Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Handleiding Optreden plaats delict. Editie 2020

Paperback Nederlands 2020 9789012406413
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Deze Handleiding Optreden plaats delict is een standaardwerk voor iedere politieambtenaar die op een plaats delict of incident werkzaamheden moet uitvoeren of er leiding aan moet geven. De fysieke en digitale sporen op de plaats van een misdrijf of ongeval geven belangrijke aanwijzingen over wat er is gebeurd

Ze kunnen ook aanwijzingen geven over de identiteit van de betrokkenen en de gebruikte middelen. Fysieke sporen zijn vaak vluchtig, latent en onderhevig aan contaminatie. Digitale sporen kunnen (op afstand) worden gewist of (automatisch) worden overschreven. Daarom moeten de sporen zo spoedig mogelijk worden beschermd en veiliggesteld. Dat vereist vakmanschap van allen die op de plaats van het delict (in hectische situaties) moeten werken. Fouten kunnen niet meer worden hersteld.

Deze Handleiding Optreden plaats delict is een standaardwerk voor iedere politieambtenaar die op een plaats delict of incident werkzaamheden moet uitvoeren of er leiding aan moet geven. Voor andere hulpverleners die op die plaatsen moeten opereren, bevat deze handleiding praktische handreikingen.

Specificaties

ISBN13:9789012406413
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:204
Uitgever:Sdu uitgevers
Druk:3
Verschijningsdatum:30-9-2020
Hoofdrubriek:Juridisch
Jongbloed:Politietaken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Adri van Amelsvoort

Adri van Amelsvoort is freelance docent tactische opsporing. Hij was daarvoor hoofdinspecteur van politie in de functie van teamleider en kennismakelaar bij de Politieacademie. Hij is redacteur van de digitale kennisbank Stapel & De Koning, deel recherche.

Andere boeken door Adri van Amelsvoort

Over Ruud Oude Voshaar

Ruud Oude Voshaar is docent bij het team forensische opsporing van de Politieacademie.

Andere boeken door Ruud Oude Voshaar

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handleiding Optreden plaats delict. Editie 2020