Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 21% korting

Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten

Paperback Nederlands 9789036826662
Nog slechts 5 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
53,95
42,95
VOORDEEL - 21% korting

Samenvatting

Dit boek geeft doktersassistenten en praktijkondersteuners (in opleiding) gedegen kennis over geneesmiddelen en vertaalt die kennis naar de praktijk. Zo kun je dankzij de informatie in dit boek het spoedeisende karakter van een hulpvraag beter bepalen als een patiënt ook medicijnen gebruikt. Bovendien ben je in staat om patiënten voor te lichten en te adviseren over de werking en toepassing van geneesmiddelen.
In deze zesde druk van Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten zijn de verschillende geneesmiddelengroepen en onderliggende medicatie geactualiseerd. Ook zijn er paragrafen toegevoegd over onder meer geneesmiddelen in het verkeer, bij zwangerschap en bij borstvoeding. De verschillende onderdelen over auto-immuunziekten zijn in deze druk samengevoegd waarbij ook aandacht gegeven is aan de stormachtige ontwikkeling van de biologicals en biosimilars.
Het boek geeft eerst een algemene inleiding over geneesmiddelen en bespreekt dan de meest gebruikte medicijnen aan de hand van orgaanstelsels.
Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten is bij uitstek geschikt voor doktersassistenten, praktijkondersteuners en degenen die daarvoor worden opgeleid.
Jan van Amerongen is als arts (niet-praktiserend) verbonden aan het Alfa-college te Hoogeveen. Daarnaast is hij actief bij de nascholing van doktersassistenten in Noord-Nederland.

Specificaties

ISBN13:9789036826662
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:265
Druk:6
Verschijningsdatum:16-6-2021
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over J. van Amerongen

Jan van Amerongen is als arts-docent verbonden aan het Alfa-college te Hoogeveen. Daarnaast is hij actief bij de nascholing van doktersassistenten in Noord-Nederland.

Andere boeken door J. van Amerongen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten