Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789020950175. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, ,

Creativiteit. Hoe Zo?

Inzicht, inspiratie en toepassingen voor het optimaal benutten van uw eigen creativiteit en die van uw organisatie

Paperback Nederlands 2022 9789401482424
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 3912Hoogste positie: 13
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑03‑2023
39,99

Samenvatting

Doeboek voor meer creativiteit

Wil je leren hoe je sneller op nieuwe ideeën komt? Wil je de finesses van het brainstormen onder de knie krijgen? Wil je zelf, met je team of je klant aan de slag met creativiteit?

Creativiteit Hoe? Zo! geeft je een rondleiding in je eigen denken en helpt je om je eigen creativiteit en die van je organisatie actief te ontwikkelen.

Het is een leer-, doe- en oefenboek voor iedereen die de sleur standaardoplossingen wil doorbreken en anderen daarin wil meekrijgen. Met actuele cases en krachtige technieken biedt Creativiteit Hoe? Zo! je een schat aan inspiratie voor je dagelijkse praktijk.

Specificaties

ISBN13:9789401482424
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:282
Uitgever:LannooCampus
Druk:2
Verschijningsdatum:29-3-2023
ISSN:

Expertrecensies (4)

Creativiteit Hoe? Zo!
Renze J. Klamer | 7 juli 2004
Een boek over creativiteit vraagt aandacht. Creatief zijn wordt zo positief gewaardeerd dat iedereen het wel wil zijn. En de intrigerende titel 'Creativiteit Hoe? Zo!' wekt op z'n minst de indruk dat het te leren is. Ook door mij, als gewone sterveling.
Lees verder
Creativiteit Hoe? Zo!
Peter de Roode | 14 april 2004
Creativiteit Hoe? Zo!
Lidwien L. Opheij | 7 mei 2003
'CreativiteitHoe?Zo!' is een feest van herkenning, al bij de eerste wandeling door het boek: de kleuren, de schoonheid, de uitdagende raadsels. Zinnenprikkelend!
Lees verder
Creativiteit Hoe? Zo!
Peter van der Mark | 7 mei 2003
'Creativiteit HOE?ZO!' is een inspirerend handboek door een geslaagde combinatie van inzicht, uitdaging en vooral uitnodiging tot actie. De auteur neemt je, luchtig aangevuld met verrassende voorbeelden, spelenderwijs mee in de theorie van het creatieve denken.
Lees verder

Over Igor Byttebier

Igor Byttebier startte zijn carrière in Japan en werkte daarna in een bank en de industrie. Reeds meer dan tien jaar is hij als creativiteitsconsultant actief voor organisaties van IJsland tot Hong Kong. Hij specialiseerde in takken als marketing, engineering, productontwikkeling en strategie en werkte voor organisaties als Agfa, Bank of Ireland, BASF, Danone, Interbrew, het Nederlandse Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Sanoma Magazines, Sony, Sun microsystems enVRT. Hij doceert in diverse postuniversitaire opleidingen in Nederland en Vlaanderen.

Andere boeken door Igor Byttebier

Over Sara Pieters

Sara Pieters is de dame achter Red Zezel. Als innovatie-experte stimuleert ze managers en ondernemers om te innoveren en helpt ze het creatief potentieel van organisaties te ontwikkelen.

Andere boeken door Sara Pieters

Over Pieter Daelman

Pieter Daelman is partner en expert innovatiecultuur bij Bedenk, gastprofessor creativiteit en innovatie aan de Karel De Grote Hogeschool en co-auteur van het Cromax-framework.

Andere boeken door Pieter Daelman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Creativiteit. Hoe Zo?