Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Tribes (Nederlandstalig)

Jij moet ons leiden

Gebonden Nederlands 2009 9789022995655
Voormalig top 100Totaal 2 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Een 'tribe' is een groep mensen die onderling verbonden zijn, verbonden met een leider en verbonden met een idee. Het zit in onze aard om op zoek te gaan naar een tribe om er bij te horen - of deze groep nu een religieuze, etnische, economische of zelfs muzikale (denk aan fanclubs) basis heeft.

Dankzij internet zijn veel geografische, economische en tijdgrenzen verdwenen. Nieuwe tribes ontstaan en bestaande tribes groeien door blogs en socialnetworkingsites. Tien mensen of tien miljoen mensen die verbonden zijn omdat ze zich bezighouden met bijvoorbeeld klimaatverandering, een politiek doel nastreven of helemaal gek zijn van de iPhone.

Wie gaat deze tribes leiden?
Het web is fantastisch, maar het biedt geen leiderschap. Dat komt nog steeds van individuen, mensen zoals u die gepassioneerd over iets zijn. Iedereen die een verschil wil maken heeft de instrumenten tot zijn beschikking.
'Tribes' zet u aan het denken over mogelijkheden van het leiden van uw collega's, klanten, investeerders, gelovigen, lezers... Wie weigert mee te groeien in deze veranderende wereld gaat het niet redden.

Specificaties

ISBN13:9789022995655
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:168
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:17-8-2009
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (2)

Tribes (Nederlandstalig)
José Otte | 8 maart 2010
Dankzij internet zijn veel geografische, economische en tijdsgrenzen verdwenen. Er ontstaan nieuwe netwerken. Een tribe is een groep mensen die verbonden is met elkaar, een leider en een idee. Door internet is het ineens mogelijk om verbonden te zijn met mensen in andere landen, zonder dat face-to-face contact nodig is. Leiderschap is daardoor iets dat nog steeds alleen maar werkt als iemand, de leider, het voortouw neemt. Leiderschap is niet alleen het leiden van een organisatie. Een leider is iemand die zich inzet voor een doel. Seth Godin doet in 'Tribes' een oproep aan ons allemaal om die leider in ons naar boven te laten komen!
Lees verder
Tribes (Nederlandstalig)
Eric van Arendonk | 6 oktober 2009
De auteur van 'Tribes', Seth Godin, is geen onbekende. Hij schreef onder andere bestsellers als 'Purple Cow' en 'De dip', maar ook het boek 'Gehaktballen met slagroom' is van zijn hand. Of dit boek nu een bestseller zal worden, waag ik te betwijfelen. Dat heeft echter niet met de inhoud te maken, maar meer met de opzet van het boek.
Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
9 stemmen
4
5
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Seth Godin

Seth Godin is de auteur van veel bekende bestsellers zoals Permission Marketing, Purple Cow en Tribes. Met zijn dagelijkse blog bereikt hij wereldwijd een miljoenenpubliek. Als initiatiefnemer van The Carbon Almanac Network heeft hij zich opgeworpen als een prominente voorvechter van maatregelen tegen klimaatverandering.

Andere boeken door Seth Godin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tribes (Nederlandstalig)