Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Burnout

Ontdek het geheim van de stresscirkel en ontspan

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789026358739
Direct te downloaden

Samenvatting

In 'Burnout' van Amelia en Emily Nagoski leer je met zeven strategieën je stresscirkel te voltooien – dit ga je voor altijd onthouden. Voor de lezers van 'Nooit meer te druk' van Tony Crabbe.

Veel vrouwen hebben een burn-out gehad. Wat er van ons wordt verwacht en hoe het écht is om nu een vrouw te zijn, zijn twee heel verschillende dingen. We zijn vaak moe en overweldigd. Gelukkig weten de zussen Amelia en Emily wat helpt, beloofd. Ze leren ons een heleboel, maar vooral wat je kunt doen om de biologische 'stresscirkel te voltooien' en je lichaam terug te brengen naar een staat van ontspanning.

Amelia en Emily laten met mededogen en optimisme zien dat we genoeg zijn, precies zoals we zijn, en dat welzijn binnen ons bereik ligt. En als jij dit nu moet horen: dat is echt waar. Met behulp van eye-opening wetenschap, advies en praktische oefeningen leer je stress te verminderen, je emoties te managen en een vreugdevoller leven te leiden. Alleen al Burnout van Amelia en Emily Nagoski lezen gaat je helpen.

Beweeg. Haal diep adem. Doe iets creatiefs. Een knuffel. Of een potje janken. Lach. Deel je verhaal. Uitgeroepen tot een van de beste boeken van het jaar door Bookriot.

'Burnout is de gouden standaard voor zelfhulpboeken en brengt baanbrekende wetenschap met energie, empathie en humor. De auteurs weten exact wat er gaande is in je uitgeputte brein en lichaam én wat je kunt doen om het te repareren. Echt levensveranderend.' – Sarah Knight, New York Times-bestsellerauteur van 'Calm the F*ck Down'

'Ik heb hun strategieën geoefend, en dit boek is een total gamechanger.' - Brené Brown

Specificaties

ISBN13:9789026358739
Trefwoorden:burn-out
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:304
Druk:1
Verschijningsdatum:1-2-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Amelia Nagoski

Amelia Nagoski is dirigent, assistent-professor en coördinator muziek aan Western New England University. Ze presenteert regelmatig educatieve sessies over de toepassing van communicatiewetenschap en psychologisch onderzoek voor professionele muzikanten, waaronder ‘Beyond Burnout Prevention: Embodied Wellness for Conductors’.

Andere boeken door Amelia Nagoski

Inhoudsopgave

Voorwoord 9

I Wat je met je meedraagt
1 Voltooi de cyclus 25
2 #shepersisted 52
3 Zingeving 78

II De ware vijand
4 Doorgestoken kaart 101
5 Het bikini-industrieel complex 128

III Inwrijven en uitpoetsen
6 Verbinding 161
7 Hoe word je sterker? 186
8 Een krachtige vrouw 223

Afsluiting 251
Dankwoord 255
Noten 257
Bibliografie 273
Register 299

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Burnout