Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Beter in spelling

Paperback Nederlands 2021 9789024439263
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit product bestaat uit een boek inclusief website met hierop o.a. het online boek.

'Beter in spelling' helpt om je kennis van de spellingregels van het Nederlands op te frissen. In zeven hoofdstukken komen alle belangrijke spellingkwesties aan bod: van werkwoordspelling tot meervouden, van hoofdletters tot interpunctie. Deze nieuwe en verbeterde druk bevat onder andere meer oefeningen.

Je start op de website met een begintoets. Met de feedback op deze toets kun je aan de slag met het boek. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een heldere, puntsgewijze samenvatting en afsluitende oefeningen. Op de website vind je oefentoetsen met feedback bij elk hoofdstuk en een uitgebreide eindtoets.

Een echte praktijkhulp
Beter in spelling richt zich op studenten aan het hoger onderwijs en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en website maakt dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.

Meer inzicht in de regels van de taal
De serie Beter in … onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden. Deze regels en voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe de Nederlandse taal werkt.

Specificaties

ISBN13:9789024439263
Trefwoorden:taal, Nederlands, spelling
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Uitgever:Boom
Druk:4
Verschijningsdatum:18-3-2021
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Eric Tiggeler

‘Taalgoeroe’ (Het Parool) Eric Tiggeler is tekstschrijver en taaladviseur. Hij ontwerpt communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU, werkte samen met onder andere de Nederlandse Taalunie en Van Dale, en schreef vele succesvolle adviesboeken over taal en communicatie, waaronder de Check je tekst-reeks en de hbo-studieboeken zoals Beter in spelling, Beter in Nederlands en Beter in rapporteren.

Andere boeken door Eric Tiggeler

Inhoudsopgave

1 Werkwoorden
2 Meervoud
3 Verkleinwoorden
4 Aan elkaar, los of met een streepje
5 Hoofdletter en kleine letters
6 Leestekens
7 Overige spellingkwesties
8 Antwoorden bij de oefeningen
9 Belangrijke begrippen

Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beter in spelling