeken door Wil Michels

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        e-boek via Vitalsource: Designmanagement in essentie