Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Je eigen PR

Optimaliseer je zakelijke zichtbaarheid

Gebonden Nederlands 2008 9789027467713
Niet leverbaar.

Samenvatting

'Bescheidenheid siert de mens' en 'Eigen roem stinkt'. Twee bekenden Nederlandse gezegden, die de meeste vrouwen braaf volgen, want u zou uw hoofd eens boven het maaiveld uitsteken.
Maar wist u dat deze valse bescheidenheid funest is voor uw zakelijke zichtbaarheid en daarmee uw carrière? Weet u eigenlijk hoe belangrijk het is om uw successen te belichten? 'Je eigen PR' laat zien hoe u zich in werksituaties zakelijk, professioneel en toch vrouwelijk manifesteert. Binnen uw bedrijf, of naar buiten toe of om uw eigen bedrijf op te laten vallen tussen al die andere. Benut uw sterke punten in uw eigen stijl. Dus aan de slag met:
- de inspirerende voorbeelden
- uw eigen pr-plan achterin het boek
- de case-studies over bekende vrouwen, zoals Agnes Jongerius en Marlies Dekkers
- het ontwikkelen van uw eigen charisma.

Specificaties

ISBN13:9789027467713
Trefwoorden:vrouw en loopbaan, PR
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:270
Druk:1
Verschijningsdatum:8-5-2008
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (1)

Je eigen PR
Daniëlle de Jonge | 27 juni 2008
We raken er steeds meer van doordrongen dat we als persoon de beste onderscheidende factor zijn. Zoals bij verkoop niet alleen het product of de dienst telt, maar de verkoper minstens zo belangrijk is. Zo tellen in uw carrière niet alleen uw opleiding en werkervaring, maar bent u als persoon de kracht van u succes. Mensen doen immers zaken met mensen, dus is het verstandig om uzelf zo goed mogelijk te profileren. Mirjam Wiersma heeft 'Je eigen PR' geschreven voor de vrouwelijke kant van werkend Nederland. Het staat boordevol tips, oefeningen, feiten en anekdotes en helpt u om een concreet actieplan op te stellen voor uw PR. Zo geeft u een nog betere invulling aan uw carrière. Aan de slag!
Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Sex, The City & The workplace
Bertrand Weegenaar 30 mei 2008 Afgelopen dinsdag ging Sex and the City, de film, eindelijk in première. Vanaf vrijdag kunnen vrouwen in Amerika deze feelgood movie over het leven van vier ambitieuze carrière vrouwen in New York City gaan zien. Een (r)evolutie dreigt nu vrouwen hoger opgeleid zijn en meer verdienen.

Inhoudsopgave

1. Intro
2. Strategisch
3. Stijlvol
4. Succesvol
5. Jouw pr-plan

Dank
Over de auteur
Noten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Je eigen PR