Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Handboek persoonlijkheidspathologie

Gebonden Nederlands 2017 9789036809306
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

Het 'Handboek persoonlijkheidspathologie' is, zeker in het Nederlandse taalgebied, het enige in zijn soort. Het voorziet in een behoefte omdat de ontwikkelingen op dit gebied een hoge vlucht hebben genomen, zowel wat betreft diagnostiek als behandeling. Al langere tijd staat de as ii van de dsm-iv ter discussie omdat deze onvoldoende recht doet aan de heterogeniteit binnen groepen cliënten met een en dezelfde persoonlijkheidsstoornis.

De visie achter deze uitgave is een brede en geïntegreerde kijk op persoonlijkheidspathologie. Het handboek bestrijkt dan ook het gehele terrein van de (complexe) persoonlijkheidspathologie en -problematiek.

Vele experts hebben vanuit uiteenlopende referentiekaders en diagnostische en behandelmethodieken een bijdrage geleverd aan dit boek, vanuit de recente wetenschappelijke bevindingen en inzichten. Hierdoor ontstaat een rijk overzicht van de huidige state of the art van het domein van de persoonlijkheidspathologie.

Zo wordt ruim aandacht besteed aan de invloed van gen-omgevingstransactie op het ontstaan van persoonlijkheidspathologie en aan neurofysiologische correlaten van persoonlijkheidspathologie. Ook is aandacht voor de voorlopers van ernstige persoonlijkheidsproblematiek in de vroege ontwikkeling van het kind.

Specificaties

ISBN13:9789036809306
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:705
Druk:3
Verschijningsdatum:27-6-2017
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Liesbeth Eurelings-Bontekoe

Liesbeth Eurelings-Bontekoe is een zeer ervaren clinicus en expert op het gebied van de dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek.

Andere boeken door Liesbeth Eurelings-Bontekoe

Over Wim Snellen

Wim Snellen is expert op het gebied van de persoonlijkheidsdiagnostiek. Hij werkte ruim veertig jaar als klinisch psycholoog in de psychiatrie en heeft uitgebreide ervaring met het geven van cursussen, supervisie en onderwijs in dit vakgebied.

Andere boeken door Wim Snellen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek persoonlijkheidspathologie