Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 63% korting
, ,

Trends in IT-beveiliging 2008

Paperback Nederlands 2008 9789012125116
Niet leverbaar.
VOORDEEL - 63% korting

Samenvatting

Het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB) is het kenniscentrum op het gebied van informatiebeveiliging in Nederland. Het PvIB wil herkend worden als platform waar informatie, kennis en ervaring over informatiebeveiliging wordt verzameld, verbeterd, verrijkt en weer wordt uitgedragen.

Het PvlB wil naast activiteiten voor de leden ook specifiek gelegenheid bieden aan Young Professionals (mensen die nog maar kort in het vakgebied werkzaam zijn) om kennis te maken met collega's en hun ervaringen. Kortom, een mogelijkheid om een eigen netwerk te bouwen. Ook wordt specifieke aandacht gegeven aan professionalisering.

Bij het stimuleren van het denken en doen op het gebied van informatiebeveiliging staan verschillende wegen open. Daarbij wordt niet vergeten dat er ook een mogelijkheid moet zijn te communiceren met diegenen die buiten het vakgebied te maken krijgen met informatiebeveiliging. Het bestuur van het PvIB is van mening dat de verantwoordelijken in de lijn in staat moeten zijn om op eenvoudige wijze kennis te nemen van de ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging. In dat kader wordt jaarlijks het boekje 'Trends in IT-beveiliging' uitgegeven. Deze publicatie bevat de weergave van een aantal gesprekken met deskundigen over actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor informatiebeveiliging.

In de interviews worden onderwerpen aangesneden die actueel en herkenbaar zijn, vragen oproepen en aanknopingspunten of bevestigingen bieden. Deskundigen geven hun zienswijzen die dit keer betrekking hebben op invloeden die vanuit verschillende ontwikkelingen op het vakgebied informatiebeveiliging afkomen. Deze brede oriëntatie zal bijdragen aan zowel de theorievorming als de praktijk van informatiebeveiliging in 2008. De toegevoegde beeldende kunst van Ad Arma helpt de lezer zich vanuit een ander perspectief te laten inspireren. Ingewikkelde situaties vragen creativiteit en een brede blik om tot goede antwoorden te komen.

Specificaties

ISBN13:9789012125116
Trefwoorden:beveiliging
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:100
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Inleiding

Beeldende kunst van Ad Arma

1.SPEELRUIMTE
Gesprek met Lineke Sneller

2.BIJ ELKAAR BRENGEN
Gesprek met Arjo de Jong

3.TIJD NEMEN
Gesprek met Erik Boers

4.RUIMTE CREËREN
Gesprek met René Jansen

5.BETROKKENHEID
Gesprek met Arjen, Bart, Hylke, Irene en Rolf

6.TECHNIEK EN GEDRAG
Gesprek met Martijn Wissels

7.KENNIS GEBRUIKEN
Gesprek met Bart van Staveren

8.OPEN STAAN
Gesprek met Jo Koppes

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Trends in IT-beveiliging 2008