Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Tribes (Nederlandstalig)

Jij moet ons leiden

Gebonden Nederlands 2009 9789022995655
Verkooppositie 99999992 dagen in de top 100
Niet leverbaar.

Samenvatting

Een 'tribe' is een groep mensen die onderling verbonden zijn, verbonden met een leider en verbonden met een idee. Het zit in onze aard om op zoek te gaan naar een tribe om er bij te horen - of deze groep nu een religieuze, etnische, economische of zelfs muzikale (denk aan fanclubs) basis heeft.

Dankzij internet zijn veel geografische, economische en tijdgrenzen verdwenen. Nieuwe tribes ontstaan en bestaande tribes groeien door blogs en socialnetworkingsites. Tien mensen of tien miljoen mensen die verbonden zijn omdat ze zich bezighouden met bijvoorbeeld klimaatverandering, een politiek doel nastreven of helemaal gek zijn van de iPhone.

Wie gaat deze tribes leiden?
Het web is fantastisch, maar het biedt geen leiderschap. Dat komt nog steeds van individuen, mensen zoals u die gepassioneerd over iets zijn. Iedereen die een verschil wil maken heeft de instrumenten tot zijn beschikking.
'Tribes' zet u aan het denken over mogelijkheden van het leiden van uw collega's, klanten, investeerders, gelovigen, lezers... Wie weigert mee te groeien in deze veranderende wereld gaat het niet redden.

Specificaties

ISBN13:9789022995655
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:168
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:17-8-2009
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (2)

José Otte | 8 maart 2010
Dankzij internet zijn veel geografische, economische en tijdsgrenzen verdwenen. Er ontstaan nieuwe netwerken. Een tribe is een groep mensen die verbonden is met elkaar, een leider en een idee. Door internet is het ineens mogelijk om verbonden te zijn met mensen in andere landen, zonder dat face-to-face contact nodig is.Lees verder
Eric van Arendonk RM | 6 oktober 2009
De auteur van 'Tribes', Seth Godin, is geen onbekende. Hij schreef onder andere bestsellers als 'Purple Cow' en 'De dip', maar ook het boek 'Gehaktballen met slagroom' is van zijn hand. Of dit boek nu een bestseller zal worden, waag ik te betwijfelen.Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
9 stemmen
4
5
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

nieuws
Godin’s Icarus
Bertrand Weegenaar 4 februari 2013 In december kwamen er van marketinggoeroe Seth Godin in één klap drie nieuwe boeken op de markt: The Icarus Deception. How high will you fly?, ‘V is for Vulnerable Life outside the conform zone. An ABC for Grownups’ en ‘Whatcha gonna do with that duck? And other provocations 2006 -2012’.
geboekstaafd
De top 3 van Tom Gouman
Nienke van Oeveren 25 januari 2013 Tom Gouman is socioloog en organisatieadviseur bij Twynstra Gudde op het gebied van Web 2.0 en sociale media. In zijn dagelijks werk helpt hij organisaties om échte waarde te halen uit hun online netwerken. Wat leest hij het liefst?
Alle interviews en artikelen (2)

Over Seth Godin

Seth Godin is auteur van achttien bestsellers zoals Permission Marketing, Purple Cow, Tribes, The Dip, Linchpin en Poke the Box. Zijn dagelijkse posts op seths.blog hebben een miljoenenpubliek en zijn workshops helpen mensen over de hele wereld. Hij is de enige persoon die is toegelaten tot zowel de Marketing Hall of Fame als de Direct Marketing Hall of Fame.

Andere boeken door Seth Godin

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tribes (Nederlandstalig)