Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Vrouwen & geld

Organiseer je financieën

Paperback Nederlands 2008 9789027467430
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hoe heeft u uw geldzaken geregeld? Zou u er bij een scheiding financieel op achteruit gaan? En hoe zit het met dat pensioen van u? Heeft u tegen die tijd een appeltje voor de dorst? De meeste vrouwen moeten nogal wat overwinnen om zich te verdiepen in hun financiën ('saai', 'ingewikkeld', 'ik geef het liever uit'). Voor hen is 'Vrouwen & geld' geschreven.
Denise Hulst en Wilma van Hoeflaken zijn de redders in nood. Ze helpen u uw geldzaken op orde te krijgen, op het gebied van werk, kinderen, pensioen, scheiding en overleg met je partner. Want het is de hoogste tijd om je financiën tegen het licht te houden.

Specificaties

ISBN13:9789027467430
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Hoofdrubriek:Personal finance

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Denise Hulst

Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik heb tijden van grote voorspoed meegemaakt en tijden van grote crisis. Ondernemerschap is de laatste jaren ingrijpend veranderd door de ontwikkelingen rond internet, de bankencrisis en de manier waarop mensen leren en werken. Ondernemerschap wordt dan ook nooit meer zoals het was. De vraag is of dat erg is als je je weet te ontworstelen aan de dwingende keurslijven van grote corporaties. Het vinden van nieuwe verdienmodellen is de uitdaging van elke moderne ondernemer. Niet zo lang geleden was het voldoende om een goede vakvrouw te zijn om een goede boterham te kunnen verdienen. Ook als je zzp’er was. Tegenwoordig moet je zowel vakinhoudelijk een specialist zijn, als ook specialist op het gebied van online ondernemen en internetmarketing, als je werkelijk omzet wilt genereren met je website en/ of je online business. Mijn grootste drijfveer om op deze manier te ondernemen is dat in deze vorm al mijn kwaliteiten en mijn creativiteit samenkomen. Wat ik leuk vind is: overal kansen en mogelijkheden zien, werken met mensen en ze een stap verder brengen in hun ondernemerschap, elke keer nieuwe dingen oppakken en bedenken, bezig zijn met vorm en inhoud in combinatie met techniek en de mogelijkheden die internet biedt. Dat is mijn ondernemerschap en daar word ik heel blij van. Ik ben getrouwd, heb 2 jongvolwassen kinderen, ben kostwinner en houd erg van mensen. Ik ben altijd blij als ik ze goed kan helpen met het ontwikkelen van hun eigen ondernemerschap en als ik op die manier bijdraag aan het succes van anderen. Succesvol ondernemen is voor mij een van de meest bevredigende dingen in mijn leven, naast het hebben van mijn twee geweldige kinderen, man, vrienden en vriendinnen.

Andere boeken door Denise Hulst

Over Wilma van Hoeflaken

Wilma van Hoeflaken werkt als journalist voor onder andere NRC Handelsblad, Binnenlands Bestuur en Opzij. Ze is gespecialiseerd in personal finance, belastingen en pensioen.

Andere boeken door Wilma van Hoeflaken

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Jij en geld
2. Jij en werk
3. Jij en de prins(es) op het witte paard
4. Kind op komst
5. Jezelf als goed doel
6. Het Help-Jezelf-Plan

Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vrouwen & geld