Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Coachingskalender 2009 Scheur je los!

Scheurkalender (h) Nederlands 2009 9789024499007
1
Voormalig #1Totaal 165 dagen
Verkooppositie 9999999235 dagen in de top 100
Niet leverbaar.

Samenvatting

Scheur je los in 2009!

Inmiddels heeft hij op het bureau van zelfbewuste mensen een vaste plek gekregen: de Scheur je los-coachingskalender. Vol kennis, inzichten en inspiratie uit alle hoeken van de wetenschap, religie en praktijk. Dit jaar met checklisten voor Actie tot Zelfkennis, een managementalfabet en een cursus creatief schrijven in twaalf delen. Voor coaches en gecoachten, maar vooral voor mensen die de regie van hun leven zelf in handen hebben of willen nemen.

Met dagelijks een oneliner en tekst over (zelf)coaching, verandermanagement, leiderschap en opvallende verschijnselen binnen organisaties en ver daarbuiten! Serieus én met een knipoog.

Aty Boersma en Marijke Lingsma vormen wederom het Scheur je los-duo en worden bijgestaan door een aantal meeschrijvers vanuit diverse invalshoeken.

Een ideaal geschenk voor personeel of zakenrelaties. De winkelverkoopprijs van 'De Coachingskalender 2009' is 15,90. Bij afname van meerdere exemplaren gelden de volgende kortingen:

10-29 exemplaren: 10%
30-99 exemplaren: 15%
100-249 exemplaren: 20%
250-499 exemplaren: 22,5%,
500 of meer exemplaren: 25%

Specificaties

ISBN13:9789024499007
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:365
Druk:1
Verschijningsdatum:31-8-2008
Hoofdrubriek:Algemeen management
Serie:PM reeks

Lezersrecensies

4.0 van de 5
203 stemmen
9
17
2
0
3

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Aty Boers

Aty Boers is organisatiekundige, coach en trainer met meer dan twintig jaar ervaring in grote verandertrajecten. Ze is mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge (2011) in Amsterdam waar zij organisaties ondersteunt bij het realiseren van betekenisvolle -identiteitsgedreven- transities. Ze ontwikkelde samen met Marijke Lingsma de post-HBO leergang Agile-lean teamcoaching waarbij haar expertise op het gebied van procesverbetering, organisatieverandering en lean en agile verbonden wordt met de principes van (organisatie)coaching en zelforganisatie. Samen schreven ze het boek ‘De 10 principes van agile-lean teamcoaching’ en ’75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching’. Daarnaast is Aty auteur van Het BPM-Boek, De Coachingskalender en de Help Coachingsbibliotheek.

Andere boeken door Aty Boers

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachingskalender 2009 Scheur je los!