Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789020202342. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

The Big five for Live

Vervul je vijf grote levenswensen

Paperback Nederlands 2023 9789082200447
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 789Hoogste positie: 23
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Werken omdat je geld wil verdienen, is niet meer van deze tijd. Werken, omdat je je hart volgt en daar je waardevolle tijd aan wil spenderen, wél.

Stel je eens voor dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat. Je werk is volledig in lijn met je passie, precies dat wat jij het liefste doet. Alles valt op zijn plek en je wordt oprecht gelukkig van je werk, de mensen die er werken en de dingen die je doet. Je bent succesvol en hebt het gevoel dat je echt iets kunt bijdragen. Klinkt dit als een onbereikbaar doel?

Helemaal niet!

John Strelecky laat in 'The Big five for Live' zien hoe onze persoonlijke levensdoelen verbonden kunnen worden met ons zakelijke bestaan. Hoe je (persoonlijk) leiderschap ontwikkelt. Dit is het inspirerende en meeslepende verhaal van een bijzondere vriendschap tussen de gefrustreerde werknemer Joe en de charismatische ondernemer Thomas, die de geheimen van zijn succes onthult.

Waarschuwing: dit boek verandert levens – positief!

Specificaties

ISBN13:9789082200447
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:216
Druk:10
Verschijningsdatum:15-12-2023
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

4.1 van de 5
12 stemmen
8
1
1
0
2

Over John Strelecky

John P. Strelecky is de auteur van internationale bestsellers als Life Safari, Het Waarom ben je hier café, The Big Five for Life en How to be Rich and Happy. Zijn geschriften zijn in 25 verschillende talen vertaald en werden op alle continenten van de wereld verkocht. Kort geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In aanvulling op zijn boeken biedt hij regelmatig stof tot nadenken aan via zijn blog op www.bigfiveforlife.com. Als hij niet aan het schrijven of lezingen geven is, brengt John veel tijd door met het vervullen van een ander onderdeel van zijn Big Five for Life: wereldreizen maken. De langste tocht die hij met zijn vrouw maakte was een negen maanden durend ‘backpacking’-avontuur, een reis waarin hij ruim honderdtienduizend kilometer aflegde (bijna driemaal de omtrek van de aarde). Daarnaast heeft hij nog uitgebreide reizen gemaakt door het stroomgebied van de Amazone, het schiereiland Yucatan en China.

Andere boeken door John Strelecky

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Big five for Live