Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nucleaire geneeskunde

Paperback Nederlands 2023 9789036828185
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In dit boek komen aan bod: radiofarmacie, beeldvormingstechnieken, stralingsbescherming en voorbereiding en uitvoering van onderzoeken voor diagnostiek en therapie. De hoofdstukken zijn geschreven en beoordeeld door deskundigen uit de diverse disciplines.
Nucleaire geneeskunde maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie. Deze zesde druk is volledig herzien. De nieuwe indeling heeft tot doel de onderwerpen uit de nucleaire geneeskunde op een overzichtelijk manier te presenteren en de stof beter aan te laten sluiten bij de klinische praktijk. Bij dit boek hoort een website die het mogelijk maakt om altijd en overal te studeren of informatie op te zoeken. Naast teksten en afbeeldingen zijn hier oefenvragen per hoofdstuk beschikbaar die het mogelijk maken om verworven competenties en kennis te toetsen.
Nucleaire geneeskunde is, behalve als leerboek voor de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken, ook geschikt als naslagwerk voor hen die de opleiding hebben afgerond. Daarnaast is deze uitgave een goede introductie voor nucleair geneeskundigen, radiologen, radiotherapeuten, technisch geneeskundigen, klinisch fysici en apothekers, al dan niet in opleiding, en anderen die nauw betrokken zijn bij de nucleaire geneeskunde.

Specificaties

ISBN13:9789036828185
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:414
Druk:6
Verschijningsdatum:10-2-2023
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nucleaire geneeskunde