Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Onderneming en omgeving

Basiskennis economie voor het hoger onderwijs

Paperback Nederlands 2015 9789006900736
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Onderneming en omgeving is een toegankelijke en helder geschreven methode algemene economie voor studenten in het hoger beroepsonderwijs. De auteurs zijn uitgegaan van nauwelijks of geen voorkennis op het gebied van economie, maar komen steeds snel ter zake. Onderneming en omgeving is zeer geschikt voor zelfstandig werken.

In Onderneming en omgeving worden de algemene economische verschijnselen gepresenteerd als omgevingsfactoren voor de onderneming. De onderneming en haar participanten (de ondernemingsleiding, werknemers, aandeelhouders, banken, leveranciers, afnemers en overheid) zijn ingebed in een maatschappelijke context, de omgevingsfactoren. Voorbeelden van die omgevingsfactoren zijn concurrentieverhoudingen, overheidsbeleid, werknemers- en werkgeversorganisaties, het milieu en het buitenland.

In deze herziene editie heeft de financiële crisis die in 2009 begon, en de wereldwijde recessie die daarop volgde vanzelfsprekend een plaats gekregen. Het hoofdstuk over sociale zekerheid is geheel herzien en aangepast aan de huidige wet- en regelgeving.

Specificaties

ISBN13:9789006900736
Trefwoorden:economie, onderneming
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:448
Druk:8
Verschijningsdatum:27-2-2015
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over C.A. de Kam

Prof. dr. C.A. de Kam werkt als honorair hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij voltooide de fiscaal-juridische studierichting aan de Rijksuniversiteit Leiden.

Andere boeken door C.A. de Kam

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Onderneming en omgeving