Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Het allergieboek

Wegwijzer in leven met allergieën

Gebonden Nederlands 2016 9789036812702
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wat is een allergie? Welke allergische aandoeningen zijn er? Hoe wordt een allergie veroorzaakt en wat kan ik doen om het te behandelen? De tweede, geactualiseerde druk van Het Allergieboek geeft antwoord op deze en andere vragen omtrent allergieën, zonder te veel in medische details te treden. Door middel van vele illustraties helpt het boek om, letterlijk, een beeld te vormen van oorzaken, ontstaan en verdere problemen bij allergische aandoeningen.

De nadruk in dit boek ligt vooral op die zaken waarmee iedereen in zijn directe omgeving te maken heeft en geeft veel aandacht aan allergieën bij kinderen, de mogelijkheden om allergieën te voorkómen, zelfhulp en het leven met allergieën. Maar ook de rol van erfelijkheids- en omgevingsfactoren worden toegelicht.

'Het Allergieboek' is bedoeld voor iedereen die met het verschijnsel allergie te maken heeft en mag daarom niet ontbreken in de boekenkast van de patiënt en de mensen om de patiënt heen zoals familie, beroepsomgeving en zorgverleners. Ook voor de professional die iets wil uitleggen aan patiënten is dit boek een uitstekend hulpmiddel. Om aan alle aspecten van het probleem allergie recht te kunnen doen is een aantal specialisten gevraagd een bijdrage over een specifiek onderwerp te geven. Daarbij is ieder onderwerp afzonderlijk leesbaar en toegankelijk gehouden.

Specificaties

ISBN13:9789036812702
Trefwoorden:allergie
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:180
Druk:2
Verschijningsdatum:14-4-2018
Hoofdrubriek:Geneeskunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het allergieboek