Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Black Box-denken

Maak van je fouten een succes

Paperback Nederlands 2015 9789021560540
Niet leverbaar.

Samenvatting

Goed nieuws! Fouten maken is een voorwaarde voor succes.

Het boek 'Black Box-denken' zet de wereld op zijn kop. Fouten zijn niet fout, maar juist goed. Talent of motivatie bepalen je succes niet, maar vooral de manier waarop je omgaat met wat misgaat. Zo is vliegen de veiligste manier van reizen, omdat de luchtvaart haar fouten serieus neemt: de black box wordt zorgvuldig geanalyseerd na een crash.

Met suspense illustreert Matthew Syed aan de hand van voorbeelden uit de medische wereld, sport en luchtvaart wat er gebeurt als trots en schaamte de overhand krijgen en fouten worden weggemoffeld. Dus open je black box en laat je verrassen door je fouten: ze brengen je uiteindelijk succes.

Specificaties

ISBN13:9789021560540
Trefwoorden:succes, fouten
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Druk:1
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Matthew Syed: 'Organisaties worden pas sterk als ze hun zwaktes leren kennen’
Jeroen Ansink 1 april 2016 Mensen zijn geneigd om hun mislukkingen onder het tapijt te schoffelen, zegt Times-journalist en voormalig professioneel tafeltennisser Matthew Syed in Black Box-denken. Toch moeten fouten juist gekoesterd worden. ‘Verliezen is onvermijdelijk. De vraag is hoe je op zo'n tegenslag reageert.’

Over Matthew Syed

Matthew Syed is columnist van The Times en auteur van diverse bestsellers. Hij schrijft over de wetenschap van succes en de juiste mindset in een snel veranderende wereld. Syed is een invloedrijk spreker en adviseert grote bedrijven als Vodafone, Manchester United, Oxford University en McKinsey.

Andere boeken door Matthew Syed

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Black Box-denken