,

Handboek endoscopische chirurgie

Gebonden Nederlands 2016 1e druk 9789031350827
Dit product is niet leverbaar

Samenvatting

Endoscopische chirurgie wordt gezien als één van de revolutionaire veranderingen in de invasieve patiëntenzorg in de afgelopen twintig jaar. Routine ingrepen in de buik- en borstholte worden in het merendeel van de gevallen al op endoscopische wijze uitgevoerd, maar ook complexe chirurgie wordt in toenemende mate met deze operatietechniek bedreven.De techniek brengt duidelijke voordelen voor de patiënt, echter het verhoogt ook de complexiteit van ingrepen door toevoeging van kwetsbaar instrumentarium en geavanceerde technologie.Het boek behandelt achtereenvolgens het chirurgisch instrumentarium, de hardware voor endoscopische chirurgie en de chirurgische werkomgeving. Het kan gebruikt worden als leerboek, of als naslagwerk voor kennis over een van de behandelde onderwerpen.

Specificaties

ISBN13:9789031350827
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:252
Druk:1
Verschijningsdatum:30-8-2016
Hoofdrubriek:Geneeskunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek endoscopische chirurgie