Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Buiten gebeurt het

Het mooiste van de seizoenen. Bekijk en beleef het door de ogen van Nederlands bekendste boswachter

Gebonden Nederlands 2018 9789022582695
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

De natuur is overal om je heen, zelfs midden in de stad. Arjan Postma wijst je op al het moois waar je normaal gesproken zo aan voorbijloopt. Aan de hand van de vier seizoenen laat hij zien dat onze natuur één grote schatkamer is.
Hij vertelt hoe je de meest fantastische avonturen kunt beleven – gewoon in Nederland, vaak dicht bij huis. Als je weet waar slechtvalken jagen, kun je erbij zijn. En als je weet wanneerde zeevonk verschijnt, zie je de zee zeldzaam mooi oplichten. Kortom: als je op het juiste moment op de juiste plaats bent, zit je op de eerste rij.
Kijken naar de natuur is leuk, maar meedoen is nóg leuker. Ga op avontuur met je mobiele telefoon, of ga op survival in je eigen achtertuin. Arjan vertelt er op zijn bevlogen en aanstekelijke manier over in Buiten gebeurt het. Laat je inspireren, trek eropuit en beleef de seizoenen door de ogen van een boswachter!
De pers over Arjan Postma:
‘Een afwisselend boek, leuk zijn ook Postma’s praktische buitentips. Het boek ruikt naar survivallen en is ook voor beginners in het buitenleven geschreven.’ Trouw
‘Een inspirerend boek om mee door de natuur te struinen, maar ook om binnen lekker door te bladeren als het slecht weer is.’ Roots
‘Postma vertelt met aanstekelijk enthousiasme over dieren om ons heen, alsof hij naast je in de struiken ligt.’ Algemeen Dagblad
‘Arjan Postma heeft in korte tijd de harten van natuurminnend Nederland veroverd.’ NCRV Gids

Specificaties

ISBN13:9789022582695
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Uitgever:Meulenhoff
Druk:3
Verschijningsdatum:15-2-2018
Hoofdrubriek:Cadeauboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Arjan Postma

Arjan Postma is in korte tijd uitgegroeid tot een bekende tv-persoonlijkheid. Met zijn gedreven manier van vertellen is hij een vaste gast in RTL Late Night met Humberto Tan. Daarnaast treedt hij op in programma’s als Het zijn net mensen en Lang leve de lente. Eerder verschenen van Arjan Postma het boek Buiten!, dat in de Bestseller 60 stond en top-10-noteringen haalde in vele boekwinkels, en Buiten met je hond.

Andere boeken door Arjan Postma

Over Koen van Santvoord

Koen van Santvoord is freelance business journalist en auteur van diverse zakelijke publicaties. Hij schrijft al jaren voor bekende titels als Het Financieele Dagblad, Management Team, Sprout en Brookz. Tevens is hij co-auteur van het in 2007 verschenen handboek Hoe koop ik een bedrijf? Daarnaast is hij al jaren actief als internetondernemer, onder andere als mede-oprichter van Offerti.nl, een vraag- en aanbodsite voor zakelijke dienstverlening. In die rol deed hij zelf ervaring op met het kopen en verkopen van een bedrijf.

Andere boeken door Koen van Santvoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Buiten gebeurt het